Ананас
- johnstalker
- Наркоман
- Дал благодарност: 263 пъти
- Получил благодарност: 451 пъти
- Обратна връзка:
Ананас
Преди малко си взех един ананас от пазаря. До сега съм правил 3-4 опита да си вкореня от него, и всичките ми опити както сами се досещате - беха неуспешни. Даже вече съм почти сигурен, че така не е възможно да се вкорени.
Последно промяна от Anonymous на Дек 27, '13, 19:04, променено общо 1 път.
Причина: сменям заглавието и местя темата
Причина: сменям заглавието и местя темата
- botan
- Наркоман
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 254 пъти
- Получил благодарност: 474 пъти
- Обратна връзка:
Re: Ананас от пазара
Аз съм вкоренявал. Стрежи розетката точно до месото след това махни няколко листа за да се покаже пънчето, но внимателно за да не нараниш младите връхчета на коренчетата и след това в аквариума , като само оголеното стълбче е във водата.
Аквариума е велико нещо, събужда пъпки, вкоренява трудни растения и какво ли още не.
Аквариума е велико нещо, събужда пъпки, вкоренява трудни растения и какво ли още не.
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
Барабар с шумата ли бре? Дано не се бъзикаш с чичо си Джон, че ще пострада кака ти!botan написа:Аз съм вкоренявал. Стрежи розетката точно до месото след това махни няколко листа за да се покаже пънчето, но внимателно за да не нараниш младите връхчета на коренчетата и след това в аквариума , като само оголеното стълбче е във водата.
- botan
- Наркоман
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 254 пъти
- Получил благодарност: 474 пъти
- Обратна връзка:
Каква шума, само стълбчето, което трябва да е около 1-2 см. То се образува след като махнеш част от листата. Между другото листата трябва да са свежи, са видиш дали случайно не е загнил центъра и разбира се да внимаваш с етикета, не знам как го правят но винаги оцелват растежната точка, аз бая ананаси прехвърлих, докато си намеря моя, на който етикета беше закачен само на няколко листа.
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
Дам, дори и там. Явно е бил измръзнал. Продължавам опитите де, чакам лятото!botan написа:Дори и в аквариума ли не се хвана?
- Titi
- Чист кофеин
- Получил благодарност: 1 път
те и в Турция продължават с опитите мъж да забременее.....johnstalker написа:Дам, дори и там. Явно е бил измръзнал. Продължавам опитите де, чакам лятото!botan написа:Дори и в аквариума ли не се хвана?
Приключенията на Тити дългото чорапче http://titidulgotochorapche.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- johnstalker
- Наркоман
- Обратна връзка:
Ама пият люмонов сок, нали?Titi написа:те и в Турция продължават с опитите мъж да забременее.....johnstalker написа:Дам, дори и там. Явно е бил измръзнал. Продължавам опитите де, чакам лятото!botan написа:Дори и в аквариума ли не се хвана?
- zmei4o
- Кафеджия/Кафеджийка
- Обратна връзка:
реже се с малко от месото на ананаса
отделяне от месото
махане на листата
под тях има малки коренчета
слага се в съд да пусне корени
преди
след
като пусне корени се слага във съд