Задачки с думички за думички
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 2003 пъти
- Получил благодарност: 4972 пъти
Re: Задачки с думички за думички
Колко дамски поли могат да направят цяла столица?
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
- Polin
- Кафе машина
- Дал благодарност: 4887 пъти
- Получил благодарност: 2299 пъти
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 2003 пъти
- Получил благодарност: 4972 пъти
Дестан са го написали правилно! 

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
- diado-ilian
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 77 пъти
- Получил благодарност: 235 пъти
Боже не искам да изглеждам като заядливец. Миме, нищо лично, но нали говорим за граматика. Правилно е само като рекламна стратегия. Хем набляга на важните неща, хем нищо конкретно не казва. Съвсем ясно търсене на уличния жаргон. Като граматика е ужасно, но това е рекламно съобщение, а те основно са такива.
Конкретно: първи ред-"СЕЛЕКЦИЯ"-написано с главни, явно е абревиатура,( обещавам голямата кутия бомбони"Мерси" или шише ракия, за този който най-добре я разбие, пример: Селска Единна Лека Евангелиска Критична Царска Измамна Ясновидка )
втори ред- предния ми пост- популярно наложило се, удобно, но неправилно
Трети ред- "мляко от български ферми" какво мляко? Палмово или не палмово? Соево или изкуствено?
Ако беше например: "мляко от български кравеферми" или "краве мляко от български ферми" го признавам за правилно, но в този му вид -не точно!
Конкретно: първи ред-"СЕЛЕКЦИЯ"-написано с главни, явно е абревиатура,( обещавам голямата кутия бомбони"Мерси" или шише ракия, за този който най-добре я разбие, пример: Селска Единна Лека Евангелиска Критична Царска Измамна Ясновидка )
втори ред- предния ми пост- популярно наложило се, удобно, но неправилно
Трети ред- "мляко от български ферми" какво мляко? Палмово или не палмово? Соево или изкуствено?
Ако беше например: "мляко от български кравеферми" или "краве мляко от български ферми" го признавам за правилно, но в този му вид -не точно!
Автентичната тъпота, всеки път надминава изкуствения интелект! Тери Пратчет
- Alien
- Баш кафе майстор
- Дал благодарност: 804 пъти
- Получил благодарност: 1406 пъти
Не е досадничество, а дискусия по съществото на въпроса, в която всеки излага мнението си. За фермите - може да са за "крипто"
(извинете ме, не се удържах).
Пусках етикета, защото ми направи впечатление, провокирано от обсъжданото тук. Да си призная, това е за първи път, когато виждам "крави" кашкавал. Специално огледах останалите над 30 бренда, както и над 20-те в друг супермаркет, който посетих после.

Пусках етикета, защото ми направи впечатление, провокирано от обсъжданото тук. Да си призная, това е за първи път, когато виждам "крави" кашкавал. Специално огледах останалите над 30 бренда, както и над 20-те в друг супермаркет, който посетих после.