Връзка с admin
Re: Връзка с admin
Нищо старо не е трито. Би трябвало всичко да съществува. Част от дългите теми бяха преименувани, заключени и на тяхно място отворени нови - може затова да не се намират ръчно мненията. Но мнения не са трити.Denis написа:Всички теми /вкл. мнения/ от началото на форума ли са запазени /и видими/ към момента?
Прочетох, че ъпгрейди са правени, затова и питам.
Търсех нещо от отдавна 2011-12 г., тема, в която съм сигурна, че бях писала нещо и го търсех, но не я откривам.
И други неща преди бях търсила - изчетох няколко теми по диагонала - същия резултат-0.
Търсачката на форума дава резултати, но след 2-3-ти опит или след първа страница не можеш да влезнеш в темата
/и то не е от днес, и пак съм писала, отдавна беше преди години - отговор нямаше/-
оказва се, че винаги е много натоварено това търсене - който иска, да опитва по-късно.
Преди ги намирах по-лесно през гуглетои ключова дума и хоббикафе,
нооо вече и така някои неща не излизат. Затова и питам.
Не е изключено, при толкова инфо и теми, нещо да съм недовидяла![]()
пп. от 26 декември никой не отговаря на питания разни. Явно са несъществени просто
За снимките, имам прокси в офиса и не мога да отварям контролния панел за администрация на файловата система на форума. От къщи мога, но нямам възможност да го правя с три малки деца. Това е техническото ограничение.Denis написа:За другото... Това по темата за снимка на седмицата -какви са тези "технически" ограниченияravik написа:Отговорих в другата тема, но сега виждам, че и тук е пуснато. Сега ще си копирам мнението от там:1. По принцип ми се иска да я възстановим. Имам обаче едни технически ограничения в момента, които не ми се иска да обяснявам, и затова не мога да я сменям редовно. В момента, в който оправя нещата, ще мога да я сменям. Обмисляхме вариант и Дени да я сменя, което също е опция. Искам да проверя едни неща следващите дни и след това ще видя как да продължим.
2. Обмислям го. Бих искала да ги извадя от форума чисто физически и да ги преместя на друг домейн. Не планирам други промени, просто физически да ги преместя.
Признавам си, че може би съм неграмотна по въпроса
Поддържам форума на доброволни начала. Никой не ми плаща и за да го правя, отделям от личното си време. Когато нямах деца, можех да седя и по цяла нощ да администрирам. В момента нямам това време. Това е положението. Мога да решавам текущи критични проблеми, но няма как да съм постоянно във форума, за да следя кой с кого се е скарал и дали има спам или не.Denis написа:алооооо![]()
Купете регистриран паспорт, шофьорска книжка, лична карта
това колко пъти
и кога и кой ще го почисти
час и повче вече мина![]()
/във форума времето лятно-зимно часово не се променя,
предполагам, друго несъщестено техническо ограничение, като при сн.на седмицата/.
Равик, това е форум,
ТВОЙ ФОРУМ,
някаква адекватна техн.поддръжка /а и комуникация/ КОГА
Съжалявам, че съм рязка, но в момента съм набрала на хостинг доставчика и главата ми пуши. Може би не е много добра идея да продължавам да отговарям на въпроси. 

Знам че не ви е лесно но да регистрирам и моя проблем
При изпращане на съобщение ми дава:
Този сайт не може да осигури защитена връзка
и не мога да продължа .Оказа се и с мненията е същото
налага се да изляза от форума за да продължа
Не знам дали е само при мен
Честита Баба Марта!
При изпращане на съобщение ми дава:
Този сайт не може да осигури защитена връзка
и не мога да продължа .Оказа се и с мненията е същото
налага се да изляза от форума за да продължа
Не знам дали е само при мен
Честита Баба Марта!
Роси, докато оправят проблема, прави следното - като ти откаже достъп отиди горе на адреса на сайта и изтрий цифрите 80, после ентер и си продължаваш спокойно. Калико описа този номер в друга тема и действа безотказно засега 

- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 1794 пъти
- Получил благодарност: 4203 пъти
Проба. Да видя къде е това 80 и да го изтрия.
След enter на мен ми се отвори страница, сякаш съм търсила в Гугъл форум Хобикафе. Но я затворих и отворих Начало от лентата горе.
Сега да видим какво ще стане след изпращането...
Пак същото. Стъпка напред е, че си остава опцията за бълг. език.
След enter на мен ми се отвори страница, сякаш съм търсила в Гугъл форум Хобикафе. Но я затворих и отворих Начало от лентата горе.

Сега да видим какво ще стане след изпращането...
Пак същото. Стъпка напред е, че си остава опцията за бълг. език.

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.
- nadin
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 38 пъти
- Получил благодарност: 627 пъти
- Обратна връзка:
когато се опитам да отворя тема от линк в пощата ( от абонираните теми) получавам това:
This site can’t provide a secure connection
hobbykafe.com sent an invalid response.
Try running Windows Network Diagnostics.
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
Стари линкове от вчера май работят.
This site can’t provide a secure connection
hobbykafe.com sent an invalid response.
Try running Windows Network Diagnostics.
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
Стари линкове от вчера май работят.