Ядоса ме това, че ...... (1)

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Заключено
dal

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от dal »

dobis написа:Пак съм аз.... тъпанарката е изтрила писанията ми под кливията. На това му викат нахалство и безочие .
Абре Добче , мчи ти не помниш ли че "озвучихме" на цели фирми каталозите , групово?
Не се ядосвай много ти се моля , баклавичката не ми е позната
Решила е да завърти некой лев и хоп картинка - готов билборд , хората нямат сцепление за такива неща че е нещо нередно.
Имаше една дето продаваше в продалавника резници от ЩАМБОВА роза , а на картинката моята еденка - стара снимка от преди три години :lol:
Я спокойно ! И що не пишеш , ми кажи , аз като разбрах че ме броят вече към антиките взех та се регистрирах във ФБ , знаеш ли колко е забавно , всички са с артроза на палците , по цял ден харесват некакви снимки , и четат чужди подвизи във всички смисли и ги споделят и ги съпреживяват.
Седиш и ближеш витрината , а зад нея магазин за шоколадови изделия.
Евтино , достъпно и не се дебелее.

Във ФБ не те питат обръснал ли си си краката и имаш ли бримка на чорапите. Щом си там , начи си слаба руса и с големи цици. ! Точка
И с кливията така , радвай се че си прототипа на всички кливии по света , в очите на низшите поне. Низшите обаче са квалифицирано мнозинство.
Демек , ти изобразяваш тотем. Пожелавам ти все така да гледаш твоите шантави прекрасни китки и да ги споделяш тук , щото ако ти не ми покажеш фотка от настръхнал филиран сукулент виреещ на пън и стърчащ във всички посоки с антенки - аз имената им не мога да прочета дори :tzeluvka: :lol:
dobis
Кафеджия/Кафеджийка
Мнения: 1536
Регистриран на: Дек 3, '09, 09:03

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от dobis »

Ей , ама си отворих работа сега да пиша и да доизписвам...

Първо , няка някой админ да махне снимката на момата от предната страница ако може..кой видял видял... Обявата е свалена , след няколко остри реплики от типа на що си толкоз сигурна че снимките и кливията са твои...бе и това имаше ...и след като приведох куп доказателствен мАТриал чие все пак е рошлата под номер 207...а предполагам и след намесата на админите в продавалника де . Набеснях се , време е да мирясам.

Второ - Калико... супер са на мама красавците . Едни китайци нещо се пънат за пъпки , няколко само, един на косъм , ама е оживял...и толкоз. Даже и бебетата ми семеначета са зачервили бузките.

Дал , миличка - ни съм руса / опссс, тати викаше тъмнорус бил , не черен, пък аз на него си мязам, от скъпата боя/, ни циците ми са големи :oops: Ко да праЯ у това ФБ ...да имаше и едно Р ...да се замисли човек ако плащат.
И да се поФаля , пак маса циклами цъфтят на двора. Изхвърлих ги още на 15 февруари , свирнаха им ушите от студ , ама цъфнаха. Знам че много им се чудиш на тях. а ония с бодлите ... сложно става с тях ...ще навлезем в тема до сабайлем да я бистрим.

Ама си взех урок... почвам да се надписвам . Демонстрация в темата с кливиите .
:gush: :gush: :tzeluvka: :tzeluvka: :liubov2:
Аватар
elina
Кафеджия/Кафеджийка
Мнения: 1000
Регистриран на: Ное 28, '09, 15:14

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от elina »

За купуването от продавалника ...там от на баба шипката много резници мога да продам за Еден и една едра глава лук за кливия като от снимката на доби ,кой каквото си хареса :mrgreen:
Аз вече се прецаках с едни орхидей ,показаните снимки баха на много красиви фалчета ,чудни просто ,пък и евтинко ехеее -радост :mrgreen: Като цъфнаха всички еднакви :shock: ,от тези дето ги има в всеки цветарски и доста по евтино даже се намират.Така че да си знаете де :dovolen:
Аватар
ivanjordanov78
Kафенце
Мнения: 10
Регистриран на: Мар 21, '14, 13:48

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от ivanjordanov78 »

Наскоро се ядосах, че се полакомих за нешо супер евтино, което ми предлагаха - да си сменя крушките с някакви евтини енергоспестяващи. Сега виждам, че някои от тях горят лесно. Трябваше аз да си купя нещо по-свястно като това http://vikiwat.com/energospestyavascha- ... 8000h.html" onclick="window.open(this.href);return false; ама нейсе...
Аватар
milena02
Чист кофеин
Мнения: 5417
Регистриран на: Юни 13, '12, 16:35
Местоположение: София
Получил благодарност: 1 път

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от milena02 »

Да, енергоспестяващите горят лесно. На вилата сменихме навсякъде крушките с такива, понеже мъж ми обича къщата да е като коледна елха, да свети навсякъде, и сега нон стоп разнася стълбата от стая в стая да подменя крушки. Но сам си е виновен.
Аватар
botan
Наркоман
Мнения: 10796
Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
Дал благодарност: 254 пъти
Получил благодарност: 473 пъти
Обратна връзка:

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от botan »

С ръце ли ги пипахте? На някои енергоспестяващи пише да не се пипат с ръце.
Аватар
klapan
Кана кафе
Мнения: 588
Регистриран на: Юни 6, '10, 13:15
Местоположение: Варна, до морето...

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от klapan »

Енергоспестяващите крушки може да си ги пипате и и с ръце ,и с каквото искате... :angelche: Това да не се пипат с ръка важи за халогенните крушки.А евтинийките нямат дълъг живот.Няма как да свети дълго крушка,изработена с евтина електроника и сглобена в някое китайско село.А лъскавата опаковка и словоохотливият продавач са...за ваш минус.
Купете си такива лампи от реномиран производител.Аз съм с такива от Филипс и не са изгорели още първите 5 ,които си бях купил преди 2 години .Да,и те се правят в Китай сигурно,но качество определено има.И добре светят.

Такава крушка си е най-обикновена луминесцентна лампа - само че с малки размери.Извитата тръбичка си е също като големите тръби - пълна е с инертен газ,покрита е отвътре с луминофор , има по два извода от всеки край и те се захранват от платка вътре във фасунгата,която изправя и повишава напрежението на мрежата.И толкоз.И като имаш качествени елементи на платката, ще свети дълго...А най- честата повреда при тези лампи е прекъсването на жичката на някой от електродите от едната или и от двете страни на спираловидната тръбичка - вътре в тръбичката.
http://cvetar.snimka.bg/?user,albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Этот мир наполнен чудесами!
Если нет чудес - чудите сами ...
Аватар
Миша
Наркоман
Мнения: 17069
Регистриран на: Ное 27, '09, 14:11
Местоположение: София
Дал благодарност: 142 пъти
Получил благодарност: 497 пъти
Обратна връзка:

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от Миша »

Така и така сте подхванали темата за ламБите,може ли да ми кажете какви крушки трябва да взема,за да светят в същата мека жълта светлина като обикновена крушка?Тези Идиоти с тези закони не мислят,че ще ослепят хората :evil:
Свирете, музиканти! Дълга нощ ще е тази - чак до изгрева на надеждата......


Разсадник
Изображение
Аватар
klapan
Кана кафе
Мнения: 588
Регистриран на: Юни 6, '10, 13:15
Местоположение: Варна, до морето...

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от klapan »

Освен некачествената електроника,друга причина да се повреждат бързо е как аджеба си ползвате крушките.Четете какво купувате,а не се кефете на приказките на продавачката с големите цици ...Т.е. покефете им се( на което предпочитате :angelche: ),ама и прочетете !

Етикетът казва много неща и се научете да ги виждате.А самите крушки си имат особености,които трябва да знаете - кои къде се слагат и как да ги ползвате.


http://ec.europa.eu/energy/lumen/overvi ... ing_bg.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cvetar.snimka.bg/?user,albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Этот мир наполнен чудесами!
Если нет чудес - чудите сами ...
Аватар
ida_ili64
Баш кафе майстор
Мнения: 2535
Регистриран на: Ное 24, '09, 16:38
Местоположение: между Eвропа и Родопите

Re: Ядоса ме това, че ......

Мнение от ida_ili64 »

Мише, доколкото аз се изучих в търсенето на крушки, ще искаш тези с ''мека бяла светлина'' сега да те не излъжа но мисля, че са 2700 К, а другите са '' студена бяла светлина'' и те са ...пфф 6000 К май да бе. Има и някаква средна с ''неутрална светлина'' , но тази на ''мека бяла'' или ''топла бяла светлина'' си е като едновремешните.
http://diva-edel-art.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Заключено

Обратно към “Разни и разнообразни теми”