С две ръчички... хайде всички
-
- Кана кафе
- Дал благодарност: 326 пъти
- Получил благодарност: 247 пъти
Re: С две ръчички... хайде всички
Боята достигала максималната си твърдост за 20 дни. Това имах предвид. Дали, ако лакирам преди да са изтекли това би повлияло на придобиването на необходимата твърдост.
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1686 пъти
- Получил благодарност: 3712 пъти
Защо лак върху боя? Това не е тебеширена боя, а полиуретанова. Не се нуждае от лак.
ММ използва за масата отвън акрилна боя за автомобили, но той е от магазин за автобои, и е рядък като консистенция, защото е за пръскане с пистолет. Много здрава боя. За вътрешно няма да мръдне.
ММ използва за масата отвън акрилна боя за автомобили, но той е от магазин за автобои, и е рядък като консистенция, защото е за пръскане с пистолет. Много здрава боя. За вътрешно няма да мръдне.
-
- Кана кафе
- Дал благодарност: 326 пъти
- Получил благодарност: 247 пъти
Чудя се още. Целта ми би била да заздрави покритието и да не се драска при удар с играчка, да речем.....или да опитам да намаля пораженията.
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 121 пъти
- Получил благодарност: 1089 пъти
Янче, според мен най-разумно е да изчакаш десетина години преди лака, тоест докато детето спре да блъска с играчки 
Моите реновации на мебели вече се свеждат до шлайф и влажен парцал. Даже понякога пропускам едното

Моите реновации на мебели вече се свеждат до шлайф и влажен парцал. Даже понякога пропускам едното

- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1833 пъти
- Получил благодарност: 3294 пъти
Сега когато дамата, за която правих тази вещ (шкаф не е, кутия също, за скринче да не говорим
), си я получи, вече мога да я покажа. Рядко съм работила толкова бързо, имах яснота какво искам да направя, а биволското каре дойде някак от само себе си. Единствено от изпълнението на краклето не съм доволна, не прецених, че шкурене и каквато и да е поправка ще бъде невъзможна, а и за пръв път работих с материал на тази марка. Тъмната вакса довърши състарения вид и съм щастлива, че получателката си го хареса
!

Гръб

Дъно

Гръб

Дъно

Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
Ау, че яки кокошлета
Гео, много хубаво ги правиш тия кутии и некутии
но да ти кажа, струва ми се че мъъъничко се престараваш с това да имат от всички страни нещо. Кой ще му гледа гърба или долното? То и господ, като прави хора, им слага хубави работи само отпреде, а за отзаде... 

- Гео, граф
- Наркоман
Ох, бе, Нонеее,
! Едно време когато ме хвана тази краста, много гледах разни клипове как се прави това или онова и страшно харесвах една американка - Кача и гледах всичките ѝ клипчета. С течение на времето забелязах, че тя работи само отвън, вътре в чекмеджетата не пипа, гърбове те също. И кво? Отваряш чекмеджето на приказно красивия скрин и отвътре те гледа стар, мърляв "дизайн"
. Ми не, аз така не желая да работя, искам откъдето и да го погледнеш, отдолу също, да е пипнато. Така го разбирам, така го правя. Една приятелка също като тебе постоянно ме тормози защо съм разхищавала време и бои, на нея вече ми е писнало да обяснявам, затова ѝ казвам: Ей тъй нА
!

Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
Тъй де, тъй - ти си майстора, ти си ги решаваш тия работи
Някой ден изкуствоведите твойте произведения ще ги разпознават само с един поглед вътре в чекмеджето
А представяш ли си как щеше да изглеждаш, ако господ беше старателен като тебе. Нямаше да можеш да спиш по гръб, щото ще ти се смачка задния нос.

А представяш ли си как щеше да изглеждаш, ако господ беше старателен като тебе. Нямаше да можеш да спиш по гръб, щото ще ти се смачка задния нос.
- Гео, граф
- Наркоман
Spoiler
quote=ln_none post_id=1091044 time=1748956393 user_id=4693]
Някой ден изкуствоведите твойте произведения ще ги разпознават само с един поглед вътре в чекмеджето
[/quote]

[/quote]

Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1441 пъти
- Получил благодарност: 2532 пъти
Вазичка , облепена с архитектурни паметници на България.

Розената клечка, която купихме от Института по розата, стана голяма кошерина и цъфти обилно. Спретнах розобер
и дестилирах розова вода. Фъскам се с нея, да съм млада и красива.

Розената клечка, която купихме от Института по розата, стана голяма кошерина и цъфти обилно. Спретнах розобер