дресировка на куче

За домашните и дивите животни
Polad112
Kафенце
Мнения: 34
Регистриран на: Авг 24, '22, 09:14

дресировка на куче

Мнение от Polad112 »

Привет! Имам нужда от информация по следния въпрос: Кога е най-доброто време да започнем да дресираме кучето си и какви са най-добрите методи? Къде мога да намеря съвети свързани с това?
potrebitel2022
Kафенце
Мнения: 8
Регистриран на: Юли 9, '23, 08:52
Получил благодарност: 1 път

Re: дресировка на куче

Мнение от potrebitel2022 »

Здравей! Можеш да започнеш основна дресура на кучето си, когато то е все още кутре. За подробни насоки и съвети за дресура, посети сайта dogsupplement Според мен съветите са много добри и ползотврни.
Аватар
johnstalker
Наркоман
Мнения: 11814
Регистриран на: Дек 19, '09, 23:08
Местоположение: Троян, България, Европа, Земя
Дал благодарност: 148 пъти
Получил благодарност: 189 пъти
Обратна връзка:

Re: дресировка на куче

Мнение от johnstalker »

:katericka: Вждам, че "оптимизаторите" са неуморни. За да не се харчите ще споделя, че всички линкове във форума са с атрибут "nofoolow". :)

За потребителите на форума пояснявам:
Атрибутът "nofollow" се използва в HTML за обозначаване на линк, който не трябва да бъде проследяван от търсачките машини. Когато един линк има атрибута "nofollow", той не предава "линкова сила" или "PageRank" към страницата, към която сочи.

Това означава, че когато търсачката машина, като например Google, индексира страницата, която съдържа линк с атрибут "nofollow", тя не ще проследи линка и няма да премине "линкова сила" към страницата, към която води линка. Това обикновено се използва, когато собствениците на уебсайтове не искат да предават "линкова сила" към външни уебсайтове или не желаят да бъдат свързвани с определени страници.

Дали ме разбрахте? :katericka:
Публикувай отговор

Обратно към “Домашни любимци и зоосвят”