Президентът Първанов срещу финансовия министър Симеон Дянков

За разговори, други теми или просто да побъбрим...
Аватар
5ia
Кафевар/ка/
Мнения: 992
Регистриран на: Дек 13, '09, 09:06
Местоположение: Русе

Re: Президента Първанов срещу Финансовият министър Симеон Дя

Мнение от 5ia »

Между другото, мярнах откъс от някакво предаване - не видях кое, но беше реклама - та там се изказваше вицето. Думите му бяха нещо от сорта:" Е какво? Тогава аз ще стана президент. Избори няма да има. Аз ще бъда президент. Мен повече ли ме харесват???". Май само това ми звучи разумно от цялата патаклама. Наистина никой не харесва повече вицето, щото никой не е чувал за него.
Аватар
vodo-leika
Кафе машина
Мнения: 4962
Регистриран на: Ное 25, '09, 20:29

Re: Президента Първанов срещу Финансовият министър Симеон Дя

Мнение от vodo-leika »

И аз мисля, че си изгърмяха рано патроните. Смятам, че трябваше да разровят сериозно, да му докажат на другаря всичките имоти ( да се чете като "чисто име"), сметки, далаверки и онова, което е изцоцал от прекрасната тройна коалиция. За цялото това нещо не да го махнат от поста, ами от страната трябва и то ако може някъде в посока по на изток... Но за една стенограма не мисля, че ще постигнат нещо.
От друга страна обаче мисля, че е проява на най-голяма наглост хем да си виновен, да знаеш, че си виновен и да нападаш и се стремиш да унижаваш и да си вярваш, както казва змейчо, че още е "онова време".
lila
Чист кофеин
Мнения: 8112
Регистриран на: Ное 24, '09, 16:28
Получил благодарност: 1 път

Re: Президента Първанов срещу Финансовият министър Симеон Дя

Мнение от lila »

Нищо няма да намерят. Обикновено са на името на някой холдинг с участието на чичото на лелинчо му. Помните ли Вальо Топлото? Е, намериха парите и дори не можаха да ги окрадат - и какво ? Вместо да го съдят, тъгнаха да доказват произход на парите :lol: и работата се ... оттече :D Да напомням ли, че стане ли въпрос за пари - гарван гарвану око не вади :lol: и партии се сменят и бяла Яна на турска вяра :nod:
vodo-leika написа: мисля, че е проява на най-голяма наглост хем да си виновен, да знаеш, че си виновен и да нападаш и се стремиш да унижаваш и да си вярваш, както казва змейчо, че още е "онова време".
Те там са оперирани от много работи. Не гласувам отдавна. От първите свободни избори. Не съм видяла един за толкова години, който да не се е изцапал (да се чете оакал) ама здраво.
Аватар
zmei4o
Кафеджия/Кафеджийка
Мнения: 1771
Регистриран на: Дек 1, '09, 14:28
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Re: Президентът Първанов срещу финансовия министър Симеон Дя

Мнение от zmei4o »

тук има една интересна страничка с интервю от днес :)
http://www.focus-news.net/?id=f14354" onclick="window.open(this.href);return false;

източник: Информационна агенция "Фокус"
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни и разнообразни теми”