Размяна/Продажба на поръчкови рози
- nadin
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 34 пъти
- Получил благодарност: 503 пъти
- Обратна връзка:
Размяна/Продажба на поръчкови рози
По идея на just отварям тази тема, защото наистина при количеството рози които закупуваме ще дойде време да се местят и рзаменят. И аз първа си давам остинките за размяна . При мен просто не стават. Едните са дори двугодишни от контайнер и пак не като ги напече слънцето следобед заминават. Та ето я офертата:
Заменям на есен следните Остинки (оригинални от поръчка миналата есен )
Pat Austin, Mayflower, Benjamin Britten и Chianti
за други не остинки.
Търся си нещо бледо лилаво като лавандер айс или розово от рода на sexy rexy, аугуста луиза
или оранжевеникаво като белведерето.
Заменям на есен следните Остинки (оригинални от поръчка миналата есен )
Pat Austin, Mayflower, Benjamin Britten и Chianti
за други не остинки.
Търся си нещо бледо лилаво като лавандер айс или розово от рода на sexy rexy, аугуста луиза
или оранжевеникаво като белведерето.
Re: Размяна/Продажба на поръчкови рози

Тук ще бъде горещо, сигурна съм

Наде, сложи и по някоя твоя снимка на розичките

много хубава и много полезна и навременна тема, да не я пропусна 

........................
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
-Вы кто?
-Добрая фея
-А почему с топором?
-Настроение что-то не очень...
Чудесна идея.Моят двор е много слънчев и също имам проблем с остинките.Една част преместих Есента на по-сеняесто,но другите са на целодневен пек ,хубави 2 годишни храсти са ,цъфтят,но слънцето опърля цветовете.Предлагам
Queen of Sweden
Tess of the D Urbervilles
The Pilgrim
Claire Austin
Crocus Rose
Knirps
Queen of Sweden
Tess of the D Urbervilles
The Pilgrim
Claire Austin
Crocus Rose
Knirps
Вики, за продажба ли ги обявяваш или ще търсиш замяна. Ако е за замяна, какво си търсиш ?
В твоя списък ме блазнят Queen of Sweden и Крокус
, но ще изчакам да доуточниш условията...
В твоя списък ме блазнят Queen of Sweden и Крокус

Just, продавам ги ,защото съм поръчала доста рози и се чудя, как да сместя.Queen of Sweden e много хубав храст,но висок,постоянно цъфти.Купена е от Оакплантс, на слънце не прегаря ,но цветовете й стават дребни (Пролет ,когато няма много слънце са по едри).Crocusa e много по-малък храст и върви мудно,може би му пречи целодневното огряване.Ако те устройва цена около 10 лева ти ги изпращам Есента.
Viki,купувам ти веднага шведската,крокуса и книрпс (па ако не успея да се вредя за тях и останалите може),аз мога да снабдя с резници от mary rose,sweet haze,gertrude jekyll (вкоренен),bonica 82,westerland,kent и още разни разнообразни ако някой ме обзаведе с резник от мечтаните ми alnwick castle,alan titchmarsh,scepter`d isle.
nadin ,имам една роза бледо лилава,която не мога още да я разбера каква иска да става ,купила съм я за катерач,ама върви като храст(голям),цъфти с малки паузи до късно,много ароматна(на най-силния пек),утре ще ти пусна снимка ,а имам и 1 чаен хибрид нон стоп цъфтящ пепел от рози.
nadin ,имам една роза бледо лилава,която не мога още да я разбера каква иска да става ,купила съм я за катерач,ама върви като храст(голям),цъфти с малки паузи до късно,много ароматна(на най-силния пек),утре ще ти пусна снимка ,а имам и 1 чаен хибрид нон стоп цъфтящ пепел от рози.
Даааа, знаех си, че ще стане интересно в тази темаviktoria написа:Just, продавам ги ,защото съм поръчала доста рози и се чудя, как да сместя.Queen of Sweden e много хубав храст,но висок,постоянно цъфти.Купена е от Оакплантс, на слънце не прегаря ,но цветовете й стават дребни (Пролет ,когато няма много слънце са по едри).Crocusa e много по-малък храст и върви мудно,може би му пречи целодневното огряване.Ако те устройва цена около 10 лева ти ги изпращам Есента.

Вики, видях снимка на кралицата ти, която си пуснала във форума

Цена "около 10 лв." ме устройва

Така че, предлагам да направим първата розова сделка в тази тема и да "повлечем крак" за следващите ...
ПП Крокусът нека остане за Анемоне

Наде, проявявам интерес към Pat Austin и Mayflower. Нямам какво да предложа в замяна, но ако решиш да продаваш не ме пропускай, моля.
Благодаря!

Благодаря!

- desiyoto
- Кафе машина
- Обратна връзка:
Вики аз ако може ще взема на есен Клер Остин, дай малко инфо за нея,защо се отказваш да я гледаш, а и Тес ме интересува