Подкрепа за науката и младите

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Аватар
ПЛАМЪЧЕ
Виенско кафе
Мнения: 496
Регистриран на: Яну 13, '11, 13:38
Местоположение: Добрич

Re: Молба за помощ

Мнение от ПЛАМЪЧЕ »

Успех! Имате и моята подкрепа. :daaa:
http://aqua20.snimka.bg/flowers/cvetya.554294" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Марта
Kъсо кафе
Мнения: 94
Регистриран на: Мар 16, '16, 20:25
Дал благодарност: 26 пъти

Re: Молба за помощ

Мнение от Марта »

:daaa: Успех!
Аватар
johnstalker
Наркоман
Мнения: 11904
Регистриран на: Дек 19, '09, 23:08
Местоположение: Троян, България, Европа, Земя
Дал благодарност: 196 пъти
Получил благодарност: 307 пъти
Обратна връзка:

Re: Молба за помощ

Мнение от johnstalker »

За тези, за които изглеждам пришелец - по другите форуми и социални мрежи може да сте ме засичали като suricactus (общо взето съм изоставил името си erik1001, след като разбрах за известния творец в областта на поп-фолка с подобен псевдоним :D ). Преди се занимавах доста активно с копане, садене, сеене, ситене, чупене камъни, бране на сфагнум, чупене на кори, събиране на стърготини, правене на компост и прочие. После се наложи да се поразвия в сферата, която в момента ме издържа и се преместих в София да уча география. За момента активно работя за това един ден да имам голяма къща с голям двор и големи луковици, но в момента единственото, което отглеждам вкъщи e малко мухъл в банята. За съжаление се ограничавам само до съвети на познати как да си гледат растенията, защото нямам времева и най-вече пространствена възможност да разгърна потенциала си под формата на саксии, кашпи, сандъчета, лехи и прочие в скромната ми квартира.
Аз обаче те помня. ;) :D
Аватар
Албена
Кафе машина
Мнения: 4526
Регистриран на: Фев 2, '10, 09:57
Местоположение: Габрово

Re: Молба за помощ

Мнение от Албена »

:daaa: Имате и моята подкрепа. Успех!
Аватар
ketka
Виенско кафе
Мнения: 354
Регистриран на: Сеп 16, '15, 13:20
Местоположение: Асеновград

Re: Молба за помощ

Мнение от ketka »

Гласувах, успех :stiskam: :stiskam: :stiskam: !
Аватар
katina
Кафеджия/Кафеджийка
Мнения: 1444
Регистриран на: Юни 7, '12, 18:46
Местоположение: Хасково
Дал благодарност: 100 пъти
Получил благодарност: 34 пъти

Re: Молба за помощ

Мнение от katina »

:daaa:
Вчерашният ден е вече история, утрешният е загадка, а днешният е дар.
Аватар
Мария Николова
Наркоман II ранг
Мнения: 31841
Регистриран на: Ное 28, '09, 23:44
Местоположение: Нова Загора
Дал благодарност: 1195 пъти
Получил благодарност: 2967 пъти

Re: Подкрепа за науката и младите

Мнение от Мария Николова »

И аз те помня, erik1001 от Русе! Много се радвам за теб! :sbear: :liubov: Не ползвам ФБ. Но ще опитам по друг начин да дам рамо за идеята. :mrgreen:
Желая 101% успех! :syes:
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
Deleted User 2919

Re: Подкрепа за науката и младите

Мнение от Deleted User 2919 »

Добре, че промени названието на темата..Аз не влизам в молби за помощ, след като два пъти ме метнаха..Е, все пак не драстични суми пратих..но пратих ги в черна дупка..Затова не видяхнавереме, че трябва да се подкрепи в конкурса млад човек. Конкурс вече се свърши, но Ерик не се появи.Явно не спечели..Жалко...Понякога и един глас решаващ..Не съжалявай, че имаш само на балкона градинка..Има приказка между старите хора: От много имане - повече главоболия.. Аз бих добавила, а на безимоните - повече време за себе си..За нищо не трябва да съжалява, а ако да съжалява за нещо, то не повече за 5 минути.. :dovolen:
За съжаление финансова подкрепа и признаването, ако заслужаваш , можеш да намериш в "лош" Запад..Можеш да намериш истинско спонсориране и работа. Ако родители ти са заможни, то и в малко провинциално градче ще успееш..Но иначе само РАН в София има повече възможности. , командировки и общуване с научен свят по света..Жалко, но това е горчивата истина.
За преместване на Запад: това е скок в неизестното и никога не знаеш, къде ще се окажеш..Винаги трябва да се преценява своите не само възможности, но и нервите и начален капитал.Първо време с собственни пари трябва да се храни и да се намира подслон
Прегледах видео и прочетох статия http://www.blitz.bg/svyat/bezchovechno- ... 68405.html" onclick="window.open(this.href);return false; , как обрали бездомник на улицата в ...., май, в Лондон..Никой не помогна, никой не обърна вниманието..А кой го знае, може би тоз 30 годишен дошъл като 24 годишен , с мечти, с желанията си, в вяра в бъдъщето и..западните въможности. Нещо тръгна при него не така , както той очаквал е..явно не му стигнаха силите да се пребори и..пари.....не срещна късмета и човека, който да подкрепи..Шанс!! Той не го получи. И тръгнала е пътечката му надолу..откъдето трудно да се измъкне.Алкохол, или наркотиците довършват гнусното падение..Надявам се, че не те уплаших? Винаги трябва да тръгва с реалностите, за съжаление в розовите сапунени мехури се къпят децата на богатите..Децата на бедните се бият за мястото под слънцето, борят се за живота си. Аз пожелавам успех , смелост и твърд характер отвътре. и разбира се КЪСМЕТ!!Западняците му викат ШАНС!!!
Аватар
erik1001
Kъсо кафе
Мнения: 64
Регистриран на: Фев 28, '10, 22:49
Местоположение: Русе

Re: Подкрепа за науката и младите

Мнение от erik1001 »

Здравейте! Много апокалиптично последно мнение, всеки може да успее навсякъде, стига да желае, това е моята философия. Само с мрънкане не става, трябва и да се работи в дадената посока. А в България е дори по-лесно, предвид че конкуренцията е доста слаба, ако наистина си добър.
Благодаря за подкрепата на всички ви, общо взето накрая се броеше всеки един глас, буквално. Последните дни се стигна до 3 гласа в минута, което може да не звучи много, но да се поддържа такава скорост няколко часа, това прави над 1000 гласа.
В крайна сметка крайното класиране от онлайн гласуването излезе и то е:
Географ.БГ събра достатъчно гласове, по-точно 11259, за да се класира във финалната тройка и ще получи гарантирано финансиране. Днес е финалът в надпреварата, където съоснователите на Географ.БГ ще се опитат да защитят финансиране за двойно по-голяма сума, така че се надяваме на успех на колегите.
Продължаваме напред и нагоре!
Suricactus ivanius
[img]http://media.snimka.bg/5684/017622860.jpg[/img]
Публикувай отговор

Обратно към “Разни и разнообразни теми”