Вибро колан

За здрав дух в здраво тяло - здравословно хранене и въпроси, диети, съвети за красота.
Аватар
vodo-leika
Кафе машина
Мнения: 4962
Регистриран на: Ное 25, '09, 20:29

Вибро колан

Мнение от vodo-leika »

Такааам, покрай трети лица се сдобих с това нещо. :D На мен ми изглежда много "афиф" работа. Не мога да си обясня как друсането на тлъстинки ги намалява, ама може и аз да бъркам. Я кажете, някой ползвал ли е такова нещо и има ли ефект, че да знам има ли смисъл? ;)
Аватар
johnstalker
Наркоман
Мнения: 11814
Регистриран на: Дек 19, '09, 23:08
Местоположение: Троян, България, Европа, Земя
Дал благодарност: 148 пъти
Получил благодарност: 189 пъти
Обратна връзка:

Re: вибро колан

Мнение от johnstalker »

Тва бачка само в комплект с вибратор (от онези розовите). :daaa:
Satori
Баш кафе майстор
Мнения: 2638
Регистриран на: Ное 23, '09, 20:14

Re: вибро колан

Мнение от Satori »

vodo-leika написа:Такааам, покрай трети лица се сдобих с това нещо. :D На мен ми изглежда много "афиф" работа. Не мога да си обясня как друсането на тлъстинки ги намалява, ама може и аз да бъркам. Я кажете, някой ползвал ли е такова нещо и има ли ефект, че да знам има ли смисъл? ;)
Доколкото зная принципът е съкращаване и отпускане на мускулите, причинявано от ел. колан, което всъщност симулира физическа активност. Като допълнителен ефект е механичният масаж, който подобрява кръвообращение и лимфен дренаж и вече действа на подкожието. Или нещо такова - може да не съм съвсем точна, но май идеята е такава.
lila
Чист кофеин
Мнения: 8112
Регистриран на: Ное 24, '09, 16:28
Получил благодарност: 1 път

Re: вибро колан

Мнение от lila »

Vodo-leika, ти пък какво ще топиш? Къде намери мазнинки по себе си :hmmm: :lol: :lol:
Аватар
Titi
Чист кофеин
Мнения: 7181
Регистриран на: Ное 25, '09, 10:51
Местоположение: София

Re: вибро колан

Мнение от Titi »

Водолейче, тръгни от тази логика: да приемем, че вибро колана изчиства завинаги мазнините от коремната област, талията и дупето. Така, както си лежи човек и без да полага никакви физически усилия. И ядейки всичко, дето му се дояде и колкото му се дояде. Да помислим тогава, ще има ли дебел американец, например? Защо те не са всичките с тънки талийки, щом има такова вълшебно средство? Или не са се сетили да се вталят с виброколани?
Приключенията на Тити дългото чорапче http://titidulgotochorapche.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
vodo-leika
Кафе машина
Мнения: 4962
Регистриран на: Ное 25, '09, 20:29

Re: вибро колан

Мнение от vodo-leika »

Titi написа:Водолейче, тръгни от тази логика: да приемем, че вибро колана изчиства завинаги мазнините от коремната област, талията и дупето. Така, както си лежи човек и без да полага никакви физически усилия. И ядейки всичко, дето му се дояде и колкото му се дояде. Да помислим тогава, ще има ли дебел американец, например? Защо те не са всичките с тънки талийки, щом има такова вълшебно средство? Или не са се сетили да се вталят с виброколани?
Е, именно и аз по тази логика питам :D ! А иначе коланът е подарък, но не е за мен, да кажем, че е семеен, но просто се замислих как и дали наистина действа. :|
Аватар
Templar
Дълго кафе
Мнения: 127
Регистриран на: Яну 20, '10, 00:11
Местоположение: Орешак, Троян, Свищов, Велико Търново, Плевен ;)
Обратна връзка:

Re: вибро колан

Мнение от Templar »

По ирония на съдбата, Водо-лейка, за коледа, чичо коледа донесе на майка Севън Омнипотенс.
Аз го слагах 2 пъти и е много странно...майка го слага всяка вечер, но от 2 седмици и все още няма ефект. Ще те държа в течение дали майка е доволна и дали е свалила килца :) :hmmm:
Нека не гледаме треската в окото на другия, преди да извадим гредата от своето.
Аватар
ravik
Кафе машина
Мнения: 4636
Регистриран на: Ное 23, '09, 16:09
Получил благодарност: 2 пъти

Re: вибро колан

Мнение от ravik »

Аз едно време си бях взела. :lol: Странен е, едно такова като леко убождане, като от слаб ток. Сега не знам как са новите, но преди ако нямаше гел и беше гадно. А гелът свършва бързо и после няма от къде да си купиш. :( Или поне преди нямаше. Моят беше и на батерии и те много бързо се изтощаваха.
Като цяло, дори и да изключим драмите с гела и батериите, няма никакъв ефект, ама никакъв. :lol: Лично на мен ми се струва, че е по-добре някаква масажна възглавница например - поне ще е по-комфортно. :nod:
Недей спа! Отивай на SPA!
Цветята ми: http://community.webshots.com/user/ravique
Аватар
Fado
Кафевар/ка/
Мнения: 911
Регистриран на: Дек 8, '09, 13:00
Местоположение: София

Re: вибро колан

Мнение от Fado »

Като ви чета и не знам какво да мисля. :hmmm: Може би аз съм нещо сбъркана, защото на мен определено виброколанът ми действа много добре. :hmmm: Фактът, че след 20 минутно друсане имам мускулна треска... значи нещо става с организЪма. :mrgreen:
Satori
Баш кафе майстор
Мнения: 2638
Регистриран на: Ное 23, '09, 20:14

Re: вибро колан

Мнение от Satori »

О, факт е, че на много хора действа добре. Ползвах веднъж за проба - на мен лично не ми хареса усещането, но пък познавам хора, на които им върши работа за стягане, като нямат възможност на фитнес да ходят. /Също може и от старите да съм пробвала, дето вика Равик и като не съм свикнала - ето ти./
Публикувай отговор

Обратно към “Здраве и красота”