Градина на 10 години в развитие
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1687 пъти
- Получил благодарност: 3715 пъти
Re: Градина на 10 години в развитие
Тутти, това дърво какво е?

И съм силно впечатлена от количеството!!!

Много изобретателно това в тавата с дупката! Какво използва? И да питам за тенджерите, защото имам с такива дръжки. Стават ли да се пъхат във фурна?!

И съм силно впечатлена от количеството!!!

Много изобретателно това в тавата с дупката! Какво използва? И да питам за тенджерите, защото имам с такива дръжки. Стават ли да се пъхат във фурна?!
- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 4337 пъти
- Получил благодарност: 1284 пъти
Тутти, разкошни снимки и спомени от миналата година, децата са страхотни, градината ти е прекрасна, цветята невероятни, съчетанието на всичко това носи радост, щастие и усмивки!
Обичам да те чета, носиш ми успокоение, изглеждаш толкова спокойна, подредена, заредена с оптимизъм и доброта!
Обичам да те чета, носиш ми успокоение, изглеждаш толкова спокойна, подредена, заредена с оптимизъм и доброта!

Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
И аз имам същото усещанеEmilly1212 написа: ↑Яну 4, '25, 14:51 Обичам да те чета, носиш ми успокоение, изглеждаш толкова спокойна, подредена, заредена с оптимизъм и доброта!![]()
- Lalel4e
- Баш кафе майстор
- Дал благодарност: 1034 пъти
- Получил благодарност: 985 пъти
Леле, майкоууу
Да се чуди човек "малкото" от пролетта ли да гледа, или кристалната приказка! И двете са толкова противоположни и толкова красиви!
Внуците са най-щастливите внуци!
Хайде вече по-редовно да ни плакнеш очите и душите, де!

Да се чуди човек "малкото" от пролетта ли да гледа, или кристалната приказка! И двете са толкова противоположни и толкова красиви!

Внуците са най-щастливите внуци!
Хайде вече по-редовно да ни плакнеш очите и душите, де!
Точно! Много точно!!Emilly1212 написа: ↑Яну 4, '25, 14:51 ...
Обичам да те чета, носиш ми успокоение, изглеждаш толкова спокойна, подредена, заредена с оптимизъм и доброта!![]()

Моето представяне в YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2qiRn ... I5o9nT8RCw
Блог: Цветята, времето и вятъра
- Polin
- Кафе машина
- Дал благодарност: 4887 пъти
- Получил благодарност: 2299 пъти
Не обичам зимата заради студа
Но твоята зимна приказка, Тутти, е изумително красива
А пролетната сесия е защеметяваща - всичко е цъфнало на макс. Радва сетивата с изобилие от
цветове и , сигурна съм, и с аромат
И да не пропусна....и аз така

Но твоята зимна приказка, Тутти, е изумително красива

А пролетната сесия е защеметяваща - всичко е цъфнало на макс. Радва сетивата с изобилие от
цветове и , сигурна съм, и с аромат

И да не пропусна....и аз така

Emilly1212 написа: ↑Яну 4, '25, 14:51 Обичам да те чета, носиш ми успокоение, изглеждаш толкова спокойна, подредена, заредена с оптимизъм и доброта!![]()
- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 4295 пъти
- Получил благодарност: 5119 пъти
Ljuboznatelna, това “дърво” е фотиния, вече гони пет метра височина, че няма кой да я реже. Така цъфти пролетта, стана огромно растение. Имах глупостта да насадя за визуална преграда редичка от фотиния, туя, фотиния, туя и пак така, а сега туите потънаха под фотиниите и се губят. Няма да ги пипам, обаче, защото туя Смарагда си е една ненадеждна работа, която след десетина години започва да пресъхва на петна и на клони. Вече никой не я препоръчва, лейланди е по-добрия вариант туя.
Сега за тенджерите, винаги пека в тях, та да се надигат козунаците, да има висок борд, а в средата на по-големите тенджери слагам каквото намеря за по-добре. Слагала съм буркани, намазани с масло и поръсени с брашно, или метална кутия от кафе. Става дупка за яйца и здравец в средата на козунака, и се опича по-добре, също се надига нагоре поради тясното пространство. Ефекта е голям.
Polin, Lalel4e, Emili1212, Мечтица, благодаря за хубавите думи. Надявам се да съм такава. От всичко изброено, напълно съм съгласна, че съм оптимист. Другото е променливо, типичен Водолей съм, един неподвижен знак, което означава, че е малко непукист.
Хубава година желая на всички, смислена и щастлива.
Сега за тенджерите, винаги пека в тях, та да се надигат козунаците, да има висок борд, а в средата на по-големите тенджери слагам каквото намеря за по-добре. Слагала съм буркани, намазани с масло и поръсени с брашно, или метална кутия от кафе. Става дупка за яйца и здравец в средата на козунака, и се опича по-добре, също се надига нагоре поради тясното пространство. Ефекта е голям.
Polin, Lalel4e, Emili1212, Мечтица, благодаря за хубавите думи. Надявам се да съм такава. От всичко изброено, напълно съм съгласна, че съм оптимист. Другото е променливо, типичен Водолей съм, един неподвижен знак, което означава, че е малко непукист.
Хубава година желая на всички, смислена и щастлива.
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5802 пъти
- Получил благодарност: 3849 пъти
Ем, толкова добре си го написала. Подкрепям всяка една дума с две ръце.Emilly1212 написа: ↑Яну 4, '25, 14:51 ...
Обичам да те чета, носиш ми успокоение, изглеждаш толкова спокойна, подредена, заредена с оптимизъм и доброта!![]()
Тути

А тази снимка ми е любима. Даваш им свободата да летят и те са щастливи.
И имам питане - как не ти се залепват козунаците без хартия за печене?
"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
-
- Виенско кафе
- Дал благодарност: 1101 пъти
- Получил благодарност: 435 пъти
Еха, щастливи сладурчета! 
Прекрасна градина имате, голяма, подредена, и толкова много цветя! А мястото е с невероятни гледки!
Прекрасна градина имате, голяма, подредена, и толкова много цветя! А мястото е с невероятни гледки!
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
Ехааа, за първи път виждам такава фотиния! Сигурно и като извади новия прираст също е прекрасна! А ухае ли?
Из пловдивско се отглежда с много променлив успех, и по-скоро не вирее добре.
Из пловдивско се отглежда с много променлив успех, и по-скоро не вирее добре.