Приказка за хляба
- sendi1966
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1195
- Регистриран на: Апр 7, '13, 12:17
- Местоположение: Хасково
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Страхотни сте!Не зная кого първо да похваля.
Джоя,видя ли че не е трудно.Перфектен ти е хляба.
Венче,аз също съм доволна от брашното на Конуш,макар че една мисъл ме човърка доста отдавна,не съм сигурна,но откакто започнаха да пакетират може и да слагат някакви добавки.Преди години носехме жито и взимахме брашно в чували от там.Сега все се каня да отидем и да си взема,но не мога да докарам ред.
Джоя,видя ли че не е трудно.Перфектен ти е хляба.
Венче,аз също съм доволна от брашното на Конуш,макар че една мисъл ме човърка доста отдавна,не съм сигурна,но откакто започнаха да пакетират може и да слагат някакви добавки.Преди години носехме жито и взимахме брашно в чували от там.Сега все се каня да отидем и да си взема,но не мога да докарам ред.
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Бях ли споменал или не бях, контактувам(служебно) с почти всички фирми, които продават хранителни адитиви, включително и добавки за брашна и хлебопроизводство. За Пилев и Пилев съм питал,купуват и влагат ензими, но в кои брашна ..все пак държат и мелницата в Хасково.sendi1966 написа: ↑Мар 12, '18, 19:39 Страхотни сте!Не зная кого първо да похваля.
Джоя,видя ли че не е трудно.Перфектен ти е хляба.
Венче,аз също съм доволна от брашното на Конуш,макар че една мисъл ме човърка доста отдавна,не съм сигурна,но откакто започнаха да пакетират може и да слагат някакви добавки.Преди години носехме жито и взимахме брашно в чували от там.Сега все се каня да отидем и да си взема,но не мога да докарам ред.
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Благодаря ви,Господинов,Сенди!
Имам си добри учители тук!
Ще карам по твоят метод с пръст,по достоверен ми се струва
И брашното има голямо значение,едно смотано София мел,но с по висок процент белтък и хляба се получи.
А с хубаво брашно,работата ще е песен и хляба по хубав.
Имам си добри учители тук!
Ще карам по твоят метод с пръст,по достоверен ми се струва
И брашното има голямо значение,едно смотано София мел,но с по висок процент белтък и хляба се получи.
А с хубаво брашно,работата ще е песен и хляба по хубав.
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Фанфари за Джоя !!!!
Това е хлябът и снимката на седмицата
Това е хлябът и снимката на седмицата
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Господинов, като разполагаш с такава информация, хапваш ли изобщо нещо направено от другgospodinov написа: ↑Мар 12, '18, 19:45 Бях ли споменал или не бях, контактувам(служебно) с почти всички фирми, които продават хранителни адитиви, включително и добавки за брашна и хлебопроизводство. За Пилев и Пилев съм питал,купуват и влагат ензими, но в кои брашна ..все пак държат и мелницата в Хасково.
А Пилев още утре ще го подложа на кръстосан разпит
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Ами.....стига се дотам, че обикновенно подминавам 95% от асортимента в магазина, но пък помага да се откажеш от много непотребни неща.
-
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1971
- Регистриран на: Окт 15, '13, 14:31
- Дал благодарност: 190 пъти
- Получил благодарност: 153 пъти
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Джоя, благородно завиждам.
Този хляб е това, което искам да постигна.
За сега не успявам, но аз съм като във вица за милиционерите- "тъп, но упорит" Ще продължавам с опитите.
Този хляб е това, което искам да постигна.
За сега не успявам, но аз съм като във вица за милиционерите- "тъп, но упорит" Ще продължавам с опитите.
- katina
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1437
- Регистриран на: Юни 7, '12, 18:46
- Местоположение: Хасково
- Дал благодарност: 79 пъти
- Получил благодарност: 33 пъти
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
Последният ми хляб с брашно от хасковската мелница.
Вчерашният ден е вече история, утрешният е загадка, а днешният е дар.
Re: Да направим щастлив Склери или Приказка за хляба
marka,купи си качествено брашно и си следвай рецептата.
Моите неуспешни опити са от брашно,каквото имах в шкафа-София мел.
По горе пак е със София мел,но за баница с 12.8 белтък и явно е по силно.
Днес намерих на Екосем,предполагам,че е много по добро и по хубав хляб ще стане.
И на Катина хлебчетата са супер и брашното хубаво.
Имам и днес един изпечен,не е толкова красив,но шупли и блистерчета си има.
Този път втасвах първо на стайна,след оформяне в хладилник 17 ч.
Не се разпука много ,но се занимавах с него,докато се борех с 6 год катерачи
online uploader
Моите неуспешни опити са от брашно,каквото имах в шкафа-София мел.
По горе пак е със София мел,но за баница с 12.8 белтък и явно е по силно.
Днес намерих на Екосем,предполагам,че е много по добро и по хубав хляб ще стане.
И на Катина хлебчетата са супер и брашното хубаво.
Имам и днес един изпечен,не е толкова красив,но шупли и блистерчета си има.
Този път втасвах първо на стайна,след оформяне в хладилник 17 ч.
Не се разпука много ,но се занимавах с него,докато се борех с 6 год катерачи
online uploader