Сезонно мрънкане колко лоша е управата
- milena02
- Чист кофеин
- Получил благодарност: 1 път
Re: Сезонно мрънкане колко лоша е управата
Не, не е така, Ели! Трольо, Господ здраве да му дава, ми отвори очите! Благодаря, Трольо, жив да си, приятелю! Аз съм била горко манипулирана невинна жертва, попаднала под злокобното влияние на един тъмен демон, на един авантюрист и изкусител с черна душа... Лалето е виновен за всичко! Той и никой друг не уважава европейските ценности! Кво да очакваш от мъж, готов да се снима гол зад някаква проскубана елха, но аз чак сега си задавам този въпрос! А помните ли като се изкъпа дибидюс в морето в Кавала! А ето и тези сексистки и хомофобски изказвания, минали ей така покрай ушите ми, но забелязани от зоркото и обществено загрижено око на Троля! С една дума: ЛАЛЕТО НА САПУН! Само да си дояде пържолата и да си допие виното (понеже баба ми казваше: "И змия да видиш, че пие, не я закачай", е, тя към водата го прилагаше това правило, но няма да издребняваме)... Та само да се наплюска и го почвам с гегата, дето сутринта я забравиха коледарите у нас.
Последно промяна от milena02 на Дек 25, '18, 21:36, променено общо 1 път.
Не си права милена02!
Къв сапун ще направиш от Лале?
Гледай да го превъзпиташ!
Важно е да не се прекали с превъзпитанието!
Къв сапун ще направиш от Лале?
Гледай да го превъзпиташ!
Важно е да не се прекали с превъзпитанието!
- milena02
- Чист кофеин
Ти го превъзпитай! Нали искаше да го осиновиш? Без друго след това, което ще му се случи след малко, ще емигрира. Но нали си стискаме ръцете за това, че не аз, а той е виновен, а? Пък аз като стана кметица на кукундрилската община, нещо там ще измисля, в дълг няма да остана, ако ме разбираш...
А през кукундрилската община минават ли кукундрилски магистрали?
Аз мисля, че ти губиш вяра в хората и в божествената искра в тях. Лалето е добър! Може и той да е подведен от лоши другари, щото злото е навсякъде.
Ние трябва да мием лошото от хората.
Ние трябва да мием лошото от хората.
- milena02
- Чист кофеин
Остави го, Иде! По неговата логика всички ще излезем невинни! Понеже първо беше виновен Трольо и прехвърли вината на мене. Аз пък си измих ръцете с Лалето. Тролят обаче оневини Лалето и набеди лошите му другари. Сега - следи ми мисълта! - и лошите другари ще станат добри и измити и така нататък по веригата... И накрая всички ще сме чисти като сълза от грехове и ще си сипем по едно пиене за Честита Коледа! Кой каза наздраве, бре?! Ай стига мрънкахте срещу тая управа, а някой да сипе!
Това е един тежко манипулируем пост.
Аз никога не съм бил виновен.
Аз бях жертва!
Наздраве!
Аз никога не съм бил виновен.
Аз бях жертва!
Наздраве!