ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАРИЯ!
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 2003 пъти
- Получил благодарност: 4972 пъти
Re: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАРИЯ!
Леле! Как можа, Графиньо да улучиш десетката с този букет сладоледи!!!
Благодаря ти за вниманието с вкус на сладолед!

Благодаря ти за вниманието с вкус на сладолед!

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Благодаря ти, Полин, за поздравленията в първия от четирите ми имени дни! 

Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
- pepelqshka71
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 5802 пъти
- Получил благодарност: 3849 пъти
Честити да са всички носещи името Мария.
За нашето Щедро Сърце Мери, специални и големи прегръдки. Мери, да си все така недостижима

За нашето Щедро Сърце Мери, специални и големи прегръдки. Мери, да си все така недостижима

"Човек постига безсмъртие, само когато успее да сподели знанията си с останалите..."
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
,,познанието минава през етапите - чела съм , учила съм го , практикувала съм го , правила съм го 15 години, не ми харесва"
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Мила Вили, благодаря ти най-сърдечно за вкусните поздравления!
Да пораснеш от мен по-голяма!
Да пораснеш от мен по-голяма!

- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Благодаря ти, Пери! 
Бях на ресторант с едно другарче. С преднарителна резервация и поръчка чиния корбан за мен.
Имаше диджей,имаше хора и хоротропковци, на които се възхищавах, тъй като съм с два леви крака.
Имах в чантата си парче бяла хартия и 2-3 химикалки. Отрязах парче хартия и написах пожеланието си, а другарчето занесе бележката - диджеят бил братовчед на съпруга й. (Но пак му платила няккави парички.)
И специално за мен беше изпълнена песента, която винаги само за мен звучи по радиото.
Празникът ми стана особено прадничен!
Колко му трябва на човек!

Бях на ресторант с едно другарче. С преднарителна резервация и поръчка чиния корбан за мен.
Имаше диджей,имаше хора и хоротропковци, на които се възхищавах, тъй като съм с два леви крака.

Имах в чантата си парче бяла хартия и 2-3 химикалки. Отрязах парче хартия и написах пожеланието си, а другарчето занесе бележката - диджеят бил братовчед на съпруга й. (Но пак му платила няккави парички.)
И специално за мен беше изпълнена песента, която винаги само за мен звучи по радиото.
Празникът ми стана особено прадничен!
Колко му трябва на човек!
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
Как можах да пропусна най-важното!
Като дойде да ме вземе за ресторанта, получих от другарчето разкошен букет лизиантуси, картичка "ЧИД" и още една конска глава до средата на шията.
Цялата ми колекция фигури на коне - с днешните 2 фигурки от нашата Трепетлика и последния от тази вечер - вече наброява 9!

Като дойде да ме вземе за ресторанта, получих от другарчето разкошен букет лизиантуси, картичка "ЧИД" и още една конска глава до средата на шията.
Цялата ми колекция фигури на коне - с днешните 2 фигурки от нашата Трепетлика и последния от тази вечер - вече наброява 9!