Ударете едни рамо на щерката ;)
- johnstalker
- Наркоман
- Дал благодарност: 294 пъти
- Получил благодарност: 468 пъти
- Обратна връзка:
Ударете едни рамо на щерката ;)
Трябват ми доброволци да попълнят една анонимна анкета, курсов проект на моята щерка. Който успее да завърши анкетата има една бира или един кактус от мен!
Линк към анкетата: https://docs.google.com/forms/d/1hEt-1h ... rm?c=0&w=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Линк към анкетата: https://docs.google.com/forms/d/1hEt-1h ... rm?c=0&w=1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 15 пъти
- Получил благодарност: 128 пъти
Re: Ударете едни рамо на щерката ;)
Нащраках произволно !!
Изобще не четох въпросите,нито отговорите!!!
Ако се чудите коя е тая 77 годишна ескимоска доктор на науките по спорт-аз съм!!
Изобще не четох въпросите,нито отговорите!!!
Ако се чудите коя е тая 77 годишна ескимоска доктор на науките по спорт-аз съм!!
- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2845 пъти
- Получил благодарност: 803 пъти
За мен един кактус
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
-
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 1 път
Джони, бира не пия и кактуси не гледам
Попълних анкетата, успех на щерката.
Попълних анкетата, успех на щерката.
- къщичка
- Кафе машина
- Дал благодарност: 222 пъти
- Получил благодарност: 129 пъти
Ще попълня анкетата от уважение, но честно-отговорите ще са които ми падне, предполагам трябва повече хора да са я попълнили .
Няма да я попълня точно, защото и въпросите са нелогични, а възможните отговори...хм...не ми се виждат правилни. Примерно как да избера отговор " напълно съм съгласна" или " съгласна съм"?! Та те означават едно и също. Или си съгласен с нещо, или не си. Ако не съм съгласна с част от написаното, трябва да има отговор"частично съм съгласен" или "донякъде съгласен"
На първата задача не виждам логика-хем целта е да приключа с повече пари, хем и ако си сложа повече от на другия, той няма да е съгласен.
Абе кви неща учат децата?
Няма да я попълня точно, защото и въпросите са нелогични, а възможните отговори...хм...не ми се виждат правилни. Примерно как да избера отговор " напълно съм съгласна" или " съгласна съм"?! Та те означават едно и също. Или си съгласен с нещо, или не си. Ако не съм съгласна с част от написаното, трябва да има отговор"частично съм съгласен" или "донякъде съгласен"
На първата задача не виждам логика-хем целта е да приключа с повече пари, хем и ако си сложа повече от на другия, той няма да е съгласен.
Абе кви неща учат децата?
аз пък си отговорих честно
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...