Домашно консервиране
- zeleno
- Наркоман
- Мнения: 13768
- Регистриран на: Ное 23, '10, 15:59
- Дал благодарност: 239 пъти
- Получил благодарност: 495 пъти
Re: Домашно консервиране
поредния спам , обещавам - за последно
една -две гъбки в класическа супа от спанак , божествено
една -две гъбки в класическа супа от спанак , божествено
- маргото
- Наркоман
- Мнения: 10915
- Регистриран на: Окт 24, '15, 22:43
- Местоположение: Бяла Слатина
- Дал благодарност: 170 пъти
- Получил благодарност: 1325 пъти
Re: Домашно консервиране
Зеленкооо, неее...и накрая - салфетка за окапване...
Много вкусно ...вервайте!
Много вкусно ...вервайте!
- Daniela Pargu
- Чист кофеин
- Мнения: 5296
- Регистриран на: Яну 29, '17, 20:53
- Местоположение: В.Търново
- Дал благодарност: 129 пъти
- Получил благодарност: 124 пъти
Re: Домашно консервиране
Аз пак за манатарките- приятел ми каза,че на парченца ги замразява във фризера и
стават за всичко !
Следващите ще ги правя така
стават за всичко !
Следващите ще ги правя така
- Миша
- Наркоман
- Мнения: 17062
- Регистриран на: Ное 27, '09, 14:11
- Местоположение: София
- Дал благодарност: 142 пъти
- Получил благодарност: 485 пъти
- Обратна връзка:
Re: Домашно консервиране
Някой ползвам ли е олиото от гроздови семена за консервиране?
За готвене и салати го ползвам, но в лютеници?
За готвене и салати го ползвам, но в лютеници?
- Тутти
- Чист кофеин
- Мнения: 5769
- Регистриран на: Ное 21, '15, 06:47
- Местоположение: София
- Дал благодарност: 2043 пъти
- Получил благодарност: 2447 пъти
Re: Домашно консервиране
Вече няколко години използваме такова олио за готвене и за консервиране. Неутрален вкус, издържа високи температури. А лютеницата става много вкусна.
- Миша
- Наркоман
- Мнения: 17062
- Регистриран на: Ное 27, '09, 14:11
- Местоположение: София
- Дал благодарност: 142 пъти
- Получил благодарност: 485 пъти
- Обратна връзка:
-
- Наркоман
- Мнения: 11646
- Регистриран на: Дек 13, '09, 08:51
- Дал благодарност: 98 пъти
- Получил благодарност: 67 пъти
Re: Домашно консервиране
Kолко време трябва да се варят бурканите със смлени патладжани /кьопоолу/ ?Има и олио и чесън в сместта.
Re: Домашно консервиране
Либра, аз лютеницата я стерилизирам 10 мин., там също има чесън, патладжани и т.н. Предполагам, че и за твоето ястие е достатъчно.
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1080
- Регистриран на: Мар 30, '15, 10:06
- Местоположение: Сахара
- Получил благодарност: 496 пъти
Re: Домашно консервиране
Тази година имаме доста нарове. Сурови няма да успеем да ги изядем и ми се иска някакво сиропче за разреждане лятото или сос да направя. Гледах рецепти, но много хамалогия. Нямам сокоизстисквачка. Ако само ги ороня и цели ги посваря със захар, и вече свареното мина през цедка за семената - ще стане ли?