Копривка, Колеус (Coleus)
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3237 пъти
- Получил благодарност: 3022 пъти
Re: Копривка, Колеус (Coleus)
Сега някои от по- леко окастрените .

Сега ще потърся някоя по пищна копривка , но не обещавам , че телефона все ме кара да трия .

Сега ще потърся някоя по пищна копривка , но не обещавам , че телефона все ме кара да трия .
- Алис
- Двойно кафе
- Дал благодарност: 350 пъти
- Получил благодарност: 136 пъти
Клеър, заради тебе ще взема да се влюбя в копривките! Също и заради разсадите на Миленка. Толкова малки, пък вече с окраска!
Имаме саксия с най-обикновено копривка в коридора на блока. Тя почти е сдала багажа. Ако я отрежа и я бучна, дали ще се съживи? Имам афинитет към съживително-спасителни дейности.
Имаме саксия с най-обикновено копривка в коридора на блока. Тя почти е сдала багажа. Ако я отрежа и я бучна, дали ще се съживи? Имам афинитет към съживително-спасителни дейности.
- Клеър
- Кафе машина
Не се измъчвай , ще ти набера един букет който да си вкорениш , но малко ще изчакаш , тези които изрязах сега са вече обещани , но ти ще си следващата .
Внимавай после да не се извъртиш и да не искаш , тук си казала пред свидетели , че вече започваш да се влюбваш . Крайно време е да сменим малко доматите с друг вид лудост , поне за известно време .
А , сменила си си името .
Внимавай после да не се извъртиш и да не искаш , тук си казала пред свидетели , че вече започваш да се влюбваш . Крайно време е да сменим малко доматите с друг вид лудост , поне за известно време .
А , сменила си си името .
- Алис
- Двойно кафе
С нов телефон съм и при логването стана фал с едни кодове, които са задължЕ за модераторите.
За копривките - така и не разбрах дали мога да свестя това цвете, което е при мене в общата част на блока. Засега не ми вкоренявай нищо. Аз мога да съм влюбена онлайн.
Чакай да допиша. Един пример - ако си лекар, ще искаш да излекуваш хората, а не при тебе да идват здрави хора, нали? Тоест всеки иска да прави добро за някого или за нещо. Може би примерът с лекаря не е точен. Не, че иска да са болни хората, просто това е професията му и тя му носи удовлетворение.
Ще се радвам само на 1 копривка. Отсега си поръчвам такава, която има най-много лилаво.
За копривките - така и не разбрах дали мога да свестя това цвете, което е при мене в общата част на блока. Засега не ми вкоренявай нищо. Аз мога да съм влюбена онлайн.

Чакай да допиша. Един пример - ако си лекар, ще искаш да излекуваш хората, а не при тебе да идват здрави хора, нали? Тоест всеки иска да прави добро за някого или за нещо. Може би примерът с лекаря не е точен. Не, че иска да са болни хората, просто това е професията му и тя му носи удовлетворение.
Ще се радвам само на 1 копривка. Отсега си поръчвам такава, която има най-много лилаво.

- Клеър
- Кафе машина
Да, можеш , оттржи няколко по- свежи хубави резничета , натопи във водичка , на светло , но не на пряка слънчева светлина , до 10 тина дена ще започнат да пускат коренчета . След като видиш хубави такива , можеш да прехвърлиш в чашка с торф . Това е , по- лесно от 
И да покажеш какво си направила , айде действай !
И да покажеш какво си направила , айде действай !
- Алис
- Двойно кафе
Моите сървайвърчета пуснаха корени. Въпросът сега е всички ли да вкореня в една саксия или ще им е тясно. Дори едно без връх е пуснало корени.
Момичета,поздравления за прекрасните Ви колеуси.Отдавна не бях влизала във форума,но тази вечер като разглеждах колеуси в нета попаднах на вашите
Страхотни са.Аз си поръчах от нета 10 броя бебета, като дойдат ще ги снимам.Отделно съм насадила семенца,но още не са поникнали
Затова пък се радвам на Вашите красавици.Адмирации.
Страхотни са.Аз си поръчах от нета 10 броя бебета, като дойдат ще ги снимам.Отделно съм насадила семенца,но още не са поникнали
Затова пък се радвам на Вашите красавици.Адмирации.
- Клеър
- Кафе машина
Алис , слагай ги заедно , като отеснее саксията ще ги разделиш , ама ти сигурно вече си ги засяла .
Аз правих голяма фотосесия на копривките , уж исках пррз деня да ги снимам , но докато се набутам напред назад и пак стана вечер , но все пак бях планувала и снимах . Ще започна да качвам снимки пък да видим ще ми одържат ли нервите до край .