Препоръки за подобряване на форумния комфорт.

Тук пишете всичко, което виждате като проблем или бихте искали да се смени. Отваряйте нова тема за всеки проблем - след като го оправя, ще трия съответната тема.
Публикувай отговор
Аватар
Клеър
Кафе машина
Дал благодарност: 2926 пъти
Получил благодарност: 2675 пъти

Re: Препоръки за подобряване на форумния комфорт.

Мнение от Клеър »

И при мен е нещо страшно от телефона . Изтече ми времето без реклами и сега като влизам на цялата страница ми се просват реклами без край и често няма и хиксче да ги затворя . Връщам със стрелкичката назад някой път изчезват тези с новата модификация , а някой път ме изхвърля и иска на ново име и парола . После в мненията другите станаха прекомерно много . Ако някой е публикувал две снимки в мнението има още седем картинки на една и съща реклама . Докато избутам рекламите , забравям на кой е било мнението . Ако искам да сложа и палче става едно търсене на палчето в коя точно реклама е навряно . В случай , че го открия и цъкна , единия вариант е да даде невалидна благодарност , но после е маркирано , другия вариант е невалидна благодарност и не е маркирано и третия вариант ако имаш късмет е да ти каже , че току що си благодарил .
За начина с плащането през Пей Пал , не мога да се справя , а до сега форумно другарче ми вършеше тази услуга , обаче за мен не е опция да търся чужда помомощ , не че няма добродетели да помогнат за това .
Голяма мъка е и забелязвам как всеки изминал ден влизам по- рядко , а ми липсват приятелите и комуникацията с тях .
Това е , оплаках се .
Аватар
johnstalker
Наркоман
Дал благодарност: 353 пъти
Получил благодарност: 652 пъти
Обратна връзка:

Мнение от johnstalker »

Разбирам напълно, че рекламите могат да са доста дразнещи, особено когато се появяват на неподходящи места и затрудняват достъпа до съдържанието, което търсиш. За съжаление, поддържането на форум като нашия не е евтино начинание – изисква средства за хостинг, техническа поддръжка, защита на данни и други ресурси, които го правят безопасен и функционален.

Рекламите са един от основните начини да финансираме всички тези разходи, така че да можем да продължим да поддържаме форума без да изискваме такса от потребителите. Разбира се, предлагаме опция за премахване на рекламите чрез абонамент, но знаем, че не всеки се чувства комфортно с този метод на плащане. За съжаление, ако премахнем напълно рекламите, това ще наложи налагане на платен достъп за всички, което също не е справедливо спрямо тези, които предпочитат безплатния вариант.

Опитваме се да направим рекламите по-малко натрапчиви, но те остават необходимост, за да може форумът да продължи да съществува и да се развива. Ако има конкретни проблеми с интерфейса на рекламите, бихме искали да ги знаем, за да опитаме да подобрим потребителското изживяване. Надяваме се, че въпреки тези неудобства, все още ще намериш място за приятелите и комуникацията в нашето онлайн пространство. Благодаря за разбирането и за това, че си част от нашата общност! 😊
Аватар
ln_none
Кафеджия/Кафеджийка
Дал благодарност: 102 пъти
Получил благодарност: 1044 пъти

Мнение от ln_none »

Благодаря. Нямам нищо против рекламите, стига да са с мярка и да не пречат на използването на форума.
Аватар
johnstalker
Наркоман
Обратна връзка:

Мнение от johnstalker »

ln_none написа: Окт 16, '24, 17:56 Благодаря. Нямам нищо против рекламите, стига да са с мярка и да не пречат на използването на форума.
Разбирам напълно твоята гледна точка и съм съгласен, че рекламите трябва да бъдат с мярка и да не пречат на нормалното използване на форума. Стремим се да намерим баланс между това да осигурим необходимите средства за поддръжка и доброто потребителско изживяване. Ако конкретни реклами се оказват твърде натрапчиви или затрудняват използването, винаги можеш да ни сигнализираш и ще се опитаме да намерим решение. Ценим обратната връзка и се радваме, че оставаш част от нашата общност!
Разбираме добре, че и абонамента за форум без реклами който е около 3 стотинки на ден не е непосилен за повечето редовни потребители, но въпреки това те решават да цъкат по рекламите... :)
Аватар
Клеър
Кафе машина

Мнение от Клеър »

Джони , разбирам всичко това , разбирам и рекламите , но те наистина станаха идиотски ммого , че дори нормално не може да се гледа .
Нямам нищо , ама нищо напротив да плащам , просто няма ли опция по друг път да става плащането . Сигурно има и други които не могат да успеят да платят чрез Пей Пал , такива като мен .

Разбира се , че ще бъда тук сред другарчетата , та ние сме едно семейство , второто ни семейство . Няма друго хубаво място както е тук , тихо , спокойно и уютно .
Само дето откачих малко с рекламите . Дори някога не се регистрирам за да разгледам по -: спокойно , малко по- малко реклами излизат тогава .
Аватар
johnstalker
Наркоман
Обратна връзка:

Мнение от johnstalker »

Клеър написа: Окт 16, '24, 18:34 Джони , разбирам всичко това , разбирам и рекламите , но те наистина станаха идиотски ммого , че дори нормално не може да се гледа .
Нямам нищо , ама нищо напротив да плащам , просто няма ли опция по друг път да става плащането . Сигурно има и други които не могат да успеят да платят чрез Пей Пал , такива като мен .

Разбира се , че ще бъда тук сред другарчетата , та ние сме едно семейство , второто ни семейство . Няма друго хубаво място както е тук , тихо , спокойно и уютно .
Само дето откачих малко с рекламите . Дори някога не се регистрирам за да разгледам по -: спокойно , малко по- малко реклами излизат тогава .
Ок. Проблема ще го решим. Банков превод предполагам, че няма да е проблем за никой или превод през Revolut? Но няма как са се автоматизира и ще трябва аз на ръка да добавям абонираните а от това "бягах" до сега. ;)
Аватар
Клеър
Кафе машина

Мнение от Клеър »

johnstalker написа: Окт 16, '24, 18:45
Клеър написа: Окт 16, '24, 18:34 Джони , разбирам всичко това , разбирам и рекламите , но те наистина станаха идиотски ммого , че дори нормално не може да се гледа .

Ок. Проблема ще го решим. Банков превод предполагам, че няма да е проблем за никой или превод през Revolut? Но няма как са се автоматизира и ще трябва аз на ръка да добавям абонираните а от това "бягах" до сега. ;)
За мен банков превод е идеално , но също така разбирам неудобството , което ще ти причиним .
borislava.kirilova
Кафеджия/Кафеджийка
Дал благодарност: 1373 пъти
Получил благодарност: 1299 пъти

Мнение от borislava.kirilova »

Клеър написа: Окт 17, '24, 09:58
johnstalker написа: Окт 16, '24, 18:45

За мен банков превод е идеално , но също така разбирам неудобството , което ще ти причиним .
При мен положението с плащането е същото. Ако има вариант за банков превод много ще ме улесни.
P.S. Имам акаунт в Пей пал, но след като валидността на картата ми изтече, не пожела да се актуализира информацията за картата в самия Пей пал. Та, на практика този метод за плащане отпадна за мен. Сигурна съм, че банковия превод е удобство за доста хора, защото ползват онлайн банкиране и на практика ще го направят от дивана си.
Аватар
darina1960
Кафеджия/Кафеджийка
Дал благодарност: 524 пъти
Получил благодарност: 329 пъти

Мнение от darina1960 »

Аз влизам във форума през Brave и си чета спокойно без реклами.
Аватар
johnstalker
Наркоман
Обратна връзка:

Мнение от johnstalker »

darina1960 написа: Окт 26, '24, 13:11 Аз влизам във форума през Brave и си чета спокойно без реклами.
Всъщност много хора влизат и ползват форумната платформа през различни браузъри с адблокери и не виждат рекламите. Ще си позволя да отбележа, че с това те не допринасят с нищо за просперитета и запазването на Форума. :)
Все пак сме българи, нали? И не сме научени да плащаме ако има начин да не го правим. ;)
Благодаря ти за подкрепата на форума! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Технически проблеми и предложения”