Моята градина- късчета любов
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1242 пъти
- Получил благодарност: 2419 пъти
Моята градина- късчета любов
Градината ми вече придобива горе долу оформен вид.
И тъй като не съм я показвала от една година,почвам от пролетта 2017г.
SPIREA arguta Grefsheim -втора година от поръчката на Пландорекс,чакам с нетърпение април месец,да се насладя на тази красавица
[IMG]http://www.img-
share.eu/f/images/478/IMG_20170423_102513Xa4D21hXxpF210Um11qb1516985623_sredna.jpg[/IMG]
И тъй като мястото взе да не стига,почвам да зацветявам поляна.
Първо ми петно с ацери и иглолистни малко не удачно,по- нататък ще ви покаже снимка с преместени тцуги на по сенчесто място,а на тяхното място засадени
кълбовидни туи.
-
И тъй като не съм я показвала от една година,почвам от пролетта 2017г.
SPIREA arguta Grefsheim -втора година от поръчката на Пландорекс,чакам с нетърпение април месец,да се насладя на тази красавица
[IMG]http://www.img-
share.eu/f/images/478/IMG_20170423_102513Xa4D21hXxpF210Um11qb1516985623_sredna.jpg[/IMG]
И тъй като мястото взе да не стига,почвам да зацветявам поляна.
Първо ми петно с ацери и иглолистни малко не удачно,по- нататък ще ви покаже снимка с преместени тцуги на по сенчесто място,а на тяхното място засадени
кълбовидни туи.
-
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- мечтица
- Чист кофеин
Re: Моята градина- късчета любов
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- мечтица
- Чист кофеин
- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 2920 пъти
- Получил благодарност: 3276 пъти
Мечтица, много красиви композиции от различни цветя и храсти имаш. Много ми хареса Флокса като бордюр. Има още, нали? Чакам още снимки.
Докато пишех, ти си показала още красоти. Много хубава градина, както знаех, но скоро не бях виждала нищо от нея. Ти си герой, голяма площ, а добре обгрижена.
Докато пишех, ти си показала още красоти. Много хубава градина, както знаех, но скоро не бях виждала нищо от нея. Ти си герой, голяма площ, а добре обгрижена.
Много красиво.Показвай още и още и още.
Жадни сме за красота а и колко още място има
Чакаме да видим твоите творения
Жадни сме за красота а и колко още място има
Чакаме да видим твоите творения
- мечтица
- Чист кофеин
[/ur
Tsuga canadensis 'Jeddeloh вече пресадени на сянка,
на тяхно място съм засадила туи.
Tsuga canadensis 'Jeddeloh вече пресадени на сянка,
на тяхно място съм засадила туи.
- мечтица
- Чист кофеин
Момичета,благодаря,
вашето мнение за мен много важно,може да давате и съвети,
ако нещо не на място,приемам и критика.
rosi-m, ,докато стигна със снимките до есента,мястото доста ще намалей!
вашето мнение за мен много важно,може да давате и съвети,
ако нещо не на място,приемам и критика.
rosi-m, ,докато стигна със снимките до есента,мястото доста ще намалей!
- lenuza73
- Кафе машина
- Дал благодарност: 19 пъти
- Получил благодарност: 18 пъти
Крайно време беше да се изместиш в темата за нашите градини ..четох до преди малко старата тема и пак съм очарована
Чудя се как издържаш на всичката тази работа.Толкова голяма градина имаш Олка и толкова много грижа за всяко стръкче.Прелестно е всичко Давай още снимки на този простор ....то лехи цветни,а зеленчука е уааау цугите са оживели при теб,супер...при мен доста от иглолистните умряха,както и цугите. Поздравявам те за всичко !
Чудя се как издържаш на всичката тази работа.Толкова голяма градина имаш Олка и толкова много грижа за всяко стръкче.Прелестно е всичко Давай още снимки на този простор ....то лехи цветни,а зеленчука е уааау цугите са оживели при теб,супер...при мен доста от иглолистните умряха,както и цугите. Поздравявам те за всичко !
Оленка , аз ще разглеждам бавно, спокойно, в детайли. Винаги ме е впечатлявала твоята градина и сега искам да се потопя изцяло в нея, да не пропусна нищо. А и колко снимки има! Показвай още, никак не ни жали!