Страница 1 от 1
Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 4, '10, 21:14
от Blue sky
ще се радвам да споделите какво поръчвате из менютата, кое ви е любимо - аз самата много често се оказвам в ситуация, в която съм поръчала, обаче на съседната маса блюдата винаги ми изглеждат по-апетитни от моето
пък ако успеем и да почерпим някоя идея или да издирим автентична ресторантска рецепта - още по-добре
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 12, '10, 14:54
от bouquet
Не гледай в чуждата чиния
след като вече си поръчала. Аз гледам преди да поръчам и то само, ако нямам идея какво ми се хапва и пийва
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 12, '10, 15:06
от orkud
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 13, '10, 16:27
от Titi
Сандвич “Портрет на една свекърва”
ПРИГОТВЯНЕ:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=444071" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 13, '10, 16:31
от Blue sky
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 13, '10, 16:32
от Titi
Не се хили, ами зарадвай свеки следващия път с тези сандвичи. Представям си как точно такъв език като на снимката ще оплези
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 13, '10, 17:28
от lila
Re: Видяно из менютата
Публикувано на: Апр 13, '10, 22:04
от paju4eto_Ligla
Аз във всяка кръчма си имам любима манджа (много страдам, че "Айнщайн" го купиха некви други
- хич не могат да готвят, а за онези зеленчуци на плоча... само ще ги сънувам явно).
В "Дондуковъ" много харесвам "Манастирска"-та салата (обичам в салатите да има варени картофи, кисели краставички и някакво месце). В "На попа" - картофите и пържените крилца. в "Дон Домат" обичам почти всички салати, пиците им също са добри. В една от кварталните ни кръчми ям задушени зеленчуци (правят ги в гювече). От по-сериозни ястия не разбирам, на кръчма консумирам само аламинути. (Ще взема да попитам бобото за консултация). Много харесвам картофите "Халбите" (макар да са много солени). В "При Яфата" не приготвят много добре месото, но става. В една безименна квартална кръчма преди време хапвахме кюфтета с кашкавал (тлъсто парче вътре в самата кайма). Бяла риба плакия с много чесън - вече не я правят добре, но съм си облизвала пръстите. Обикновено, ако на гювечето пише "чорбаджийско", значи е добро. В "Кривото" има страхотна салата - "Бъркоч". В "Джепето" само салатите (и то не всички) са попадения, другото не става.
Май си изредих любимите кръчми
ПП Сръбска кухня (че далеч не само скарата им си струва). Всичко ми харесва
А пък в "При Миро" е наистина великолепно.
ПП 2 Татарското кюфте е нещо, от което после ти се иска да изтребиш собственоръчно всички татари, че да не могат да разпространяват подобни идиотии.