Градината на Didak
Re: Градината на Didak
Никога не съм допускала, че човек може да продаде такава градина.
Върнах се назад, разгледах целия път до тук. Съпреживях търсенията, тревогите, работата, удовлетвореността .
Дидак, сигурно е имало съвсем основателна причина да предприемеш такава сериозна крачка.
Стискам палци да имаш още много успешни проекти.
Върнах се назад, разгледах целия път до тук. Съпреживях търсенията, тревогите, работата, удовлетвореността .
Дидак, сигурно е имало съвсем основателна причина да предприемеш такава сериозна крачка.
Стискам палци да имаш още много успешни проекти.
- lenuza73
- Кафе машина
- Дал благодарност: 28 пъти
- Получил благодарност: 18 пъти
Преди време също имаше наша съфорумка която се раздели с градината си,освен това тя не я остави на друг собственик ,а я разтури,и повече не ни посети тук...надявам се ти поне да останеш.Жалко за хубавата градина,но тя ще си остане готова и завършена за да радва нечии други очи
Не се знае,някой ден,може би отново и отначало...............

-
- Баш кафе майстор
- Обратна връзка:
Трябва да си много силен човек за да се разделиш с толкова красота, създадена от ума и ръцете ти 

Светът е пълен с непознати хора...
- didak
- Кана кафе
- Дал благодарност: 4 пъти
- Получил благодарност: 14 пъти
краси кубарелова написа:Трябва да си много силен човек за да се разделиш с толкова красота, създадена от ума и ръцете ти
Благодаря Краси!
Не е толкова трудно, достатъчно е да знаеш, че някой ден ще направиш нещо още по-хубаво от това, което си направил преди...
Честита Нова година, Дидак!
Късметът, здравето, любовта и щастието да бъдат постоянни гости в дома ти!

Късметът, здравето, любовта и щастието да бъдат постоянни гости в дома ти!

- didak
- Кана кафе
- Дал благодарност: 4 пъти
- Получил благодарност: 14 пъти
ами, ходих преди време до "вилата". собственикът го нямаше - не можах да вляза, но направих няколко снимки отвън. изненадах се колко са пораснали туите... и все пак има нещо красиво и в дивото...

- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4295 пъти
- Получил благодарност: 5119 пъти
Новият собственик не е перфекционист като теб, Didak.
Градината е с добър замисъл и поне е в добро състояние, пораснала и все така буйна.
А на теб ти желая където и да си, да продължаваш да правиш смислени и красиви неща.
Градината е с добър замисъл и поне е в добро състояние, пораснала и все така буйна.
А на теб ти желая където и да си, да продължаваш да правиш смислени и красиви неща.
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1687 пъти
- Получил благодарност: 3715 пъти
Сигурно ти е тъжно да я видиш необгрижвана
И въпреки това е толкова красива, като едно дивно кътче от природата!

- Skio
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 421 пъти
- Получил благодарност: 455 пъти
Ех, Дидак, с тази млада снимка, дето е останала за аватар, направо ме върна 11 години назад и ме потопи в спомени как съм ти се радвала и възхищавала. И също как се бях възмутила, като реши да махаш лозето
Дано не те е заболяло много, когато си бил там и си видял как е сега!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз какво се е случило след продажбата на онова райско кътче, вилата на покойните ми родители, все още нямам кураж да надникна.

Дано не те е заболяло много, когато си бил там и си видял как е сега!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз какво се е случило след продажбата на онова райско кътче, вилата на покойните ми родители, все още нямам кураж да надникна.
Mi sa che un tentativo lo farei volentieri...ma se mi nuoce?
"Времето все си тече, независимо дали си заровил някаква изненада в земята, или не". [Mерка]
"Времето все си тече, независимо дали си заровил някаква изненада в земята, или не". [Mерка]