Чушки и домати и други зарзавати
Модератор: Миша
-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 116 пъти
- Получил благодарност: 1082 пъти
Re: Чушки и домати и други зарзавати
Глюпости....То казват че и на бялата мряна хайвера е отровен,ама ....Поне 20 години консумирам хайвера на бялата мряна,сома,шарана,амура и те виж ме-нищо ми няма.И всичките тези хайвери са вкусни..
Пържени,осолени,все си ги хапвам..
Пържени,осолени,все си ги хапвам..

-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 116 пъти
- Получил благодарност: 1082 пъти
От както направих оня ароматизатор от шишарките,все пробвам нови аромати,мислех че ще открия по-добър...Даже и разни ароматизирани тамяни купих,но по-приятен пушек от този на шишарките за мен няма.Ще си джиткам с него...

- хортензия
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 261 пъти
- Получил благодарност: 266 пъти
Откъснах първите корнишони от градината,какъв вкус и аромат имат..

А тиквичките са пощурели,чудя се какво да ги правя.Пет корена са ,но не мога да ги сготвя всички.Някъде четох,че ги правели докато са дребни в буркани ,нещо като киселите краставички.Дали има някой рецепта?

А тиквичките са пощурели,чудя се какво да ги правя.Пет корена са ,но не мога да ги сготвя всички.Някъде четох,че ги правели докато са дребни в буркани ,нещо като киселите краставички.Дали има някой рецепта?

-
- Виенско кафе
- Дал благодарност: 1099 пъти
- Получил благодарност: 433 пъти
хортензия, аз правих миналото лято, както си правя киселите краставички - на буркан Омния по 1 ч.л сол и захар, копър, кромид, зрънца черен пипер, ябълков оцет до резкат на буркана. Не са лоши, хапвахме, но предпочитаме краставичките.
Много ми харесаха нарядани на кубчета и замразени - слагах в супи, гювеч. Но заемат място, да. Пържени без панировка, добре затворени и замразени също много се харесаха посред зима.
Много ми харесаха нарядани на кубчета и замразени - слагах в супи, гювеч. Но заемат място, да. Пържени без панировка, добре затворени и замразени също много се харесаха посред зима.