ПОДПРАВКИ и БИЛКИ

Модератор: Миша

Публикувай отговор
Аватар
zeleno
Наркоман
Дал благодарност: 365 пъти
Получил благодарност: 729 пъти

Re: ПОДПРАВКИ и БИЛКИ

Мнение от zeleno »

понеже така и така съм ги снимала , нека ги похваля
моята лайка и дивият лук
няма да ги използвам по предназначение , че са пръскани наред с всичко около тях
ще си обособя защитен кът за подправки

Изображение Изображение
alina
Виенско кафе
Дал благодарност: 115 пъти
Получил благодарност: 263 пъти

Мнение от alina »

Лайкучката при мен не ще да расте, два пъти сях..Копър също не харесва моята градина.
Тази година сях и детелина червена , тази с удълженото цвете..Не виждам засега.но може би по-нататък.Дано!
Аватар
zeleno
Наркоман
Дал благодарност: 365 пъти
Получил благодарност: 729 пъти

Мнение от zeleno »

alina , лайка сях семена март месец / май от Кауфланд ги купих / , сах ги заедно с тревата в една малка площ на която експериментирам да правя морава - та там поникнаха няколко , но нали кося - не докарват до цвят
а тази на снимката я скубах насред лято от един паркинг , беше по едно стръкче тънко като косъм с цветле на върха , бързо увяхна и реших , че е приключила / затова купих и семената после
сега на пролет като тръгнаха едни големи туфи , в началото плевих , защото не си дадох сметка , че това всъщност е лайката
не е за вярване направо
сега съм адски доволна , че я имам :ieeee:
разчистих около нея , поразкопах , изтръсках цветовете - нападаха много семенца и покрих с пръст и слой мулч
дано тръгне
ще си я разсея из целия тревен участък

копъра расте където той си реши , затова където е тръгнал - там го оставям
ако се загледаш , на почти всички снимки на рози които качвам в кадъра има и стрък копър :lol:
сяла съм семена купени от Лидл , поникна , беше един мек , ефирен , пухкав и пълен с трипси - ако пръскаш не ядеш , ако не пръскаш пак не ядеш , оскубах и приключих с този експеримент
от там купих и семена за магданоз два вида - той е ток и жици
Публикувай отговор

Обратно към “Плодове и зеленчуци”