НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Публикувай отговор
РОУЗ

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от РОУЗ »

Аника написа: Дек 5, '18, 21:16 А за рефреша-в какъв смисъл-понякога ако докато ти пишеш, някой друг е публикувал ново мнение, се налага да натиснеш бутона “Прати” пак
Натискам публикувай, но ми дава няма връзка с този сайт или нещо от сорта беше, трябва да рефрешна, и то не веднъж.
Най-често, когато съм на "преглед", за да намърдам някоя иконка.
Аватар
zeleno
Наркоман
Мнения: 13673
Регистриран на: Ное 23, '10, 15:59
Дал благодарност: 123 пъти
Получил благодарност: 237 пъти

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от zeleno »

Аника написа: Дек 5, '18, 21:21 Моля, разделете темата :snif:

Някак не върви да си говорим за духове и тумори едновременно
аз съм в темата
нямам нищо против езотеричните ви постове , даже и в тях се включих ;)
и , както се казва , Да не дава Господ ...
libra
Наркоман
Мнения: 11635
Регистриран на: Дек 13, '09, 08:51
Дал благодарност: 73 пъти
Получил благодарност: 53 пъти

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от libra »

Zelenko,стискам палци от тук на татък всичко да се подреди успешно за близката ти.За садистите нямам думи,подай сигнал.Ама,те нали станаха свещени крави,не знам какъв ще е резултатът.
Аника
Кафевар/ка/
Мнения: 954
Регистриран на: Ное 6, '16, 22:49

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от Аника »

zeleno написа: Дек 5, '18, 21:37
аз съм в темата
нямам нищо против езотеричните ви постове , даже и в тях се включих ;)
и , както се казва , Да не дава Господ ...

Да да, ние не сме на правилното място
За тумора-моля ви, ходете на профилактика! Много е важно-веднъж в годината е достатъчно. Дано да е добър развоят за твоята позната и всичко да остане в миналото бързо!
Аватар
Tanet
Кафе машина
Мнения: 4787
Регистриран на: Яну 13, '10, 11:52
Местоположение: Севлиево 5-а зона
Дал благодарност: 2 пъти
Получил благодарност: 1 път

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от Tanet »

Прочетете "Не пипай тази книга". Там автора обяснява това, което сподели Либра, да получиш отговор на въпрос в полусънно състояние. Нарича се свързване с твоя висш Аз и става в полусънно състояние защото тогава се отключва подсъзнанието ти. В тази книга автора развива тезата, че всеки от нас като частица от Бог, може да прави това, което е правил и Христос, всеки може да се излекува сам, да ходи по вода и т.н, само трябва да си спомни. Там пише, че може да налееш чаша с вода, вечерта да я сложиш над главата си и да кажеш:" това е лекарството за моето главоболие" - например и тази вода изпита на сутринта ще започне да те лекува, тя е енергийно заредена от теб самия. В полусънно състояние можеш да се свързваш с висшия Аз на всеки човек и така да разбираш за неговото състояние, да го лекуваш и да ми помагаш. Живота е пълен с чудеса ...
"Истинските неща в живота, не са нещата"
[img]http://smileys.on-my-web.com/repository ... gonfly.gif[/img]

градинките на "утринния покой"
libra
Наркоман
Мнения: 11635
Регистриран на: Дек 13, '09, 08:51
Дал благодарност: 73 пъти
Получил благодарност: 53 пъти

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от libra »

Сега се сещам,че такова наричане се прави и в хомеопатията ,когато не разполагаш със съставките на някой препарат.Но ако този принцип работи ,той може да се разпростира и върху доста други неща. Сещам се и ,че това всъщност май е холографската вселена -всяка част съдържа цялото.Той е даден и в различни философии.Най-популярна научна книга по въпроса е "Холографската вселена на Майкъл Талбот.
За сега ,няма да пробвам ходене по вода,за всеки случай.Ще видя вода дали може да стане на вино .С бяло сигурно ще е по-лесно,като за начинаещи.
katia
Баш кафе майстор
Мнения: 2828
Регистриран на: Сеп 23, '13, 11:24
Местоположение: Стара Загора

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от katia »

Прочетете за вълните на мозъка и по специално за тета вълните и може би ще си отговорите защо точно в полусънно състояние има вероятност да ви се струва че се случват странно неща...или наистина се случват...
Да кажа до какво информация стигнах аз преди години, защото до много скоро ЕЕГто ми правено ми като дете се мотаеше из къщи :angelche:
Тета вълните са съвсем нормани за децата и в напълно будно състояние, дори и за малко по големите деца, особено тези които по "характер" са отнесени, отвеяни, "обичат" да са насаме със себе си и си живеят в собствен свят. Това нещо с възрастта изчезва, при някои по рано при други по късно. Тези при които изчезва по късно поради това че това състояние не е типично, традиционната медицина не го признава за нормално, стигат до лекари и ги лекуват...години се потискат тета вълните с хапчета. Това го говоря защото го знам от първа ръка. Това лечение обаче вместо да впише детето в обществото го изолира, защото когато майка ти тича всяка сутрин да ти донесе хапчето в класната стая защото си забравил да го изпиеш другите деца гледат и слушат внимателно. Вече пък съвсем друг е въпроса ако се лекува здраво дете и то години няма ли да се отрази това след време... Ама такава ни е държавата :angelche:
libra
Наркоман
Мнения: 11635
Регистриран на: Дек 13, '09, 08:51
Дал благодарност: 73 пъти
Получил благодарност: 53 пъти

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от libra »

Да,пропуснах да спомена ,че вероятно е свързано с някои вълни на мозъка.Преди повече от 25 години беше презентиран методът Силва.Тук ,пък,правя аналогия с антените .
Мариана Бечева
Виенско кафе
Мнения: 320
Регистриран на: Ное 22, '14, 17:32
Местоположение: село Тъжа

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от Мариана Бечева »

Katia, успяха ли лекарствата да пречупят антенките? Обществото трудно приема различните, а чрез лекарствата възрастните се надяват че децата им ще станат като другите. В момента чета "Децата на новото хилядолетие" от Ян Ван Хелсинг, в която автора е описал много такива случаи като твоя.
Струва си да се прочете.
katia
Баш кафе майстор
Мнения: 2828
Регистриран на: Сеп 23, '13, 11:24
Местоположение: Стара Загора

Re: НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!

Мнение от katia »

Мариана Бечева написа: Дек 6, '18, 18:28 Katia, успяха ли лекарствата да пречупят антенките? Обществото трудно приема различните, а чрез лекарствата възрастните се надяват че децата им ще станат като другите. В момента чета "Децата на новото хилядолетие" от Ян Ван Хелсинг, в която автора е описал много такива случаи като твоя.
Струва си да се прочете.
:angelche: в началото на 80 нямаше интернет,информация никаква. Децата боледуваха от гърло и някой и друг сопол предимно зимата. Реално майка ми нямаше представа какво става аз го обяснявах като лошо ми е, на как точно ми е лошо не можех да кажа, самите възприятия ми се променяха когато изляза от тъмно помещение на вън но светло и до сега не мога да обясня. Не виждаш извънземни виждаш си нормалния свят но някак чужд и щото това ме плашеше правех драми. След като за лекарката в село аз си бях съвсем здрава а аз не спирах да рева че ми е лошо реши да ме прати на изследване на самия мозък във Враца. Още с първото закачане на жиците по главата и разчитането на еегто поставиха диагноза тета вълни в лявото полукълбо на мозъка. Страшна диагноза за майка ми :mrgreen: без разбира се никой да има представа за какво точно иде реч. И изписаха ми тегретол, не знам пие ли се още това чудо. Доста години го пих, на последващи изследвания тета вълните си се улавяха, ама на мен толкова не ми се щеше да пия хапчета че си мълчах. В един момент спрях да ги пия и нямаше сила която да ме накара да продължа. Дали тези хапчета потиснаха тета вълните или сами изчезнаха с порастването ми наистина не знам.
Мисля че за много неща от така наречения невидим свят имат своето логично обяснение просто още не сме стигнали до тях. Ние и земята сме мислели че е плоска :mrgreen: А сега вече започваме да доказваме съществуването на аурата. Достатъчно е да погледнем природата за да разберем какви възможности има тя които не се побират в нашите умове. Има животни които смеят цвета на кожата си, такива които виждат предмети в ултравиолетовия сектор, такива които използват ехолокация и т.н. На мен това ми е интересно ама едва ще имате нерви да четете... Та мисля че и с децата е така, докато се научат да използват, разбират и манипулират чрез думите всичко това го правят по интуиция, после тя намалява.
Може би всички неща за които говорим и спорим са проява на едно и също реално нещо, обаче просто още не сме го разгадали.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни и разнообразни теми”