Нашите градини 2025
- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4295 пъти
- Получил благодарност: 5119 пъти
Re: Нашите градини 2025
Dannaia, снимките на фона на този зид с еднакви рози са невероятни. Много, много красиво и стилно.
- dannaia
- Кана кафе
- Дал благодарност: 124 пъти
- Получил благодарност: 457 пъти
Благодаря ти, Тутти!
Розите са от външната страна на зида - те са на улицата. Още в самото начало реших, че част от розите трябва да са там - правят селската улица тооолкова красива

Сортът е "Bouquet Parfait ". През целия ден са на най - силното слънце, лятото никога не ги поливам / не успявам да стигна и до тях /
Те са пример за това, колко лесни и непретенциозни за отглеждане са розите.
- dannaia
- Кана кафе
- Дал благодарност: 124 пъти
- Получил благодарност: 457 пъти
Слънчево утро. След толкова много дни с дъжд.
Определено може да се каже:
Добро утро приятели!

Определено може да се каже:
Добро утро приятели!

- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1687 пъти
- Получил благодарност: 3715 пъти
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1687 пъти
- Получил благодарност: 3715 пъти
- Ема
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 657 пъти
- Получил благодарност: 1092 пъти
Да, Люб, няма го.
Беше стара дюля, на която плодовете есен съсипваха всички растения отдолу, направо ги обезглавяваха при падането отвисоко.
Трябваше да избирам, или дърво, или градинка.
Самите дюли не бяха хубави, никой не ги ядеше, харесваха ми цветовете пролетта и сянката лятото, но няма пълно щастие.
Сега там расте един прекрасен ацер, надявам се да не се бави много и да направи и той хубава сянка.
Иначе на цялото това място, дълго около 30 метра и широко 6-8 метра, преди да започна да правя цветна градина, имаше освен тази дюля, те всъщност бяха две, но едната си замина първа, защото беше тотално изсъхнала, имаше още две огромни джанки по около 7-8 метра високи и някъде към 15-20 сини сливи. Мястото пустееше, никой не ядеше плодовете на овошките, имаше безброй издънки и саморасляци, бурени до кръста, направо змиярник, а сега там ми е най-любимата част от двора, много, много си го харесвам това баирче.
Показвала съм снимки какво беше

Ето така започнах преди 3 години.

Беше стара дюля, на която плодовете есен съсипваха всички растения отдолу, направо ги обезглавяваха при падането отвисоко.
Трябваше да избирам, или дърво, или градинка.
Самите дюли не бяха хубави, никой не ги ядеше, харесваха ми цветовете пролетта и сянката лятото, но няма пълно щастие.
Сега там расте един прекрасен ацер, надявам се да не се бави много и да направи и той хубава сянка.
Иначе на цялото това място, дълго около 30 метра и широко 6-8 метра, преди да започна да правя цветна градина, имаше освен тази дюля, те всъщност бяха две, но едната си замина първа, защото беше тотално изсъхнала, имаше още две огромни джанки по около 7-8 метра високи и някъде към 15-20 сини сливи. Мястото пустееше, никой не ядеше плодовете на овошките, имаше безброй издънки и саморасляци, бурени до кръста, направо змиярник, а сега там ми е най-любимата част от двора, много, много си го харесвам това баирче.
Показвала съм снимки какво беше

Ето така започнах преди 3 години.
- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 4337 пъти
- Получил благодарност: 1284 пъти
Ема,
преобразила си мястото, станало е приказно красиво! Трансформацията е зашеметяваща, обожавам градината ти и всичко, което си направила! 

Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212