Какво е мнението ви за лаптопи втора употреба?
-
- Kафенце
Какво е мнението ви за лаптопи втора употреба?
Търся си геймърски лаптоп втора употреба и попаднах на сайта на OM Computers. Има доста модели, които изглеждат добре, но се чудя дали някой от вас е пазарувал от тях и какво мисли за качеството на лаптопите втора употреба?
Ще ми бъде полезно, ако споделите опит и дали сте доволни от покупката. Аз търся нещо стабилно за игри, но не искам да плащам прекалено много.
Какво мислите за втора употреба лаптопи?
OM Computers --> https://omcomputers.bg/product-category ... =8-gb-ddr4
Ще ми бъде полезно, ако споделите опит и дали сте доволни от покупката. Аз търся нещо стабилно за игри, но не искам да плащам прекалено много.
Какво мислите за втора употреба лаптопи?
OM Computers --> https://omcomputers.bg/product-category ... =8-gb-ddr4
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1835 пъти
- Получил благодарност: 3296 пъти
Re: Какво е мнението ви за лаптопи втора употреба?
Хм, днес ми идват малко повечко прикритите реклами. Дали веднага да я трийна или да изчакам и друг да се изОка
...

Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3237 пъти
- Получил благодарност: 3022 пъти
То за игри лаптоп няма да ти свърши работа , трябва ти геймърски компютър , ама другия път потърси съвет на друго място , не у цветарски форум , ние тука от селскостопанска техника разбираме . Ако искаш съвет за трактор , пръскачка или мотичка , заповядай да си поговорим .
- Гео, граф
- Наркоман
- Дал благодарност: 1835 пъти
- Получил благодарност: 3296 пъти
Сетих се как някой преди години беше тръгнал да рекламира баш при нас крем от охлюви - голям бъзик паднаКлеър написа: ↑Окт 16, '24, 13:47 То за игри лаптоп няма да ти свърши работа , трябва ти геймърски компютър , ама другия път потърси съвет на друго място , не у цветарски форум , ние тука от селскостопанска техника разбираме . Ако искаш съвет за трактор , пръскачка или мотичка , заповядай да си поговорим .

Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
Л.М.Бюджолд
Л.М.Бюджолд
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3237 пъти
- Получил благодарност: 3022 пъти
Чела съм това за охлювите , не помня точно , но беше много якоГео, граф написа: ↑Окт 16, '24, 13:51Сетих се как някой преди години беше тръгнал да рекламира баш при нас крем от охлюви - голям бъзик паднаКлеър написа: ↑Окт 16, '24, 13:47 То за игри лаптоп няма да ти свърши работа , трябва ти геймърски компютър , ама другия път потърси съвет на друго място , не у цветарски форум , ние тука от селскостопанска техника разбираме . Ако искаш съвет за трактор , пръскачка или мотичка , заповядай да си поговорим .![]()
![]()

- Alien
- Баш кафе майстор
- Дал благодарност: 804 пъти
- Получил благодарност: 1406 пъти
Бягай далече от тия мошеници! Наемат си такива, разни полуграмотни "инфлуенсъри" дето да им рекламират боклука. Сума ти народ се опари вече. Каквото и да харесаш - няма го. И се почва едно разландисване с предлагане на боклуци, дето не ти трябват. Цените са меко казано неадекватни, а това, което вземеш я изкара до вечерта, я не. Ако имаш излишни пари, по-добре покани приятелите си на кръчма:webmasters написа: ↑Окт 16, '24, 13:29 Търся си геймърски лаптоп втора употреба и попаднах на сайта на OM Computers...
https://opoznai.bg/zavedenia/view/resto ... e-djudjeta