С две ръчички... хайде всички

За всякакви дискусии свързани с дома, уюта, дизайна и подредбата на дома.
Публикувай отговор
qn4eto
Кана кафе
Дал благодарност: 326 пъти
Получил благодарност: 247 пъти

Re: С две ръчички... хайде всички

Мнение от qn4eto »

Боята достигала максималната си твърдост за 20 дни. Това имах предвид. Дали, ако лакирам преди да са изтекли това би повлияло на придобиването на необходимата твърдост.
Аватар
ljuboznatelna
Чист кофеин
Дал благодарност: 1686 пъти
Получил благодарност: 3712 пъти

Мнение от ljuboznatelna »

Защо лак върху боя? Това не е тебеширена боя, а полиуретанова. Не се нуждае от лак.
ММ използва за масата отвън акрилна боя за автомобили, но той е от магазин за автобои, и е рядък като консистенция, защото е за пръскане с пистолет. Много здрава боя. За вътрешно няма да мръдне.
qn4eto
Кана кафе
Дал благодарност: 326 пъти
Получил благодарност: 247 пъти

Мнение от qn4eto »

Чудя се още. Целта ми би била да заздрави покритието и да не се драска при удар с играчка, да речем.....или да опитам да намаля пораженията.
Аватар
ln_none
Кафеджия/Кафеджийка
Дал благодарност: 121 пъти
Получил благодарност: 1089 пъти

Мнение от ln_none »

Янче, според мен най-разумно е да изчакаш десетина години преди лака, тоест докато детето спре да блъска с играчки :mrgreen:

Моите реновации на мебели вече се свеждат до шлайф и влажен парцал. Даже понякога пропускам едното :lol:
Аватар
Гео, граф
Наркоман
Дал благодарност: 1833 пъти
Получил благодарност: 3294 пъти

Мнение от Гео, граф »

Сега когато дамата, за която правих тази вещ (шкаф не е, кутия също, за скринче да не говорим :hmmm: ), си я получи, вече мога да я покажа. Рядко съм работила толкова бързо, имах яснота какво искам да направя, а биволското каре дойде някак от само себе си. Единствено от изпълнението на краклето не съм доволна, не прецених, че шкурене и каквато и да е поправка ще бъде невъзможна, а и за пръв път работих с материал на тази марка. Тъмната вакса довърши състарения вид и съм щастлива, че получателката си го хареса :ieeee: :ieeemyzh: !

Изображение

Изображение

Изображение

Гръб

Изображение

Дъно

Изображение
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!

"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
Аватар
ln_none
Кафеджия/Кафеджийка

Мнение от ln_none »

Ау, че яки кокошлета :liubov2: Гео, много хубаво ги правиш тия кутии и некутии :daaa: но да ти кажа, струва ми се че мъъъничко се престараваш с това да имат от всички страни нещо. Кой ще му гледа гърба или долното? То и господ, като прави хора, им слага хубави работи само отпреде, а за отзаде... :mrgreen:
Аватар
Гео, граф
Наркоман

Мнение от Гео, граф »

Ох, бе, Нонеее, :lol: :lol: ! Едно време когато ме хвана тази краста, много гледах разни клипове как се прави това или онова и страшно харесвах една американка - Кача и гледах всичките ѝ клипчета. С течение на времето забелязах, че тя работи само отвън, вътре в чекмеджетата не пипа, гърбове те също. И кво? Отваряш чекмеджето на приказно красивия скрин и отвътре те гледа стар, мърляв "дизайн" :sdull: . Ми не, аз така не желая да работя, искам откъдето и да го погледнеш, отдолу също, да е пипнато. Така го разбирам, така го правя. Една приятелка също като тебе постоянно ме тормози защо съм разхищавала време и бои, на нея вече ми е писнало да обяснявам, затова ѝ казвам: Ей тъй нА :katerichka: :semo: :srofl: :srofl: !
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!

Л.М.Бюджолд
Аватар
ln_none
Кафеджия/Кафеджийка

Мнение от ln_none »

Тъй де, тъй - ти си майстора, ти си ги решаваш тия работи :daaa: Някой ден изкуствоведите твойте произведения ще ги разпознават само с един поглед вътре в чекмеджето :D
А представяш ли си как щеше да изглеждаш, ако господ беше старателен като тебе. Нямаше да можеш да спиш по гръб, щото ще ти се смачка задния нос.
Аватар
Гео, граф
Наркоман

Мнение от Гео, граф »

Spoiler
quote=ln_none post_id=1091044 time=1748956393 user_id=4693]
Тъй де, тъй - ти си майстора, ти си ги решаваш тия работи :daaa: Някой ден изкуствоведите твойте произведения ще ги разпознават само с един поглед вътре в чекмеджето :D
А представяш ли си как щеше да изглеждаш, ако господ беше старателен като тебе. Нямаше да можеш да спиш по гръб, щото ще ти се смачка задния нос.
[/quote]
Пази боже от изкуствоведи :srofl: :srofl: :srofl:

Л.М.Бюджолд
Аватар
greeneyed
Наркоман
Дал благодарност: 1441 пъти
Получил благодарност: 2532 пъти

Мнение от greeneyed »

Вазичка , облепена с архитектурни паметници на България. 8-)

Изображение

Изображение

Розената клечка, която купихме от Института по розата, стана голяма кошерина и цъфти обилно. Спретнах розобер :lol: и дестилирах розова вода. Фъскам се с нея, да съм млада и красива. 8-)

Изображение
Не искайте много- не можете да му платите цената... Ванга

моите цветя
Публикувай отговор

Обратно към “Дом, дизайн, домакинство”