Смешки
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 2003 пъти
- Получил благодарност: 4975 пъти
Re: Смешки
Не познавам по-голям бунак от мен.
Вчера сядам пред компютъра и отговарям на ЛС. Преглеждам, редактирам клавишни грешки и свалям надолу, за да изпратя ЛС.
И... ужаааас!
Имам само половината на страницата, без скрол!
Ще рестартирам компютъра и всичко ще е наред.
Да, ама не!
И се предадох. Мислех да звънна на Джонката, да му обясня какво съм направила, без да разбера. Но се боях, че може да не го разбера и се отказах. Синът ми Ники2 трябва да дойде днес, за да смени на бабешкия ми телефон сим картата от "Етел", или както там беше, на "Виваком". Ще го помоля да свали от климатика решетката да я измия и да оправи проклетия половин прозорец на компютъра.
Дойде с тукашния си приятел. Докато единия се оправяше с климатика, показах на другия компютърната си мъка.
И срам.
Момчето само цъкна горе в дясно на едно квадратче и прозорецът стана нормален.
Само за секунда време, моля ви се!
Ако не си бунак, е само секунда.
Вчера сядам пред компютъра и отговарям на ЛС. Преглеждам, редактирам клавишни грешки и свалям надолу, за да изпратя ЛС.
И... ужаааас!
Имам само половината на страницата, без скрол!
Ще рестартирам компютъра и всичко ще е наред.
Да, ама не!

Дойде с тукашния си приятел. Докато единия се оправяше с климатика, показах на другия компютърната си мъка.
И срам.
Момчето само цъкна горе в дясно на едно квадратче и прозорецът стана нормален.
Само за секунда време, моля ви се!
Ако не си бунак, е само секунда.

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
- мечтица
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1681 пъти
- Получил благодарност: 3272 пъти
При нас снегът вече втора седмица ,блести от белота,взе да ми омръзва вече.
По тоя повод-

По тоя повод-

Ние си мислим, че Бог ни гледа отгоре, но той всъщност ни гледа отвътре - ЖИЛБЕР СЕСБРОН
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Няма по-голяма от мен пишмен-майсторица, вЕрвайте ми!
Миналогодишния календар, който получих от alis е много голям - 35 на 70 см. И разкошен!!! Германски е. На горния лист има по една снимка 35 на 35 см. на невероятно красиви коне!
А на долния лист е календара за месеца. Още си стои окачен на пирончето, но само с единия лист - със снимка. Сменям я всеки месец. Тази красота не може да се захвърли, като стар вестник.
А имам и два календара за 2025 г. Зад гърба на големия календар съм окачила на пирончето канап, в края на който по-долу от стария календар, е окачена кукичка, на която е окачено по-малкото каледарче за 2025 г. На него горният лист е със снимка на коне. И този ми е подарък от alis. Което означава, че тази година не са внесени големите немски календари с коне. Или са внесени, но тази година са с котки, или папагали. Но не и с коне.
Второто е в коридора към входната врата. Също със снимки на коне. На него листовете се късат и си измъкват изпод една прозрачна лента, на която има очертано червено подвижно правоъгълниче, което се нагласява над днешната дата.
Откъснах февруарския лист и отдолу виждам надписа "Април"!
Свалих календарчето, взех тубичка лепило, приготвих си домакинска хартия да си бърша пръстите при нужда и започнах да майсторя възстановяването на листа за март. Я, в левия горен край залепеният лист лееекичко стърчи. Вземам ножицата - колко му е! Срязвам излишния милиметър и...
Лелеее! Тъпата баба е срязала прозрачната лента!!!
След половин час най-накрая успях да поправя сътворената от тъпата баба тъпотия.
Миналогодишния календар, който получих от alis е много голям - 35 на 70 см. И разкошен!!! Германски е. На горния лист има по една снимка 35 на 35 см. на невероятно красиви коне!

А имам и два календара за 2025 г. Зад гърба на големия календар съм окачила на пирончето канап, в края на който по-долу от стария календар, е окачена кукичка, на която е окачено по-малкото каледарче за 2025 г. На него горният лист е със снимка на коне. И този ми е подарък от alis. Което означава, че тази година не са внесени големите немски календари с коне. Или са внесени, но тази година са с котки, или папагали. Но не и с коне.
Второто е в коридора към входната врата. Също със снимки на коне. На него листовете се късат и си измъкват изпод една прозрачна лента, на която има очертано червено подвижно правоъгълниче, което се нагласява над днешната дата.
Откъснах февруарския лист и отдолу виждам надписа "Април"!

Свалих календарчето, взех тубичка лепило, приготвих си домакинска хартия да си бърша пръстите при нужда и започнах да майсторя възстановяването на листа за март. Я, в левия горен край залепеният лист лееекичко стърчи. Вземам ножицата - колко му е! Срязвам излишния милиметър и...
Лелеее! Тъпата баба е срязала прозрачната лента!!!

След половин час най-накрая успях да поправя сътворената от тъпата баба тъпотия.

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1441 пъти
- Получил благодарност: 2537 пъти
Дете пита баща си: — Тате, като беше малък имаше ли компютър? — Не – отговаря бащата. — Джиесем? — Тате, а динозавър виждал ли си?
Кондукторът поглежда строго билета на нередовен пътник: - Пътувате в експресен влак, а билетът ви е за бърз. Ще се наложи да доплатите разликата... - А не може ли просто влакът да кара малко по-бавно? Аз не бързам...
В миналото: - Аз мисля, значи съществувам. Сега: - Аз мисля, значи ми е паднал интернета.
Блокирах всички красавици от фейсбук. Ако виждаш това, важно е да си жива и здрава.
Жената на програмист му носи кафе. Той без да отделя поглед от монитора, взима кафето и отпива. - Не мога да го пия без захар! - Знам. Просто исках да ти чуя гласа.
Кондукторът поглежда строго билета на нередовен пътник: - Пътувате в експресен влак, а билетът ви е за бърз. Ще се наложи да доплатите разликата... - А не може ли просто влакът да кара малко по-бавно? Аз не бързам...
В миналото: - Аз мисля, значи съществувам. Сега: - Аз мисля, значи ми е паднал интернета.
Блокирах всички красавици от фейсбук. Ако виждаш това, важно е да си жива и здрава.
Жената на програмист му носи кафе. Той без да отделя поглед от монитора, взима кафето и отпива. - Не мога да го пия без захар! - Знам. Просто исках да ти чуя гласа.
- greeneyed
- Наркоман
- Дал благодарност: 1441 пъти
- Получил благодарност: 2537 пъти
Две деца отиват на училище и виждат пътен знак с бягащи деца. Едното:
— Тия пък си мислят, че ние им тичаме към училището…
Жена се прибира вкъщи и казва на мъжа си:
— Скъпи, днес си купих ботуши — кафяви, кожени, с катарама.
— Добре, скъпа.
Той така и не разбрал, че става дума за 3 чифта…
В едно семейство майката сготвила заек. Ядат вечерта и едното дете пита:
— Мамо, какво е това месо, много е вкусно?
Бащата, за да не каже веднага, че е от зайче, започнал отдалече:
— Спомнете си майка ви как ме нарича понякога…
— Леле, бате, не го яж, това е задник…
Жена се оплаква на приятелка:
— Странно, всеки път като имаме среща, приятелят ми ми подарява сухи цветя…
— Ами, опитай се някой път да отидеш навреме…
Ако искате да съберете цялото си семейство на едно място, изключете интернета и изчакайте една минута в стаята с рутера…
Жена заминава в командировка. Още първия ден мъжът й звъни по телефона:
— Скъпа, къде са вилиците и лъжиците?
— Скъпи, спи си вкъщи…
На другия ден пак й звъни:
— Скъпи, спи си вкъщи…
След една седмица жената се прибира и мъжът й я започва от вратата:
— Ей, къде ги държиш тия вилици и лъжици?… И какво имаш предвид да си спя вкъщи? Че къде другаде ще спя?
Жената мълчаливо го води до спалнята и дърпа завивката… А отдолу — вилици и лъжици…
— Тия пък си мислят, че ние им тичаме към училището…
Жена се прибира вкъщи и казва на мъжа си:
— Скъпи, днес си купих ботуши — кафяви, кожени, с катарама.
— Добре, скъпа.
Той така и не разбрал, че става дума за 3 чифта…
В едно семейство майката сготвила заек. Ядат вечерта и едното дете пита:
— Мамо, какво е това месо, много е вкусно?
Бащата, за да не каже веднага, че е от зайче, започнал отдалече:
— Спомнете си майка ви как ме нарича понякога…
— Леле, бате, не го яж, това е задник…
Жена се оплаква на приятелка:
— Странно, всеки път като имаме среща, приятелят ми ми подарява сухи цветя…
— Ами, опитай се някой път да отидеш навреме…
Ако искате да съберете цялото си семейство на едно място, изключете интернета и изчакайте една минута в стаята с рутера…
Жена заминава в командировка. Още първия ден мъжът й звъни по телефона:
— Скъпи, спи си вкъщи…
На другия ден пак й звъни:
— Скъпи, спи си вкъщи…
След една седмица жената се прибира и мъжът й я започва от вратата:
— Ей, къде ги държиш тия вилици и лъжици?… И какво имаш предвид да си спя вкъщи? Че къде другаде ще спя?
Жената мълчаливо го води до спалнята и дърпа завивката… А отдолу — вилици и лъжици…
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
"Жената мълчаливо го води до спалнята и дърпа завивката… А отдолу — вилици и лъжици…"

- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1923 пъти
- Получил благодарност: 1330 пъти
При нас има и риба.За първа година ММ суши и риба.Иначе стандартното,месо от бут и суджук.
Е,разбира се не в такива количества
Е,разбира се не в такива количества

-
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 258 пъти
- Получил благодарност: 166 пъти
ПРОЛЕТ В БЪЛГАРИЯ
Тръгвам си! - казал Снегът.
Тръгвам си! -казал Студът.
И аз идвам с вас! - казал Асфалтът.
Тръгвам си! - казал Снегът.