Благодарности
- пери
- Кана кафе
- Дал благодарност: 2337 пъти
- Получил благодарност: 663 пъти
Re: Благодарности
Сърдечни благодарности на Lilly и aurelija
Получих амарилисите. Не бях виждала толкова големи луковици.

Получих амарилисите. Не бях виждала толкова големи луковици.
- dung
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 398 пъти
- Получил благодарност: 341 пъти
Много благодаря на Мария Николова за новогодишната картичка!
През годините номерата на къщите от нашата улица ги сменяха няколко пъти и сега си имаме проблеми с адресите. Според личната ми карта, живея в къща номер 19, но вода плащам за къща № 17. Ток плащам за номер 19, но контейнерът за отпадъци също е за номер 17... Съседната къща я продадоха миналата година и изобщо не се учудих, когато вчера новият съсед ми връчи плик, адресиран до мен и пуснат в неговата пощенска кутия, която той ,съвсем случайно, вчера решил да отвори. Аз пък получавам писмата на другите ми съседи.
Така че щастлива и успешна /вече не чак толкова нова/ година и на теб, мила Мария!

През годините номерата на къщите от нашата улица ги сменяха няколко пъти и сега си имаме проблеми с адресите. Според личната ми карта, живея в къща номер 19, но вода плащам за къща № 17. Ток плащам за номер 19, но контейнерът за отпадъци също е за номер 17... Съседната къща я продадоха миналата година и изобщо не се учудих, когато вчера новият съсед ми връчи плик, адресиран до мен и пуснат в неговата пощенска кутия, която той ,съвсем случайно, вчера решил да отвори. Аз пък получавам писмата на другите ми съседи.
Така че щастлива и успешна /вече не чак толкова нова/ година и на теб, мила Мария!

- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 2003 пъти
- Получил благодарност: 4972 пъти

Но половин година по-късно единствено тя е на вниманието ти!

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.