Кучета, котки и други любимци
-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 813 пъти
- Получил благодарност: 3112 пъти
Re: Кучета, котки и други любимци
Моето куче вече е 11 г при мен, беше бездомен хубавец.
След 11 г , като посегна да го погаля , първо се отдръпва , после лееееко се приближава , но винаги гледа да е на безопасна дистанция. Не зная какво се е случвало , или просто е такъв дистанциран по природа , но очевидно тая резервираност няма да се промени. Само се чудя , когато дойде ред да ходим по доктори , какво ще правя.

- kannamy
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 12 пъти
- Получил благодарност: 78 пъти
Аааа при доктора общо взето влезе в крачка.Първия преглед беше драма,пък имаше и проблеми които трябваше да се лекуват.Явно е живяла с повечко кучета и в мозъка й е само борба за храна.Яде до пръсване и единия проблем е че при разходките изяжда хляба на гълъбите и котешките храни които оставят съседите,ходя и очите ми са все в тревата да няма някоя гадост..Единствено съм спокойна на вилата ,там никой не хвърля храна.Оказа се и с рахит има изкривени крачета мааалко.Абе кучето си е слънце и се казва Кера
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5786 пъти
- Получил благодарност: 3845 пъти
Време е да се похваля. На 28 април семейството ни се увеличи с още двама члена - Бруно и Вая. Лейди роди бебенцата много трудно. Наложи се секцио и от три бяха спасени 2 кученца. Но слава Богу вече всичко е наред. Операцията я направиха в гр.Лом и съм изключително благодарна, че в три през нощта успяха да съберат екип, който ни чакаше да пристигнем от Козлодуй. Пътя е много лош и за още по лош късмет спукахме гума. След като пристигнахме я прегледаха и веднага на операционната маса. Пожелах да я кастрират със секциото, защото това е трета нейна бременност и първи бебета. Повече няма да я мъча. Та след час и половина ни извикаха и видях тези малки бонбончета мишлета. Сега се борим да захраним малчовците, но мама има още мляко и те се дърпат.
Ето ги в колата половин час след раждането. Лейди е още зашеметена. Трудно излезе от упойка.

Вече на няколко дни

На една седмица

На три седмици

И вече сме големи. Под зоркия поглед на мама се борим

Ето ги в колата половин час след раждането. Лейди е още зашеметена. Трудно излезе от упойка.

Вече на няколко дни

На една седмица

На три седмици

И вече сме големи. Под зоркия поглед на мама се борим

"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1920 пъти
- Получил благодарност: 1329 пъти
Еее,сладури са!
Честито,Пепеляш!
Толкова са мънички,а пък се боричкат вече

Честито,Пепеляш!
Толкова са мънички,а пък се боричкат вече

- Polin
- Кафе машина
- Дал благодарност: 4884 пъти
- Получил благодарност: 2298 пъти
Честити бебчета, Вили! Много са сладики
И те, и мама да са ви живички и здравички

И те, и мама да са ви живички и здравички

- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1681 пъти
- Получил благодарност: 3269 пъти
Божке,Вили,чак си навлажних очите,като видях Лейди.
Сладурите толкова са мили и много,много се радвам ,че Лейди стана мама и всичко мина благополучно.
Взехте добро решение за кастриране,а бебоци да растат здрави, нека да са палави,като всички бебешоци.
Пускай им снимки от време на време,да им се радваме
Сладурите толкова са мили и много,много се радвам ,че Лейди стана мама и всичко мина благополучно.
Взехте добро решение за кастриране,а бебоци да растат здрави, нека да са палави,като всички бебешоци.
Пускай им снимки от време на време,да им се радваме

Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1681 пъти
- Получил благодарност: 3269 пъти
Правих снимка на езерото и котето реши да позира.

Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- Elatior
- Кана кафе
- Дал благодарност: 767 пъти
- Получил благодарност: 333 пъти
Пепеляшче,Честита радост вкъщи!Да са ви живи и здрави и дълги години да сте заедно!
Радвам се,че всичко е минало добре и за Лейди и за бебенцата.Те са ви късметчета!
мечтица,котето може да е искало да се огледа в езерото,виж колко е близо
Фотогенично,добре позира за снимката 

Радвам се,че всичко е минало добре и за Лейди и за бебенцата.Те са ви късметчета!

мечтица,котето може да е искало да се огледа в езерото,виж колко е близо

- пери
- Кана кафе
- Дал благодарност: 2337 пъти
- Получил благодарност: 663 пъти
Честити бебочета, Пепеляшка!
На тази снимка приличат на прасенца.
На тази снимка приличат на прасенца.
Мечтица, да не дебне рибки котето?