Технически проблем
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1605 пъти
- Получил благодарност: 3540 пъти
- johnstalker
- Наркоман
- Дал благодарност: 362 пъти
- Получил благодарност: 653 пъти
- Обратна връзка:
Re: Технически проблем
Признавам си, че съм изненадан! Печелиш един студоустойчив кактус за този пост! Не е инвазивен вид, но боде! Ще се разберем на ЛС!

-
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 285 пъти
- Получил благодарност: 485 пъти
Опунция? Имам тип опунция, сложих върху камъните за да не се разпостранява.Бодлив е ужасно, цъфти в жълто, като стрелки стърчат съцветията му. Имам на балкона един прихванат, искам да подаря на някого , но да го сложи върху камъните , хем не боде, хем не се разпострянява. Плодчетата му по.малки от туските опунции, които ядат.johnstalker написа: ↑Юни 10, '24, 01:22Признавам си, че съм изненадан! Печелиш един студоустойчив кактус за този пост! Не е инвазивен вид, но боде! Ще се разберем на ЛС!![]()
Ако някой иска такъв кактус Опунция, да напише. Корените му са вече големи.
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
Spoiler
alina написа: ↑Юни 10, '24, 09:27Опунция? Имам тип опунция, сложих върху камъните за да не се разпостранява.Бодлив е ужасно, цъфти в жълто, като стрелки стърчат съцветията му. Имам на балкона един прихванат, искам да подаря на някого , но да го сложи върху камъните , хем не боде, хем не се разпострянява. Плодчетата му по.малки от туските опунции, които ядат.johnstalker написа: ↑Юни 10, '24, 01:22Признавам си, че съм изненадан! Печелиш един студоустойчив кактус за този пост! Не е инвазивен вид, но боде! Ще се разберем на ЛС!![]()
Ако някой иска такъв кактус Опунция, да напише. Корените му са вече големи.

-
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 285 пъти
- Получил благодарност: 485 пъти
Темата не сбърках.разрешено по правилата на инета по форумите да коментира предния коментар с раскритие на темата. По принцип , май,johnstalker написа: ↑Юни 10, '24, 23:35Мисля, че си объркала темата...Spoiler
alina написа: ↑Юни 10, '24, 09:27Опунция? Имам тип опунция, сложих върху камъните за да не се разпостранява.Бодлив е ужасно, цъфти в жълто, като стрелки стърчат съцветията му. Имам на балкона един прихванат, искам да подаря на някого , но да го сложи върху камъните , хем не боде, хем не се разпострянява. Плодчетата му по.малки от туските опунции, които ядат.johnstalker написа: ↑Юни 10, '24, 01:22
Признавам си, че съм изненадан! Печелиш един студоустойчив кактус за този пост! Не е инвазивен вид, но боде! Ще се разберем на ЛС!![]()
Ако някой иска такъв кактус Опунция, да напише. Корените му са вече големи.Но, няма да се сезирам.
![]()
не прекалих, а продължих в точната тема за катуси по даден въпрос.Отвори темата Кактус и ще видиш моят коментар за опунцията.
но"хазяин-барин" можеш да изтриеш, щом смяташ че е нередно. Всеки има собствено мнение, но "ръката - владика"

- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1619 пъти
- Получил благодарност: 3070 пъти
Джони,може да си писал и да съм изпуснала да прочета,че напоследък все не ми стига време
Въпроса ми-
Днес потърсих СПОЙЛЕР и не можах да го открия,премахнат ли е от функции?
Вършеше добра работа при отговор на някой съфорумец/
Въпроса ми-
Днес потърсих СПОЙЛЕР и не можах да го открия,премахнат ли е от функции?
Вършеше добра работа при отговор на някой съфорумец/
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1619 пъти
- Получил благодарност: 3070 пъти
Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН