Предложение
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 1453 пъти
- Получил благодарност: 3494 пъти
Re: Предложение
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
Някой да сръчка Равик за предложението на Мерката.
Тя Мерката ще обещае че няма да се горещи много, когато двама, трима, четирима са на различно мнение и се хванат за гушите.
Джони обеща да помогне технически аз не разбирам и не знам какви претенции имате тук...аз лично се справям някак си.
И да се свършва с тази тема вече. Аз съм капка в морето и не се забелязвам много във форума щото съм доста миролюбива и нямам много познания освен в моята си област към която тук малко хора проявяват интерес...Ама дано този път поне някой ме чуе и сръчка Равик да приключи това нещо тук
Тя Мерката ще обещае че няма да се горещи много, когато двама, трима, четирима са на различно мнение и се хванат за гушите.
Джони обеща да помогне технически аз не разбирам и не знам какви претенции имате тук...аз лично се справям някак си.
И да се свършва с тази тема вече. Аз съм капка в морето и не се забелязвам много във форума щото съм доста миролюбива и нямам много познания освен в моята си област към която тук малко хора проявяват интерес...Ама дано този път поне някой ме чуе и сръчка Равик да приключи това нещо тук
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1336 пъти
- Получил благодарност: 1011 пъти
Благодаря за отговора Дал.
Кате,забелязваме те ,поне аз те забелязах и ми допадаш като човек
Кате,забелязваме те ,поне аз те забелязах и ми допадаш като човек
Ти от къде напусна, Златьо Тролев?
"Нека бъдем благодарни на хората,които ни правят щастливи, те са вълшебните градинари, които карат душите ни да цъфтят."
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Дал благодарност: 1453 пъти
- Получил благодарност: 3494 пъти
Разбира се! Търси се още един.
Някой, който толкова държи на форума, че е готов да приеме да хаби време, което "е пари", без да получава пари.
Някой, който толкова държи на форума, че е готов да приеме да хаби време, което "е пари", без да получава пари.
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
- botan
- Наркоман
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 254 пъти
- Получил благодарност: 474 пъти
- Обратна връзка:
Страхотна реклама му направи, ей са вече ако не се наредят на опашка не знам кога дуг път!
Насе тук нищо повече няма да се случи, ако щеше да се случва да се е случило. Лично аз разбирам дамите които повишиха тон и поискаха генерални промени, вече стана ясно че това няма да стане. Техен е избора какво ще правят от тук на сетне. В тази тема обаче периодично се налива масло в огъня, ей така -нека да гори, от хора на които им е отдавна ясно че каквото постигнахме до тук - демек почти нищо, повече от това няма да се случи. Явно се забавляват. Сега каквото и да си говорим друго подобно място няма за момента, алтернативата е фейса. Така че приключвайте вече, Мерка ще се справи докато се появи още някой желаещ, по-добре с един отколкото без никой. На мен например много ми се ще ти да премислиш верно че нямаш време, ама все ще удряш по някое рамо на Мерка. Говоря така защото аз ще остана тук.