Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Бяло брашно и царевично смесени.Все още експериментираме
Добавени семена микс,маслини, пипер и орехи
Вкусен става всеки хляб,ама скъп излиза че,и по-вече хляб ядем вече.
1кг.брашно от лимец 7лв например.Де е Илия на керия
Само в почивните дни ще правим хляб вече
Добавени семена микс,маслини, пипер и орехи
Вкусен става всеки хляб,ама скъп излиза че,и по-вече хляб ядем вече.
1кг.брашно от лимец 7лв например.Де е Илия на керия
Само в почивните дни ще правим хляб вече
Усмихни се! Забавлявай се!
Направи мил жест към себе си
още днес.
Направи мил жест към себе си
още днес.
- greeneyed
- Чист кофеин
- Мнения: 9994
- Регистриран на: Ное 30, '09, 15:11
- Местоположение: 550 м н.в., в полите на Средна гора
- Дал благодарност: 460 пъти
- Получил благодарност: 874 пъти
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Това го направих веднагически , вместо тиква нарязах круши, всичко останало спазих. Стана бонбон!polyabs написа:Кекс с тиква:
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Мнения: 31531
- Регистриран на: Ное 28, '09, 23:44
- Местоположение: Нова Загора
- Дал благодарност: 817 пъти
- Получил благодарност: 1738 пъти
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Сутринта още на кафето ще търся резултата от експеримента!
От 2-3 петилетки не ям хляб, което значи, че никога няма да купя машината и няма да пробвам с картоф.
Поради което твоя експеримент, е "моя" експеримент.
От 2-3 петилетки не ям хляб, което значи, че никога няма да купя машината и няма да пробвам с картоф.
Поради което твоя експеримент, е "моя" експеримент.
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Хляба е приказка!
Мина началния тест с чесново масло.
После ще го печа и правя на сандвичи.
Хляба е пухкав и лек, но вкусът е богат и плътен. Коричката хрупкава, но тънка и въобще и тя и целия хляб вкусни.Не си личи картофа, според мен. Като дойде младежта ще каже по-точно.
Следващия път- по-малко мая и вода, че се бихме. Беше тръгнал да си ходи. Ма ме подведе, че навсякъде пишат, че хляб с картофи втасва по-трудно. По късно ще пробвам и с картоф варен. Но предпочитам извън машината, щото има място за корекции.
Мина началния тест с чесново масло.
После ще го печа и правя на сандвичи.
Хляба е пухкав и лек, но вкусът е богат и плътен. Коричката хрупкава, но тънка и въобще и тя и целия хляб вкусни.Не си личи картофа, според мен. Като дойде младежта ще каже по-точно.
Следващия път- по-малко мая и вода, че се бихме. Беше тръгнал да си ходи. Ма ме подведе, че навсякъде пишат, че хляб с картофи втасва по-трудно. По късно ще пробвам и с картоф варен. Но предпочитам извън машината, щото има място за корекции.
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Женорята дадоха на хляба оценка 12 от 10.
Опитаха да го изядат.
Сложиха го в микрото с кашкавал.
Хляба бил различен и много вкусен.
Опитаха да го изядат.
Сложиха го в микрото с кашкавал.
Хляба бил различен и много вкусен.
Последно промяна от troll на Ное 12, '17, 23:18, променено общо 1 път.
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Мнения: 31531
- Регистриран на: Ное 28, '09, 23:44
- Местоположение: Нова Загора
- Дал благодарност: 817 пъти
- Получил благодарност: 1738 пъти
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Въх! Не го оставяй да си ходи!
Е, радвам се, че "моя" експеримент е успешен! Не се съмнявам, че ще усъвършенстваш, докато няма да остане нищо за добавяне и нищо за намаляване!
Ами тогава, Трольо, наздраве! http://forum.hobbykafe.com/viewtopic.ph ... 7&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Хахахахаха, сега прочетох за женорята Да ги поздравиш от мен!
Е, радвам се, че "моя" експеримент е успешен! Не се съмнявам, че ще усъвършенстваш, докато няма да остане нищо за добавяне и нищо за намаляване!
Ами тогава, Трольо, наздраве! http://forum.hobbykafe.com/viewtopic.ph ... 7&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Хахахахаха, сега прочетох за женорята Да ги поздравиш от мен!
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Наздраве!
Честит празник!
Експериментът ти е подарък а рецептата ще кръстя на теб!
И женорята те поздравяват!
Честит празник!
Експериментът ти е подарък а рецептата ще кръстя на теб!
И женорята те поздравяват!
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Мнения: 31531
- Регистриран на: Ное 28, '09, 23:44
- Местоположение: Нова Загора
- Дал благодарност: 817 пъти
- Получил благодарност: 1738 пъти
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Божке, наистина ли! До сега нищо не е било кръстено на мен.troll написа:Наздраве!
Честит празник!
Експеримента ти е подарък а рецептата ще кръстя на теб!
И женорята те поздравяват!
(Ако не броим дъщеря ми, че и родена също на днешния ден. )
Благодаря най-сърдечно за подаръка - изпълнението на експеримента!
Благодаря на женорята за поздравленията!
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.
- Мария Николова
- Наркоман II ранг
- Мнения: 31531
- Регистриран на: Ное 28, '09, 23:44
- Местоположение: Нова Загора
- Дал благодарност: 817 пъти
- Получил благодарност: 1738 пъти
Re: Домашна хлебопекарна - рецепти и съвети:)
Мерси и даже тенкю!troll написа:Честит рожден ден на дъщеря ти!
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
а да му разкриеш неговите.