СРЕЩА В ГРАДА НА ЛИПИТЕ И ПОЕТИТЕ
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 1453 пъти
- Получил благодарност: 3494 пъти
Re: СРЕЩА В ГРАДА НА ЛИПИТЕ И ПОЕТИТЕ
Бия барабана! Внимание, девойки от Сините камъни, от града на богинята на лова Диана, от ТЕЦ-а, от града на розите с Тъжа и Мъглиж и от Загорето!
В събота 23 ноември в града на липите и поетите ще празнуваме четвъртата годинка на любимия ни форум Hobbykafe!!!
Добре дошли ще са и от Козлодуй, Благоевград, Царево, Силистра, или по-близо! Особено добре дошли ще са младежи! Може да стане с препиване и приспиване, ако си вземем спални чували. Започва преброяването. Грийни и другите девойки да предложат място за почерпка и сладка приказка. Предложете най-удобно за всички време "от-до".
В събота 23 ноември в града на липите и поетите ще празнуваме четвъртата годинка на любимия ни форум Hobbykafe!!!
Добре дошли ще са и от Козлодуй, Благоевград, Царево, Силистра, или по-близо! Особено добре дошли ще са младежи! Може да стане с препиване и приспиване, ако си вземем спални чували. Започва преброяването. Грийни и другите девойки да предложат място за почерпка и сладка приказка. Предложете най-удобно за всички време "от-до".
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
-
- Баш кафе майстор
- Обратна връзка:
ако не ми тропосат бебе за гледане ще дойда
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Ани, кажи на мама и тати, че ще водиш щерката им на форумна среща и виж какво ще стане тогава.calico написа:ако не ми тропосат бебе за гледане ще дойда
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1066 пъти
- Получил благодарност: 1981 пъти
Такааа, добре , че я има Мерита, да бие камбаната, да ни събере на маса! Сега обаче започва голямото додговаряне- на кого кога му е удобно.
Започвам аз- в събота с лайняно въже да ме вържеш в града, прегризвам го и бягам . Предлагам срещата да е през седмицата, като петък също го изключвам. Иначе поемам организацията за заведението, само да се разберем за деня.
Започвам аз- в събота с лайняно въже да ме вържеш в града, прегризвам го и бягам . Предлагам срещата да е през седмицата, като петък също го изключвам. Иначе поемам организацията за заведението, само да се разберем за деня.
това значи ли че ще е след работно време? щото ако е нямам с какво да се прибера, а трябва. ако е през деня за мен е без значения през кой ден на седмицатаgreeneyed написа:Такааа, добре , че я има Мерита, да бие камбаната, да ни събере на маса! Сега обаче започва голямото додговаряне- на кого кога му е удобно.
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1066 пъти
- Получил благодарност: 1981 пъти
През деня да е, след 13 ч. например, ще го определим часа на всеки да е удобно.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4070 пъти
- Получил благодарност: 2318 пъти
Ако е в събота и не се появи друг ангажимент, може да прескоча семейно. Ще следя темата, но не обещавам още нищо.
Мимка, благодаря за поканата
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Вили, я сФирни на трите девойки. Пийте по едно кафе, надумайте се и да се мятат и те на една кола. Вий напред, те след вас и да ги доведете и тях!!! Лелеее! Колко хубаво ще бъде!!!pepelqshka71 написа:Ако е в събота и не се появи друг ангажимент, може да прескоча семейно. Ще следя темата, но не обещавам още нищо.
За сега говорим за събота 23.11. от 13 часа. За мястото има много време.
чакай де, Грийни нали каза че не може в събота?
........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?