Копривка, Колеус (Coleus)

Публикувай отговор
Аватар
Polin
Кафе машина
Дал благодарност: 4893 пъти
Получил благодарност: 2299 пъти

Re: Копривка, Колеус (Coleus)

Мнение от Polin »

Големи сладурчета са ти семеначетата, Клеърче :liubov:
И изключително красиви :sheart: :sheart: :sheart:
Аватар
Клеър
Кафе машина
Дал благодарност: 3237 пъти
Получил благодарност: 3022 пъти

Мнение от Клеър »

Сега някои от по- леко окастрените .
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Сега ще потърся някоя по пищна копривка , но не обещавам , че телефона все ме кара да трия .
Аватар
Алис
Двойно кафе
Дал благодарност: 350 пъти
Получил благодарност: 136 пъти

Мнение от Алис »

Клеър, заради тебе ще взема да се влюбя в копривките! Също и заради разсадите на Миленка. Толкова малки, пък вече с окраска!
Имаме саксия с най-обикновено копривка в коридора на блока. Тя почти е сдала багажа. Ако я отрежа и я бучна, дали ще се съживи? Имам афинитет към съживително-спасителни дейности.
Аватар
Клеър
Кафе машина

Мнение от Клеър »

Не се измъчвай , ще ти набера един букет който да си вкорениш , но малко ще изчакаш , тези които изрязах сега са вече обещани , но ти ще си следващата .

Внимавай после да не се извъртиш и да не искаш , тук си казала пред свидетели , че вече започваш да се влюбваш . Крайно време е да сменим малко доматите с друг вид лудост , поне за известно време .

А , сменила си си името .
Аватар
Алис
Двойно кафе

Мнение от Алис »

С нов телефон съм и при логването стана фал с едни кодове, които са задължЕ за модераторите.
За копривките - така и не разбрах дали мога да свестя това цвете, което е при мене в общата част на блока. Засега не ми вкоренявай нищо. Аз мога да съм влюбена онлайн. :)
Чакай да допиша. Един пример - ако си лекар, ще искаш да излекуваш хората, а не при тебе да идват здрави хора, нали? Тоест всеки иска да прави добро за някого или за нещо. Може би примерът с лекаря не е точен. Не, че иска да са болни хората, просто това е професията му и тя му носи удовлетворение.
Ще се радвам само на 1 копривка. Отсега си поръчвам такава, която има най-много лилаво. :D
Аватар
Клеър
Кафе машина

Мнение от Клеър »

Да, можеш , оттржи няколко по- свежи хубави резничета , натопи във водичка , на светло , но не на пряка слънчева светлина , до 10 тина дена ще започнат да пускат коренчета . След като видиш хубави такива , можеш да прехвърлиш в чашка с торф . Това е , по- лесно от 🍅
И да покажеш какво си направила , айде действай !
Аватар
МГХ
Наркоман
Дал благодарност: 782 пъти
Получил благодарност: 2209 пъти

Мнение от МГХ »

Доста бързо нарастват.
Изображение
Може би трябва да ги пикирам?
Аватар
Алис
Двойно кафе

Мнение от Алис »

Моите сървайвърчета пуснаха корени. Въпросът сега е всички ли да вкореня в една саксия или ще им е тясно. Дори едно без връх е пуснало корени.
vili60
Кафе с мляко

Мнение от vili60 »

Момичета,поздравления за прекрасните Ви колеуси.Отдавна не бях влизала във форума,но тази вечер като разглеждах колеуси в нета попаднах на вашите
Страхотни са.Аз си поръчах от нета 10 броя бебета, като дойдат ще ги снимам.Отделно съм насадила семенца,но още не са поникнали
Затова пък се радвам на Вашите красавици.Адмирации.
Аватар
Клеър
Кафе машина

Мнение от Клеър »

Алис написа: Мар 17, '25, 14:40 Моите сървайвърчета пуснаха корени. Въпросът сега е всички ли да вкореня в една саксия или ще им е тясно. Дори едно без връх е пуснало корени.
Алис , слагай ги заедно , като отеснее саксията ще ги разделиш , ама ти сигурно вече си ги засяла .

Аз правих голяма фотосесия на копривките , уж исках пррз деня да ги снимам , но докато се набутам напред назад и пак стана вечер , но все пак бях планувала и снимах . Ще започна да качвам снимки пък да видим ще ми одържат ли нервите до край .
Публикувай отговор

Обратно към “Стайни цветя и растения”