"Да оцелееш като родител" или "Бързо, лесно, вкусно"
Re: "Да оцелееш като родител" или "Бързо, лесно, вкусно"
Тая сутрин с половин сух хляб успях да спретна едни домашни кубети ,които се изядоха горещи. Нарязах хляба на кубчета , поръсих със шарена сол ,чубрица, черен пипер, самардала . Овкусих ги направо в тавата на печката и полях по -обилно с олио. Запекох ги на вентилатор до зачервяване. Дъщеря ми влетя в кухнята с вика 'абе ,защо мирише на пържоли от тъмно още "
- макс
- Кафе машина
- Мнения: 3733
- Регистриран на: Ное 13, '13, 15:08
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: "Да оцелееш като родител" или "Бързо, лесно, вкусно"
мммм оформят се добри и бързи рецепти и от мен една
ако имате поизостанал хляб и да не се налага да го хвърляме че е грехота правя нещо като баница
в намазана тава редя филийките хляб ,в купа чукам 6,7 яйца сиренце или извара малко кисело млекце и с тази смес половината изсипвам върху хляба ,после реда отгоре пак хляб заливам с останалата смес поръсвам с чубричка слагам във фурната на 200 и пека, с айрянче е супер, кеф ви за закуска а и за вечеря става
ако имате поизостанал хляб и да не се налага да го хвърляме че е грехота правя нещо като баница
в намазана тава редя филийките хляб ,в купа чукам 6,7 яйца сиренце или извара малко кисело млекце и с тази смес половината изсипвам върху хляба ,после реда отгоре пак хляб заливам с останалата смес поръсвам с чубричка слагам във фурната на 200 и пека, с айрянче е супер, кеф ви за закуска а и за вечеря става
- макс
- Кафе машина
- Мнения: 3733
- Регистриран на: Ное 13, '13, 15:08
- Местоположение: София
- Обратна връзка:
Re: "Да оцелееш като родител" или "Бързо, лесно, вкусно"
И да споделя аз как правя бърз паниран кашкавал
нарязвам кашкавала на парчета ,разбивам 2 яйца ,и в кори от баница завивам кашкавала от всякъде като сърмичка топвам го в яйцето и после пържа в олиото става бързо и без много врътня
нарязвам кашкавала на парчета ,разбивам 2 яйца ,и в кори от баница завивам кашкавала от всякъде като сърмичка топвам го в яйцето и после пържа в олиото става бързо и без много врътня