Приказки под шипковия храст.
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1917 пъти
- Получил благодарност: 1327 пъти
Re: Приказки под шипковия храст.
Ми учудващо ,но е така.Розите са с огромни бодли при мене.Храсти с дебела основа,не са тънки клончета.Като кокали ги гризе.
Лятото се крие под тях на сянка и гризе основните клони,тези дебелите.И те розите направо падат като прекършени.Паднат ли клоните започва да гризе основата ,та до земята чак стига.
Лятото се крие под тях на сянка и гризе основните клони,тези дебелите.И те розите направо падат като прекършени.Паднат ли клоните започва да гризе основата ,та до земята чак стига.
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1917 пъти
- Получил благодарност: 1327 пъти
Да,колекцията е страхотна много нежна.Но и скъпичкаEmilly1212 написа: ↑Фев 2, '25, 08:59 Колко добре те разбирам Шами с покупките от Пепко...![]()
Пуснали са една пролетна колекция, с едни нежни и красиви какви ли не неща...и аз миналата седмица, за да не купувам наведнъж, защото всичко си е цена, разделих покупките на всеки ден...днес едно, две, утре мина и пак взема нещо, та така цяла седмица.![]()
Аз по случайност отидох и попаднах баш на нея.

-
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 285 пъти
- Получил благодарност: 485 пъти
Май, в нашия град няма Пепко..иначе бих купила тази чаша https://pepco.bg/produkti/%d0%b1%d1%8f% ... -608854-2/ и чинийка във вид на зелено листо
Интересно колко е голяма тази купа за салата? Трябва на село купата с капака.. https://pepco.bg/produkti/%d0%b1%d1%8f% ... -608746-2/
Имма сервиз от Русия с такива чашки, тънки фини Не за всекидневието. Таз може и всеки ден да ползва..
https://pepco.bg/produkti/%d0%b1%d1%8f% ... -616666-1/
Интересно колко е голяма тази купа за салата? Трябва на село купата с капака.. https://pepco.bg/produkti/%d0%b1%d1%8f% ... -608746-2/
Имма сервиз от Русия с такива чашки, тънки фини Не за всекидневието. Таз може и всеки ден да ползва..
https://pepco.bg/produkti/%d0%b1%d1%8f% ... -616666-1/
-
- Кафевар/ка/
Пепко във Варна няма..а в Долен Чифлик има.Гледам Варна заобикалят със снабдяването, не само Пепко..Е, няма да ходя в Чифлик заради чашките..(((((
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1673 пъти
- Получил благодарност: 3703 пъти
Ха! Много странно! Сигурно пречат на някоя друга верига, и нарочно не ги допускат. Или не са искали да си платят на някого. Страшна корупция има по общините

- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5773 пъти
- Получил благодарност: 3837 пъти
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5773 пъти
- Получил благодарност: 3837 пъти
И аз не пропуснах Пепко миналата седмица. С Рая издирваме чаршафите на сърчица от пепко, но нямаше. Тя си хареса това.

"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
-
- Кафевар/ка/
Аз картата отварях с дислокация на Пепко..Но тези магазини хич не ги зная..Благодаря ти, ще запиша и ще проверя, има наблизо два..

- bongibo
- Виенско кафе
- Дал благодарност: 915 пъти
- Получил благодарност: 789 пъти
Пепко пропуснах, но вчера отидохме уж за месо от метро, но си тръгнах с тави и 100 неща извън списъка. Има хубави намаления на посуда.. Имаше и риба тон, стекове на половин цена. Взех си и олио от гроздови семки на Коста д’оро по 11 лв.
Отделно на самата каса пред нас, мъж плати от зелените оранжерии, 6/3/2, 250 лв. Няма ги в брошурата. По пътя си намерих и торф на Дурпета и набелязах Разсадник за проверка след някоя и друга седмица.
Отделно на самата каса пред нас, мъж плати от зелените оранжерии, 6/3/2, 250 лв. Няма ги в брошурата. По пътя си намерих и торф на Дурпета и набелязах Разсадник за проверка след някоя и друга седмица.