Промени в управлението на форума
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 1456 пъти
- Получил благодарност: 3497 пъти
Re: Промени в управлението на форума
Не бъди такава скръндза! Дай го по-ларж!
Хубави трънчета! Че и цъфтят, да им се се ненадяваш!
Изгледах клипа до края и от предложените клипове си избрах The Way It Used To Be ( 1969 ) - ENGELBERT HUMPERDINCK - Lyrics.
Браво, благодарим! Тубата се отвори в отделен прозорец, а не вместо прозореца с форума.
Последно промяна от Мария Николова на Яну 15, '19, 16:57, променено общо 1 път.
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.
- johnstalker
- Наркоман
- Дал благодарност: 294 пъти
- Получил благодарност: 468 пъти
- Обратна връзка:
Важно съобщение!
Надявам се повечето от вас да са прочели първия пост в тази тема, защото той е доста сериозен!
И ви уверявам, че всичко се случи точно така както Вили (равик) го е написала, стъпка по стъпка. Дето се вика предаде ми 'КлючЪт“ за „Замъка“ по устав. Обаче, тя не можеше да знае какво щеше да стане след като аз се бях сдобил с този ценен ключ и каква ще е съдбата му в моите ръце. Сега някои от вас ще се запитат „какъв ключ, какъв замък“, но по-умните ще се сетят за „Приказката за къщичката“ и ще навържат нещата. А още по-умните дори можеха да предвидят каква щеше да е съдбата му ако се окажеше в други ръце.
Между другото не намирам време да допиша финалната част на приказката, но искрено се надявам, че все някой от вас ще го направи. Тук има доста добри „стихоплетци“ и ако има няколко различни версии на финалната част ще е още по-добре.
Та, след като „КлючЪт“ вече беше в мен аз си направих едно негово копие за лична употреба и прибрах оригинала на сигурно място.
Сега сигурно пак някои от вас ще се запитат що пък съм си направил копие и каква ще е съдбата на оригиналния ключ.
Ами ето каква ще е.. днес ще го върна на неговия собственик.
Вероятно много от вас също и отново ще се запитат – какво ще правим сега?!
Отговорът е прост (почти като мен) – Продължаваме напред с новата каляска и двама кочияши, Вили и аз. А Чък, ще си остане да ни варди от лоши духове и прочие злини.
Дали не му хареса на някой финала на тази тема?!
пс. за административни услуги натоварвайте само мен.. Вили ще се включи по-активно когато децата и поотраснат и има повече свободно време. Заради това само аз ще се правя на Чък официално. Тоест при мен ще идват административните мейлове.
ппс. Кой разбрал, разбрал Негативните мнения ще бъдат оценени "подобаващо", каквото и да значи.
И ви уверявам, че всичко се случи точно така както Вили (равик) го е написала, стъпка по стъпка. Дето се вика предаде ми 'КлючЪт“ за „Замъка“ по устав. Обаче, тя не можеше да знае какво щеше да стане след като аз се бях сдобил с този ценен ключ и каква ще е съдбата му в моите ръце. Сега някои от вас ще се запитат „какъв ключ, какъв замък“, но по-умните ще се сетят за „Приказката за къщичката“ и ще навържат нещата. А още по-умните дори можеха да предвидят каква щеше да е съдбата му ако се окажеше в други ръце.
Между другото не намирам време да допиша финалната част на приказката, но искрено се надявам, че все някой от вас ще го направи. Тук има доста добри „стихоплетци“ и ако има няколко различни версии на финалната част ще е още по-добре.
Та, след като „КлючЪт“ вече беше в мен аз си направих едно негово копие за лична употреба и прибрах оригинала на сигурно място.
Сега сигурно пак някои от вас ще се запитат що пък съм си направил копие и каква ще е съдбата на оригиналния ключ.
Ами ето каква ще е.. днес ще го върна на неговия собственик.
Вероятно много от вас също и отново ще се запитат – какво ще правим сега?!
Отговорът е прост (почти като мен) – Продължаваме напред с новата каляска и двама кочияши, Вили и аз. А Чък, ще си остане да ни варди от лоши духове и прочие злини.
Дали не му хареса на някой финала на тази тема?!
пс. за административни услуги натоварвайте само мен.. Вили ще се включи по-активно когато децата и поотраснат и има повече свободно време. Заради това само аз ще се правя на Чък официално. Тоест при мен ще идват административните мейлове.
ппс. Кой разбрал, разбрал Негативните мнения ще бъдат оценени "подобаващо", каквото и да значи.
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1345 пъти
- Получил благодарност: 1011 пъти
Колко се радвам,искренно се радвам,не познавам нито Равик, нито Джони,но си ги харесвам от писанията им тук.
Много джентълменска постъпка,браво за което.
Много джентълменска постъпка,браво за което.
Тези дни разказвах на един колега за форума. Принципно избягвам да го правя в офиса - някак личното си е лично, служебното си е служебно. Обаче някак с носталгия му разказвах, и с тъга. И аз не знам защо. Все едно една епоха си беше отишла. Обаче сега нещата за мен лично май си дойдоха на мястото. Чувствам се много по-добре. Благодаря, Джони!
Недей спа! Отивай на SPA!
Цветята ми: http://community.webshots.com/user/ravique
Цветята ми: http://community.webshots.com/user/ravique
Джони, получаваш от мен голямо гуш! Поздравления
Равик, радвам се за теб. Наобикаляй ни по-често. Че докато се усетиш, малчуганите пораснали, и ей на - внуците идват
Равик, радвам се за теб. Наобикаляй ни по-често. Че докато се усетиш, малчуганите пораснали, и ей на - внуците идват
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1368 пъти
- Получил благодарност: 2625 пъти
А разправят, че джентълмените били измрели заедно с динозаврите. Поздравления, Джони !
Равик, сега когато знаеш, че има кой да се грижи за злободневните дела по форума, със сигурност ще намираш малко повече време за него ! Нямам търпение да видя градинката ти в странство .
Равик, сега когато знаеш, че има кой да се грижи за злободневните дела по форума, със сигурност ще намираш малко повече време за него ! Нямам търпение да видя градинката ти в странство .
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд