Подарък за моминско парти

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Аватар
Еличка
Кафе машина
Мнения: 3460
Регистриран на: Мар 21, '16, 14:39
Получил благодарност: 2 пъти

Re: Подарък за моминско парти

Мнение от Еличка »

krasimira написа: Апр 10, '20, 16:48 ..... защото ми е много близка приятелка. Моля да ми дадете идеи за оригинален и забавен подарък.
Съберете общи снимки всички момичета, които сте поканени. Вече има толкова красиви фотокниги. Ама не само снимките. Срещу всяка напишете нещо лично, дето само вие си го знаете за спомен.
Сега, ако беше на линия видната сватовница Димова, щеше да даде пример: "Помниш ли как му пристанах, той гол по гащеризон, та с една права лопата ме спечели, готов да ми окопае тези188 рози!". Или: " На този купон така се напиха някои, че забравихме как се прибрахме! И още не ми е ясно онова барманче как ми донесе обувките на другия ден вкъщи!? "

Аз, разбира се не бих дала предложение да се напишат подобни неща, защото утре ще четат свекърви, тъщи... По-внимателно!
"Нека бъдем благодарни на хората,които ни правят щастливи, те са вълшебните градинари, които карат душите ни да цъфтят."
Аватар
milena02
Чист кофеин
Мнения: 5417
Регистриран на: Юни 13, '12, 16:35
Местоположение: София
Получил благодарност: 1 път

Re: Подарък за моминско парти

Мнение от milena02 »

Тъкмо ме хващаш на сватбена вълна и веднага давам идея и то бюджетен вариант. Едно малко аквариумче със златна рибка в него. Цена: не повече от 30 лв. за двете, а ефект - неописуем. Посланието на картичката е: "Да има кой да ти изпълнява желанията в случай, че мажо ти се измихлюзи!"
Такъв подарък бих направила аз. Първо, защото моминското парти е веселба, нещо като последна оргия на духа и въображението, и второ - защото хората са ми свикнали и никой не очаква да му взема тенджера за подарък. Но ако ти искаш да се придържаш към класиката, няма жена - без значение от възрастта й, която да откаже луксозен комплект от два куфара за пътешествия. Символиката е: не се заседявайте у дома, светът е пълен с приключения, изживейте ги заедно!

Елчо! Напомняш ми за задължението ми и аз да ви събера тука в бара за моминско парти. Тръпки ме побиват още отсега пред вакханалията неземна, която ще опорочи това свято цветарско място! Както виждам, има хора, които прилежно си складират в тефтеите всички компромати....
iveto97
Kафенце
Мнения: 6
Регистриран на: Юли 19, '20, 06:17

Re: Подарък за моминско парти

Мнение от iveto97 »

Може по поръчка да направите някакво аксесоарче за мобилния телефон. Такава опция има в този сайт и ние наскоро бяхме на моминско и точно това направихме. Не е нещо свръх забавно, но е сантиментален спомен за поне година-две напред докато смени телефона, пък и е доста евтино. Знаем, че моминските натоварват момичетата преди сватбата финансово.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни и разнообразни теми”