С леки стъпки по росата
- bongibo
- Виенско кафе
- Дал благодарност: 806 пъти
- Получил благодарност: 716 пъти
Re: С леки стъпки по росата

Направих си хлебче от червена леща.
Супер лесно, бързо, много вкусно и полезно!
.. ще си търся хубава формичка за пляб, да не е в тава
-
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 277 пъти
- Получил благодарност: 459 пъти
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1414 пъти
- Получил благодарност: 3099 пъти
Браво, момичета! Аз пък се наплюсках!
Утре ще гледам вече да съм умерена.

- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1682 пъти
- Получил благодарност: 1199 пъти
Добро утро!
Вчера си легнах и без да вечерям.
Много бях гроге от разходката,всичко ме болеше.Даже не ми се ядеше.
После загледах началото на формата по бтв ,права беше Люб,това много натоварва психически,заспах посредата някъде,та чак сега се събудих.
Станах да се измия и гледам езика ми побелял направо.В устата ми все едно жаби са седяли.Корема ми свири непонятно,но много звучно.И хич не ми се яде.
Вчера си легнах и без да вечерям.
Много бях гроге от разходката,всичко ме болеше.Даже не ми се ядеше.
После загледах началото на формата по бтв ,права беше Люб,това много натоварва психически,заспах посредата някъде,та чак сега се събудих.
Станах да се измия и гледам езика ми побелял направо.В устата ми все едно жаби са седяли.Корема ми свири непонятно,но много звучно.И хич не ми се яде.
- Shami
- Чист кофеин
Ха,ха,пуснах си сега отново да изгледам вчерашната серия на формата Живот на кантар и стигнах сега до масата отрупана с храна.Леле,ако не бях заспала снощи още преди да я видя вероятно щях да ям.
Сега като я видях,толкова много храна и ми се прияде веднага.Започнах да се чудя с какво бих започнала аз от тази маса.
Една от жените рече ,че палачинките са я привлякли.А аз бих се хвърлила първо на мекиците,после като десерт палачинките
Отивам да догледам,ама се чудя у нас какво да ям вече 
Ха,ха,човека е много прав,гледа си само в ябълката и това е
Много правилно 
Ох не мога,една се намери като мене и видя мекиците ,хвърли им се веднага.
Леле,срам ме е от мене си.
Сега като я видях,толкова много храна и ми се прияде веднага.Започнах да се чудя с какво бих започнала аз от тази маса.
Една от жените рече ,че палачинките са я привлякли.А аз бих се хвърлила първо на мекиците,после като десерт палачинките

Ха,ха,човека е много прав,гледа си само в ябълката и това е

Леле,срам ме е от мене си.
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 57 пъти
- Получил благодарност: 996 пъти
На мен ми беше интересно, макар че пак нямаше екшън. Аз проблем с килограмите точно може да нямам, но пък си имам други неща, които искам да променя в живота си и са ми интересни темите за волята, мотивацията и колко безкрайно можем да се самозалъгваме
На масата имаше двама човека, които ядоха от "забранения плод" - пекарката, която си измисли цял куп оправдания (основното, че дегустира от професионален интерес) и един младеж, който малко ме уплаши, защото изглеждаше като обсебен от надениците.

На масата имаше двама човека, които ядоха от "забранения плод" - пекарката, която си измисли цял куп оправдания (основното, че дегустира от професионален интерес) и един младеж, който малко ме уплаши, защото изглеждаше като обсебен от надениците.
- Shami
- Чист кофеин
Еми,изгледах го.С интерес изслушах диетоложката и ми хареса това което им каза.Но съм доста и объркана.Казаха,че това което показват ще е полезно и за зрителите извън предаването.Но на тях си им дадоха лични програми с меню.
А ние отвън какво да правим?
Стягам се да излизам за още километраж.Още не съм закусвала.
Днес следобеда ще вкарваме дървата,така,че ще има зрав фитнес
Ноне,на мен също ми е интересно предаването
А ние отвън какво да правим?

Стягам се да излизам за още километраж.Още не съм закусвала.
Днес следобеда ще вкарваме дървата,така,че ще има зрав фитнес

Ноне,на мен също ми е интересно предаването

-
- Кафевар/ка/
- Дал благодарност: 277 пъти
- Получил благодарност: 459 пъти
Завиждам на ентузиазъма на Шами..Чакам лятото , да тичам на селото сутрин с кученцето.И да се изморявам в градината за да спя непрекъснато през ноща. Като в филма , събуждам се точно в 3 през ноща..налага се да пия Неуропан , това са билки: глог, мента и валериана за да заспя отново.Вчера събудих се и мисля сигурно е три..Погледнах:О! 2.59... Хайде Нерво(с)пан..
- Shami
- Чист кофеин
Алинче и аз се будя в три часа нощеска.И бегом по малка нужда в тоалетната.Това е което ме буди майче.
Хем нарочно си ходя преди сън до тоалетната точно за да предотвратя ставане.Тази вечер обаче спах непробудно.
Сякаш целия ми организъм си е почивал ,не само стомаха.Чак сега се замислих за това.
Може би трябва да върна гладните дни за които ме беше посъветвала Тутти
Качих се на кантара сега и да,свалила съм още един килограм.Но започна ли сега да се храня ще си го върна,така,че мога да изпитам само кратка радост.Вече съм 78кг.

Хем нарочно си ходя преди сън до тоалетната точно за да предотвратя ставане.Тази вечер обаче спах непробудно.

Сякаш целия ми организъм си е почивал ,не само стомаха.Чак сега се замислих за това.
Може би трябва да върна гладните дни за които ме беше посъветвала Тутти

Качих се на кантара сега и да,свалила съм още един килограм.Но започна ли сега да се храня ще си го върна,така,че мога да изпитам само кратка радост.Вече съм 78кг.
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1414 пъти
- Получил благодарност: 3099 пъти
Браво, Шами! Сега най-важното е да не решиш да се възнаградиш за вчерашните усилия, и да наваксаш 
Като ви прочетох за предаването, се изкуших да погледна. Минах набързичко тегленето, всеки със своята драма. Не искам да стана толкова, никога! Знам, че понякога и лекарства са виновни, да не казвам голяма дума, но се надявам да не ми се случи. Аз ви показах, че и преди 4г съм била пак 72, от това нагоре ще направя всичко възможно да не ида. Иначе апетит имам и за 140кг.
Тогава бях свалила с големи мъки до 67 с високомазнинна ниско въглехидратната диета.
Сега гледам тяхната маса. Ами много съм капризна , бе! Мекиците им не са се надули както се полага. Пържените филийки от това вестниче на нищо не приличат
Най-вкусни стават филии от бял ръчен хляб. Едната да поеме едно яйце.
Палачинки с шоколад не понасям, това разваля и палачинката, и шоколада. Ядат се отделно!
Само баничкоподобните ме изкушиха. И портокалите.
Гледам, че са избрали и дразнител, тя и градска, че и почти адашка хахах. Избрах си и фаворит, ще стискам палци на Вили.
Ако ще ям овесени ядки и ябълка, по-добре направо да не ям! Аз така и правя сега!
За днешното тегло гузно ще си мълча
Пак стигнах донякъде с предаването, вече ме дразнят. Човекът пиел бира с дреболии. И ми обясняват коооолко много калории са една порция пилешки сърца! Ами 200г са 360 калории, ако са просто сварени. Предполагам, че са с масло, което ще вдигне много, но 300г са си една вечеря. А я опитайте 300г дробчета! Те МНОГО засищат, даже не зная ще мога ли да ги изям.

Като ви прочетох за предаването, се изкуших да погледна. Минах набързичко тегленето, всеки със своята драма. Не искам да стана толкова, никога! Знам, че понякога и лекарства са виновни, да не казвам голяма дума, но се надявам да не ми се случи. Аз ви показах, че и преди 4г съм била пак 72, от това нагоре ще направя всичко възможно да не ида. Иначе апетит имам и за 140кг.

Сега гледам тяхната маса. Ами много съм капризна , бе! Мекиците им не са се надули както се полага. Пържените филийки от това вестниче на нищо не приличат

Палачинки с шоколад не понасям, това разваля и палачинката, и шоколада. Ядат се отделно!

Гледам, че са избрали и дразнител, тя и градска, че и почти адашка хахах. Избрах си и фаворит, ще стискам палци на Вили.
Ако ще ям овесени ядки и ябълка, по-добре направо да не ям! Аз така и правя сега!

За днешното тегло гузно ще си мълча

Пак стигнах донякъде с предаването, вече ме дразнят. Човекът пиел бира с дреболии. И ми обясняват коооолко много калории са една порция пилешки сърца! Ами 200г са 360 калории, ако са просто сварени. Предполагам, че са с масло, което ще вдигне много, но 300г са си една вечеря. А я опитайте 300г дробчета! Те МНОГО засищат, даже не зная ще мога ли да ги изям.