Зимни мезета и салати
Re: Зимни мезета и салати
яла съм табули у един арабин - изглежда оригиналът се подправя с обилно количество изцеден лимон, а не с оцет.
Колкото до хелиантуса, ако змейчето иска да си насади, ще отделя малко преди да направя салатата
Колкото до хелиантуса, ако змейчето иска да си насади, ще отделя малко преди да направя салатата
Моето хоби и професия...http://www.ivenflorist.com
Re: Зимни мезета и салати
Да си призная, предпочитам оцет балсамико пред лимон, колкото и да е по-нездравословно.
Re: Зимни мезета и салати
Спор няма, той е по-вкусен. Лимон ползвам само на питиета, не обичам в ядене. Дори и на риба. Просто ароматът на оцета си е много хубаво, особено ако е балсамов.nel4o написа:Да си призная, предпочитам оцет балсамико пред лимон, колкото и да е по-нездравословно.
Re: Зимни мезета и салати
Ох, най-сетне да намеря съмишленик относно оцета Всеки, на когото съм споделила се учудва как може...
Re: Зимни мезета и салати
Ми какво се учудват - ако лимонът заместваше оцета, шкембето щеше с да се консумира с резенче лимон.nel4o написа:Ох, най-сетне да намеря съмишленик относно оцета Всеки, на когото съм споделила се учудва как може...
- zmei4o
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1771
- Регистриран на: Дек 1, '09, 14:28
- Местоположение: Варна
- Обратна връзка:
Re: Зимни мезета и салати
от оцета ползвам 2 вида - винен истински и балсамико черен
лимонтузу на пилешка супичка
лимонтузу на пилешка супичка
Re: Зимни мезета и салати
толкова се радвам, че и вие харесвате балсамико - всички гости вкъщи се ужасяват като ме видят да го слагам в салатите, а той е толкова ароматен и вкусен
Моето хоби и професия...http://www.ivenflorist.com
Re: Зимни мезета и салати
Ползвам от скоро един италиянски оцет . Има го от бяло и от червено вино. Не е скъп , но е много ароматен.
Re: Зимни мезета и салати
Не мога добре да видя името му - би ли го написала.tanya1602 написа:Ползвам от скоро един италиянски оцет . Има го от бяло и от червено вино. Не е скъп , но е много ароматен.