Страница 1 от 33

Връзка с admin

Публикувано на: Авг 29, '14, 15:11
от admin
Ако имате някакъв проблем с влизането или регистрацията във форума и не можете да пишете или да изпратите лично, може да пишете до admin/ravik на някой от следните два имейла:
admin маймунско а hobbykafe.com (без разстояния)
или
ravik маймунско а hobbykafe.com (без разстояния)
И двата ги чета аз (ravik), така че е все едно на кой от двата ще пишете.

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Авг 30, '14, 19:57
от tsany
Здравей Равик, имам проблем с влизаменето. Казва ми грешна парола. И понеже на лаптопа съм автоматично логната се вмъкнах, но като пробвам да сменя паролата ми казва отново грешна. Таблета който е изгубил автоматичния ми вход не възприема паролата, нито изпратената нова. Моля те помогни ми, защото ако откаже и лаптопа да влезне следващия път ще трябва да се регистрирам за да мога да пиша. Мерси

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Авг 31, '14, 13:33
от tsany
Реших проблема :dovolen:

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Сеп 1, '14, 15:31
от admin
tsany написа:Реших проблема :dovolen:
Оки. :nod:
Точно за такива случаи настроих мейлите - ако по някаква причина не можете да пишете във форума, пишете ми на мейлите. Настроила съм ги на телефона, така че ще ги видя веднага. Дори и да не успея веднага да вляза и да оправя проблема на момента, ще го видя. :nod:

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Ное 4, '14, 15:01
от admin
Освен на Дени, дала съм модераторски права и на ljuboznatelna, и на botan. Ако имате нужда от някаква редакция, можете да се обръщате и към тях. Все пак дайте им малко време да се ориентират и да поемат въздух. :)
Ljuboznatelna, Ботанчо, благодаря Ви, че поемате тази отговорност. :liubov:

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Дек 17, '14, 12:51
от kesten
kesten написа:
calico написа: Аз искам да попитам: знае ли някой какви са тия простаци дето са налазили форума с някакви простотии и пущат тема след тема?
Не искам да пиша там да не им вдигам темите, дали няма начин да се блокират?

Добър въпрос Calico, и аз не им влизам в темите, за да отмират постепенно. Но виждам че ги пускат през различни нови регистрации. Дали не може да се блокира IP адреса им, допускам че е един и същи.

Ще пусна питането и към админа.

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Дек 17, '14, 14:20
от Гео, граф
Да, аз също ръчкам модераторите да вадят оръжията и да стрелят на месо по ботовете :gydigydi: ... И то колкото по-бързо, толкова по-добре. Защото ще ни залеят и после много трудно се чистят.

Съвет към всички съфорумци - не влизайте в темите им и в никакъв случай не отваряйте линковете им !!! Така все едно ги поощрявате, торите, поливате... Пълен игнор! :evil:

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Дек 17, '14, 14:56
от botan
Последните 3 дена съм блокирал поне 7 бота и изтрил най-малко 40 мнения и теми. Правя всичко по силите си, но напоследък са доста напористи. Ако видите такова нещо или го подминете или го докладвайте като спам.

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Дек 19, '14, 13:59
от Миша
Гео, граф написа:Да, аз също ръчкам модераторите да вадят оръжията и да стрелят на месо по ботовете :gydigydi: ... И то колкото по-бързо, толкова по-добре. Защото ще ни залеят и после много трудно се чистят.

Съвет към всички съфорумци - не влизайте в темите им и в никакъв случай не отваряйте линковете им !!! Така все едно ги поощрявате, торите, поливате... Пълен игнор! :evil:

Да,обаче тия навлеци вече пишат по нашите теми :svekurva: :svekurva: :svekurva: гадост!!!

Re: Връзка с admin

Публикувано на: Дек 19, '14, 15:36
от РОУЗ
Тези глупци започнаха и лични съобщения да пускат!!! :evil: :evil: :evil:

Greetings, do you want whore ?
Изпратено на: Пет Дек 19, 2014 4:32 pm
От: KennethEa
До: РОУЗ

GOOD Morning , do you want whore ? It's here линк