Пишман готвач №1
Re: Пишман готвач №1
Юле, страхотна идея! За питката с очички, не за подмокрянето. И аз ще го пробвам с моите юнаци, ще гледам да й сложа памперс
- Гео, граф
- Наркоман
- Мнения: 15988
- Регистриран на: Юли 25, '10, 23:54
- Местоположение: София-Подуенската градинка
- Дал благодарност: 1014 пъти
- Получил благодарност: 1961 пъти
Re: Пишман готвач №1
Откога те чакам, Роуз !!!РОУЗ написа:И аз тук!
Много сте добри всички, не може да се отрече ! Обаче някога предлагали ли са ви сътворения с безкрайно внимание и усилия кекс да го запазите за скъп семеен спомен, а?
Ако някой се влюби във вас, бъдете благодарни, защото никой не е длъжен да ви обича!
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
"Научи се да даваш, защото имаш, а не да взимаш, защото искаш."
Л.М.Бюджолд
- botan
- Наркоман
- Мнения: 10796
- Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 254 пъти
- Получил благодарност: 473 пъти
- Обратна връзка:
Re: Пишман готвач №1
Аз пак се примъквам в тази тема и ще се радвам за съвети по замазване на положението
Майонезата нещо ми се пресече, остана си водниста и сега... толкова олио и яйца бива ли да се хвърля?! Абсолютно не, за това реших да направя някакви свръх мазни соленки та набарбоцаната гнус й сложих брашно, малко сирене и кимион за авторитет, направих я на кълбенца и бум във фурната. Сега си чупнах от едното кълбенце, ама то милото на нищо не отвява и се рони жестоко.
Чудя се какво още да му сложа за да стане нещо ядивно. Явно няма да го бъде като соленка.
Майонезата нещо ми се пресече, остана си водниста и сега... толкова олио и яйца бива ли да се хвърля?! Абсолютно не, за това реших да направя някакви свръх мазни соленки та набарбоцаната гнус й сложих брашно, малко сирене и кимион за авторитет, направих я на кълбенца и бум във фурната. Сега си чупнах от едното кълбенце, ама то милото на нищо не отвява и се рони жестоко.
Чудя се какво още да му сложа за да стане нещо ядивно. Явно няма да го бъде като соленка.
Re: Пишман готвач №1
ама аз защо чак сега я виждам тая тема? толкоз материал имам за нея, от графата "експеримент"
а малко содичка или бакпулвер сложи ли в тестото?
мазно ли е много? може би е трябвало само част от неосъществената майонеза да използваш, това е доста олио. Колко, всъщност?
ами идея нямам, освен на трохи за галета да го направиш, ама ако са толкоз мазни тия трохи, ще гранясат. пица?
а малко содичка или бакпулвер сложи ли в тестото?
мазно ли е много? може би е трябвало само част от неосъществената майонеза да използваш, това е доста олио. Колко, всъщност?
ами идея нямам, освен на трохи за галета да го направиш, ама ако са толкоз мазни тия трохи, ще гранясат. пица?
- botan
- Наркоман
- Мнения: 10796
- Регистриран на: Ное 23, '09, 22:06
- Местоположение: София, умерен източнобалконски климат с високи годишни амплитуди
- Дал благодарност: 254 пъти
- Получил благодарност: 473 пъти
- Обратна връзка:
Re: Пишман готвач №1
Да, олиото е премного. Ама пък натрошени с пикантен кетчуп се ядват, стига да не са повече от 3 кълбенца, че иначе е БЛАХ!
- kannamy
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1448
- Регистриран на: Яну 16, '12, 16:36
- Местоположение: София/Богьовци
- Дал благодарност: 12 пъти
- Получил благодарност: 56 пъти
Re: Пишман готвач №1
Аз да си призная и при мен се случва майонезата да се прецака ,обаче добавям горчица,малко кисело мляко да утепа тежината ,допълнително лимон и сол и става чудесен сос за салата.
-
- Кафеджия/Кафеджийка
- Мнения: 1887
- Регистриран на: Юни 19, '14, 16:03
- Дал благодарност: 12 пъти
- Получил благодарност: 3 пъти
Re: Пишман готвач №1
botan написа: направих я на кълбенца
Умрях си от смях с вас.
"Благодаря ти Боже за поръчките" Tanet
Re: Пишман готвач №1
аз Трол съм си го признала за майстор в кухнята.бях взела една рецепта от него и стана много вкусно.РЕЗЕПТАТА Е ЗА РУЛО С БЕКОН.
Re: Пишман готвач №1
Мерси!
Много са аъъъ калорични, ма си струва!
Моя проблем е, че обикновено нося по 60 дини под всяка мишница и все някоя ще изпадне.
Много са аъъъ калорични, ма си струва!
Моя проблем е, че обикновено нося по 60 дини под всяка мишница и все някоя ще изпадне.