Търси се!
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3237 пъти
- Получил благодарност: 3022 пъти
Re: Търси се!
Липсва и трепетлика от известно време . Дано всички липсващи да са добре . И маргото я няма от доста време . Изобщо много хора се появяват все по- рядко .
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1923 пъти
- Получил благодарност: 1330 пъти
На Алисче и писах във фейса,дано да види.Ако не види майче и имам телефона,прегледах си личните съобщения и го мернах и утре ще и звънна евентуално.
На Трепетличето обаче и го нямам
На Трепетличето обаче и го нямам

- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5802 пъти
- Получил благодарност: 3849 пъти
Алис, когато е готова ще пише, а за Трепетличето нищо не знам.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1923 пъти
- Получил благодарност: 1330 пъти
Говорих с Трепетличето ,добре е .Когато има възможност ще се включи отново.
Много ми беше приятно да се чуем,стана ми едно драго и топло на сърцето.Много е готина и много добра.Не ми се затваряше телефона.
За Алисче щом Пепеляш писа тогава няма да и звъня за да не я притеснявам.Ще чакам с нетърпение и тя да се включи.Въпреки,че много ми се искаше да я чуя и нея,на косъм бях да и се обадя.
Не се ли включи скоро обаче ще и звъня,притеснявам се за нея.
Съжалявам,че нямам телефона на Кайра.Отдавна трябваше да и звънна и да видя какво се случва.
Много ми беше приятно да се чуем,стана ми едно драго и топло на сърцето.Много е готина и много добра.Не ми се затваряше телефона.
За Алисче щом Пепеляш писа тогава няма да и звъня за да не я притеснявам.Ще чакам с нетърпение и тя да се включи.Въпреки,че много ми се искаше да я чуя и нея,на косъм бях да и се обадя.

Не се ли включи скоро обаче ще и звъня,притеснявам се за нея.
Съжалявам,че нямам телефона на Кайра.Отдавна трябваше да и звънна и да видя какво се случва.