Франкфурт,градината на палмите

За приключения, скитници и вечните пътешественици, които навсякъде се чувстват у дома си.

Модератор: scleri

Аватар
ida_ili64
Баш кафе майстор
Мнения: 2535
Регистриран на: Ное 24, '09, 16:38
Местоположение: между Eвропа и Родопите

Re: Франкфурт,градината на палмите

Мнение от ida_ili64 »

Видях ,че темата е отгоре и надникнах да видя какво толкова сте се разписали тук...А то каква била работата! Ами Клапан е прав и най-вече в същността на нещата,че 48 човека първо дали ще се съберат? И второ,ще има поне 55 мнения.Аз бих ви дала друга идея,Летете със самолет за 1 седмица отиване връщане на ВИЗЗ еър-унгарската авиолиния,до Франкфурт-Хаан вторник,четвъртък и събота са полетите и са едни от най-ефтините(но са много строги относно багажа като кг и габарит на 1-та ръчна чанта).Наемете коли,колкото сте хора,по 4 в кола се бройте,които да ви чакат на летището и пак там да бъдат издадени.Предварително за периота си резервирайте Фериенвонунген в район,който да е някъде на удобно място между всички обекти ,които искате да посетите.По ефтин хотел от такова жилище няма да намерите,освен вероятно хостел,но много от тях изискват да си носите чаршафите,така,че отпада.После като сте група над 15 -20 човека,в музеите може да си организирате и тур-оператор,а и честно,не ви е нужно,сами ще се убедите,че съм права на място. А коклкото до китките,ще ви разочаровам.Това,което се продава,едва ли ще ви зпали с интусиазъм първо,а второ цените....и трето,за много от цветята има периоди на продажби,пре останалото време-нищо.Но да видите има много и достатъчно!
http://diva-edel-art.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
rumivarna
Кафе машина
Мнения: 3564
Регистриран на: Сеп 20, '10, 14:57

Re: Франкфурт,градината на палмите

Мнение от rumivarna »

След като прочетох и това което Ида енаписала ентусиазма ми изфъска, като спукан балон :mrgreen: :twisted: :hihihi: -за обща екскурзия де. Но при всеки удобен случай за мен ще ходя до където ми се простират финансите за да гледам и да цъкам пред красотете природни и сътворени от човек. :daaa: :D :stiskam:
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили Титаник.
http://rumivarna60.snimka.bg/?user,albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ravik
Кафе машина
Мнения: 4636
Регистриран на: Ное 23, '09, 16:09
Получил благодарност: 2 пъти

Re: Франкфурт,градината на палмите

Мнение от ravik »

klapan написа: . ...А крайбрежната алея в Монтрьо в подножието на алпийските върхове с огромните палми от вида Трахикарпус и нацъфтелите хибискуси,посадени в земята...и Швейцария си я бива,ваша светлост.... :dovolen:
А, Швейцария ми е в топ-топ-най на дестинациите. Няма такава красота просто. :nod:

Иначе на Ида съветите са точно в 10-ката :daaa: . Аз именно поради такива разногласия с кой и къде последните години ходя само с няколко приятели насам-натам и никога през живота си повече на организирана екскурзия. :) Малко встрани от темата, ама честно казано българските фирми и групи не са най-лошите варианти. Последните ми две полу-организирани екскурзии бяха уж местни фирми. Едната в Испания, другата в Англия, и то си резервирах само еднодневни разходки. В Испания организацията беше под всякаква критика, излъгаха ни за едната екскурзия, а цените бяха повече от двойни в сравнение с местните сергии, които също предлагаха екскурзии. Така че в Испания кола под наем и обикаляш сам - никога, никога повече организиран тур с автобус. Последния хит беше в Англия. Екскурзоводката ни заряза трима човека в Уиндзор. Ей така, на средата на деня и екскурзията ни заряза. :lol: После се разправях няколко пъти с фирмата, но ни върнаха всички пари за тази простотия. А като се зачетох в интернет се оказа, че същата фирма зарязвала хора в Париж при еднодневна екскурзия от Лондон, които не знам как се прибират после (от Уиндзор поне имаше лесно и бързо влакче), разваляли им се автобуси и прочие тъпотии. Само дето ми загубиха цял един ден. Българска фирма поне никога не би зарязала човек така някъде. (край на лиричното отклонение ;))
Иначе из Германия и аз мисля, че с Уиз еър и с кола е може би най-удобно да се обикаля. Предварително трябва да се набележат местата за посещение, защото с кола трябва да знаеш къде отиваш. :nod: Но има приказни места. :nod:
Недей спа! Отивай на SPA!
Цветята ми: http://community.webshots.com/user/ravique
Аватар
pachetooo
Виенско кафе
Мнения: 473
Регистриран на: Юли 23, '10, 20:15
Местоположение: Пазарджик

Re: Франкфурт,градината на палмите

Мнение от pachetooo »

johnstalker написа:
ravik написа:И за да не каже някой, че лъжа, ето няколко снимки от нета ;) :

Изображение
Тези двамата какво правят? :hihihi: :D
размножамат се :D
Аватар
johnstalker
Наркоман
Мнения: 11881
Регистриран на: Дек 19, '09, 23:08
Местоположение: Троян, България, Европа, Земя
Дал благодарност: 178 пъти
Получил благодарност: 265 пъти
Обратна връзка:

Re: Франкфурт,градината на палмите

Мнение от johnstalker »

Не позна! Играели на прескочи зайкиня. ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Пътешествия и туризъм”