Благодарности (1)

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Заключено
Аватар
Мария Николова
Наркоман II ранг
Дал благодарност: 1440 пъти
Получил благодарност: 3460 пъти

Re: Благодарности

Мнение от Мария Николова »

Благодаря ви мили мои! :sbear: Радвам се, че успявам да стигна до вас! Става много бавно, защото с които сме се виждали, изплуват спомени и се отплесвам. А с които още не сме, си спомням прочетеното, снимки, и се опитвам да си представя при кого ще отиде тази картичка и какво е важно за него и... пак се отплесвам. Та голямо отплесване пада! :srofl:
Не мога да кажа кое е по-хубаво - да общувам с познатите си форумни приятели, или с тези, с които все още не сме виждали.
Но е несравнимо преживяване и в двата случая! :liubov2: :ieeee: :ieeee:
А всъщност седнах да споделя с вас радостта си от полученото от милата Графиня. Днес намерих съобщение да си го прибера от пощата. Към 2-3 часа раздавачката още го носела със себе си, та притичах малко преди 5 след обед да си го взема. То е в голям жълт плик с найлонови мехурчета вътре. Препоръчано. Вътре ... вътре разкошна подвързия с репродукция на масло със стилизирани сини луковични ириси :slove: - огромен букет сини ириси!!! - на дойчландски дебел бележник! :ieeee: :ieeee: :ieeee: Милата Графиня знае, че предпочитам ХН пред файловете. ;) И една картичка с изрязани квадрат в квадрата със златисто камбанченце, колкото нокътя на палеца, със златисто синджирче! :slove: Картичката долу се разширява и стои стабилно ей там в дясно от компа.
Благодаря ти, мила Графиньо, за страхотните новогодишни пожелания и за якия тефтер, благодаря ти много! :sbear:
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
Аватар
bouquet
Чист кофеин
Получил благодарност: 1 път

Мнение от bouquet »

:dovolen: Сега ми донесоха картичка и на мен. Била оставена извън кутиите.
Мария, това е най-красивата картичка, която си ми пращала! Пазя всичките!
Благодаря ти от сърце!
Търся добри хора
Аватар
Мария Николова
Наркоман II ранг
Дал благодарност: 1440 пъти
Получил благодарност: 3460 пъти

Мнение от Мария Николова »

bouquet написа::dovolen: Сега ми донесоха картичка и на мен. Била оставена извън кутиите.
Мария, това е най-красивата картичка, която си ми пращала! Пазя всичките!
Благодаря ти от сърце!
И аз си пазя всичките картички от Деа и вас! :sbear:
Най-голямото добро, което можеш да направиш за някого, е не да му покажеш богатствата си,
а да му разкриеш неговите.
just

Мнение от just »

И аз, и аз си имам поща :ieeee: :ieeee: :ieeee:

Мила ми, Мерита, Коледата е по-хубава и истинска, щом има хора като теб :tzeluvka:
libra
Наркоман
Дал благодарност: 106 пъти
Получил благодарност: 68 пъти

Мнение от libra »

И аз имам картичка,Мери, :tzeluvka: :tzeluvka: :liubov: ,благодаря ти!
Весела Коледа и през Новата Година да сме живи,здрави и щастливи тук!
Deleted User 1445

Мнение от Deleted User 1445 »

Мила ми Мери, като си получих прекрасната картичка, си пожелах всички изречени от теб думи и пожелания към хората тук, всички усмивки и добри мисли, които си вплела в тях, да се върнат при теб и всеки ден от Новата година да те усмихват и да те правят щастлива. Бъди здрава! :tzeluvka: :liubov:
Аватар
Албена
Кафе машина

Мнение от Албена »

Мария ,ти си ми любимата коледна фея! :tzeluvka: :gush: Все хубави неща си ми нарекла ,няма как да не се сбъднат . :nod: Благодаря !!!
katia
Баш кафе майстор

Мнение от katia »

:lol: Влизам тук с намерение да благодаря на Мария :o и какво да видя ние сме цяла тълпа. Мила ни Мария многоооооо благодаря за невероятно красивата картичка и хубавите пожелания. Каквото си пожелала на мен и на другите да ти се връща стократно :gush: :gush: :gush:
Аватар
milena02
Чист кофеин
Получил благодарност: 1 път

Мнение от milena02 »

И аз се присъединявам към компанията. Мери, благодаря за картичката! :tzeluvka: Твоята е винаги първата и затова си я пазя за късмет цяла година. А и дойде точно на Игнажден - значи годината ще е весела, прекрасна и пълна с добра енергия също като теб.
Аватар
joannka
Кафеджия/Кафеджийка

Мнение от joannka »

И аз,и аз,и аз....И аз съм тука насред всички вас да благодаря на Мария!!!
:gush: :ssun: :tzeluvka:...казали сте вече всичко онова,което мино през ума ми ,когато видях плик с марка и в моята кутия за "честитки" !
Марииче,да ти се връщат прекрасните пожелания стократно и на теб и семейството ти!!!
Щастливка съм да познавам хора като теб,макар да се виждаме рядко на живо!
Весели празници!!!
:liubov:
Изображение Изображение Изображение

ИзображениеFlowers feed the soul...
Happiness is a decision.You are as happy as you decide to be!
Заключено

Обратно към “Разни и разнообразни теми”