Въпроси разни и разнообразни
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5802 пъти
- Получил благодарност: 3849 пъти
Re: Въпроси разни и разнообразни
Чете ли му описанието
"Стенен сушилник Leifheit Rollfix 80 прави сушенето на дрехи много лесно и практично. Изтеглете въжето, обтегнете го и готово. Дългото до 8 метра въже, предлага място за съдържанието на 1 пералня, независимо дали навън, или вътре, като дължината му се приспособява към широчината на всяко помещение. Включени са материали за закрепване и куки за стената."
На мен ми звучи като регулируемо.
"Стенен сушилник Leifheit Rollfix 80 прави сушенето на дрехи много лесно и практично. Изтеглете въжето, обтегнете го и готово. Дългото до 8 метра въже, предлага място за съдържанието на 1 пералня, независимо дали навън, или вътре, като дължината му се приспособява към широчината на всяко помещение. Включени са материали за закрепване и куки за стената."
На мен ми звучи като регулируемо.
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1687 пъти
- Получил благодарност: 3715 пъти
Първото е ужасен плевел, заради него не мога да завъдя ниско цвете. И поляните ми покрива.Kakichka написа: ↑Авг 18, '24, 17:46 Аз с три бързи снимки - все неща, дето са проникнали в градината без да ги садя, и с които Google lens не се справи. Надявам се вие да ме просветите. Едното е плевел, влачи ластуни, но има дълбок корен, другите ме безпокои, че са дървета големи. Вече имам един орех така поникнал, ще го местя тази есен.

Второто ми прилича на черница.
Третото ако мирише на орех, ще е орех. Иначе по листата не мога да определя по снимка.
-
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 258 пъти
- Получил благодарност: 166 пъти
Първото е ужасен плевел, както казва Любознателна, нарича се петопръстник - Potentilla quinquefolia. В негова защита мога да кажа, че е билка. Второто е полски клен - Acer campestre. Третото е според мен европейски чашкодрян - Euonymus europaeus. Като цяло - и трите няма особено да ти красят градината.
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 2003 пъти
- Получил благодарност: 4975 пъти
В събота избрах да гледам по "Nova" "Убийство в Ориент експрес" по Агата Кристи.
Изгледах го и после не ще и не ще да се смени канала с друг канал. А съм свикнала TV да си работи и да ми създава илюзия за многотия в къщи. И ща не ща - останах на този канал. После пак опитвах, опитвах - не.
Значи нещо й има на сим картата...
Днес не го включих изобщо и повиках техника от моя даставчик Чаках 3 часа, но дойде. Включва го човекът, мести от канал на канал - всичко си е наред.
Само дето го разказрах.
Изгледах го и после не ще и не ще да се смени канала с друг канал. А съм свикнала TV да си работи и да ми създава илюзия за многотия в къщи. И ща не ща - останах на този канал. После пак опитвах, опитвах - не.
Значи нещо й има на сим картата...
Днес не го включих изобщо и повиках техника от моя даставчик Чаках 3 часа, но дойде. Включва го човекът, мести от канал на канал - всичко си е наред.
Само дето го разказрах.

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.
-
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 258 пъти
- Получил благодарност: 166 пъти
Растението от първата снимка всъщност е Potentilla reptans. Споменатата първоначално Р.quinquefolia не е местен вид. Съвпадението на латинско, английско и българско име ме подведе. Ценна билка, но много трудно изтребима от градината.Nastenka написа: ↑Авг 19, '24, 07:24Първото е ужасен плевел, както казва Любознателна, нарича се петопръстник - Potentilla quinquefolia. В негова защита мога да кажа, че е билка. Второто е полски клен - Acer campestre. Третото е според мен европейски чашкодрян - Euonymus europaeus. Като цяло - и трите няма особено да ти красят градината.
- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 782 пъти
- Получил благодарност: 2209 пъти
Някой може ли да ми препоръча сокоизстисквачка за сокове от цели зеленчуци и плодове като целина, магданоз, кейл и т.н. на ниска цена, но добра?
- Kakichka
- Кана кафе
- Дал благодарност: 495 пъти
- Получил благодарност: 775 пъти
- Обратна връзка:
МГХ, аз имам вкъщи една на Ронсън, точно за целина и подобни сокове я бях взела преди 10+ години, но ММ отказа да пие полезни неща и така я подмятам, ако искаш ще ти я пратя, дето се вика услуга ще ми направиш

Добрата фея, която понякога се превръща в луда кравичка. Обичам шарено в розови нюанси, пролетта и вярвам в доброто приятелство.
- Skio
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 421 пъти
- Получил благодарност: 455 пъти
Умолявам те непременно погледни това! На точно тези пари.
Дъщеря ми има подобно, също четворка, от около 14 години. Два-три пъти сменяха материала/шнура, ама за прокъсването и котката помага много активно, защото е монтирано ниско, за да е на две стени. Ти на село може да си го монтираш високо, колкото ти се ще. И

тук моля
Mi sa che un tentativo lo farei volentieri...ma se mi nuoce?
"Времето все си тече, независимо дали си заровил някаква изненада в земята, или не". [Mерка]
"Времето все си тече, независимо дали си заровил някаква изненада в земята, или не". [Mерка]
- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 782 пъти
- Получил благодарност: 2209 пъти
Благодаря! Трябва ми някаква дето лесно се почиства, да ги пъхам в нея почти цели, да правела сока не с рязане, а с изстискване, бавнооборотна и май да е валцова.
Абе, нищо не разбирам, ама така казаха в клипа, който гледах. Аз лично искам да пъхна в нея спанак, кейл, целина, ябълка и лимон и да получа сок за пиене. После да сложа частите в миялната

- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 121 пъти
- Получил благодарност: 1089 пъти
Мерси, Скио - малко по-кекаво ми изглежда, но предполагам, че си струва парите
Черга няма да издържи, но за ежедневното пране сигурно ще е ок. Този сайт не ми е познат, някой пазарувал ли е от него?