Моята градина- късчета любов
- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 4332 пъти
- Получил благодарност: 1284 пъти
Re: Моята градина- късчета любов
Разкошно е при теб, Мечтица!
Не мога да намеря най-силните думи, за да изкажа възхищението си от твоята градина и от всичко, което си направила! Красота, откъдето и да погледнеш!
А букетите и аранжировките са прекрасни. Даже си открадвам една идея, много ми хареса това!
Имам една кошница и все се чудех какво да направя с нея.

А букетите и аранжировките са прекрасни. Даже си открадвам една идея, много ми хареса това!

Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1681 пъти
- Получил благодарност: 3270 пъти
Re: Моята градина- късчета любов
Еми,Благодаря1
Петуниите и лобелии засадени в саксии,отдолу в кощницата сложен надупчен найлоннезнам дали това ще помогне поне малко да запазя кошницата,сложени и тавички под саксии.
Много бързо изгниват кошниците,в големите жеги се налага всеки ден да поливам петунии.
Поне само каркаса да запазя.
Петуниите и лобелии засадени в саксии,отдолу в кощницата сложен надупчен найлоннезнам дали това ще помогне поне малко да запазя кошницата,сложени и тавички под саксии.
Много бързо изгниват кошниците,в големите жеги се налага всеки ден да поливам петунии.
Поне само каркаса да запазя.
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН