С леки стъпки по росата
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1682 пъти
- Получил благодарност: 1199 пъти
Re: С леки стъпки по росата
Забелязала съм,че вечер по никое време ми се дояжда.И не мога да заспя.
То може би и други да са причините и за двете ,но факта си е факт.Само като пия хапчето за кръвно заспивам бързо,клюмам направо.
Затова се стремя да си правя вечерята късно.
А не трябва да е така по всички съвети за добро хранене,трябвало да се вечеря по възможност рано,два,три часа преди сън.
Този овес отдавна го заглеждам,но не смея да го консумирам.Притеснявам се да не ми е тежка храна.
Дори жито като варя за задушница , хапна чашка и стомаха започва да се обажда.
След вчерашното хапване по никое време ,днес ме беше страх да се кача на кантара.
Но събрах смелост и се премерих.Не съм качила.
Трябва да се стегна днеска и въпреки празника да се движа в определената норма.
То може би и други да са причините и за двете ,но факта си е факт.Само като пия хапчето за кръвно заспивам бързо,клюмам направо.
Затова се стремя да си правя вечерята късно.
А не трябва да е така по всички съвети за добро хранене,трябвало да се вечеря по възможност рано,два,три часа преди сън.
Този овес отдавна го заглеждам,но не смея да го консумирам.Притеснявам се да не ми е тежка храна.
Дори жито като варя за задушница , хапна чашка и стомаха започва да се обажда.
След вчерашното хапване по никое време ,днес ме беше страх да се кача на кантара.
Но събрах смелост и се премерих.Не съм качила.
Трябва да се стегна днеска и въпреки празника да се движа в определената норма.
Последно промяна от Shami на Фев 14, '25, 10:19, променено общо 1 път.
- Shami
- Чист кофеин
Почти средата на месеца сме и аз съм със два свалени килограма.
Да видим как ще продължа натам.Никакво отказване.
Нахъсвам се за тази седмица да сваля поне още един кг.
Ноне,благодаря ,че сподели за предаването.Ти даже нямаш нужда да ги гледаш тези предавания.Толкова си слабичка и в перфектна форма направо.
Но ми е драго пък,че си в час и ще обсъждаме.

Да видим как ще продължа натам.Никакво отказване.
Нахъсвам се за тази седмица да сваля поне още един кг.
Ноне,благодаря ,че сподели за предаването.Ти даже нямаш нужда да ги гледаш тези предавания.Толкова си слабичка и в перфектна форма направо.
Но ми е драго пък,че си в час и ще обсъждаме.

- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 57 пъти
- Получил благодарност: 998 пъти
Гледам го като шоу, по-точно - ще го гледам, ако е интересно
Засега ми е интересно дали ще се фокусират върху бързо сваляне на килограми или върху изграждане на по-здравословни навици. Доста тежки случаи има там. Един участник сподели, че е качил 40 кг за две години.

- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3410 пъти
- Получил благодарност: 1020 пъти
Честно казано, на мен също ми се хапва сладко. Но само домашно приготвени сладкиши, понеже обичам да ги правя. Много ме изкушават, много.
Купени не съм яла от години. Само черен шоколад, по едно парченце на ден си позволявам.
А от сладкишите, които правя, гледам да хапвам понякога само на обяд, и то като десерт, и само по едно парченце. Много е трудно, ама няма как, хем трябва да си контролирам кръвната захар, хем да
пазя талията...
Като бях малка бях ужасно слаба, мечтаех да напълнея, дори пиех вода със захар, ама много захар, това го бях прочела в една книга...е, не можах да напълнея и това е...дълги години страдах от това.
Купени не съм яла от години. Само черен шоколад, по едно парченце на ден си позволявам.
А от сладкишите, които правя, гледам да хапвам понякога само на обяд, и то като десерт, и само по едно парченце. Много е трудно, ама няма как, хем трябва да си контролирам кръвната захар, хем да
пазя талията...

Като бях малка бях ужасно слаба, мечтаех да напълнея, дори пиех вода със захар, ама много захар, това го бях прочела в една книга...е, не можах да напълнея и това е...дълги години страдах от това.

Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1414 пъти
- Получил благодарност: 3099 пъти
Мен ме товарят такива човешки проблеми, и избягвам предавания от този тип. Нямам и ТВ, но като поотслабнат и се зарадват, ще потърся из нета.
Днес бързам да се похваля, че кантарът сутринта показа 67,5!
След тирамисуто не знам какво ще има да се случва, затова почивните дни май ще си мълча гузно 

Доволна съм от първия месец, май днес става точно един месец, и ако приема, че теглото ми е било 71,5, четири кила са си феноменален успех!!! Мога да преживея и ако станат само три
От кръвното съм още по-доволна, днес беше като на космонавт! Това съм го виждала само с хапче, не много често и само късно вечер.
Днес сина ми беше поканил момиче, и аз от сутринта съм се разшетала повече от обикновено, та успях да започна с храната чак в 13:30ч. Поръча палачинки, а на мен очите ми станаха на палачинки, защото той вече месец сутрин яде яйца. Като им слушам режимите, ще рече човек , че от едната храна само се прави мускул
Ударих 3 палачинки да се възнаградя за труда 
Днес бързам да се похваля, че кантарът сутринта показа 67,5!

Доволна съм от първия месец, май днес става точно един месец, и ако приема, че теглото ми е било 71,5, четири кила са си феноменален успех!!! Мога да преживея и ако станат само три

От кръвното съм още по-доволна, днес беше като на космонавт! Това съм го виждала само с хапче, не много често и само късно вечер.
Днес сина ми беше поканил момиче, и аз от сутринта съм се разшетала повече от обикновено, та успях да започна с храната чак в 13:30ч. Поръча палачинки, а на мен очите ми станаха на палачинки, защото той вече месец сутрин яде яйца. Като им слушам режимите, ще рече човек , че от едната храна само се прави мускул

- ljuboznatelna
- Чист кофеин
Хахахах, постнах картинката от предишната публикация, от групичката на приятелките дебеланки. Зарязали сме я отдавна, сигурно от отчаяние
Реших да попрочета какви съм ги писала. Вече съм убедена, че това моето е Периодична диета. Повтаря периодично всяка година сигурно, но за 2021 имам писмени доказателства

Реших да попрочета какви съм ги писала. Вече съм убедена, че това моето е Периодична диета. Повтаря периодично всяка година сигурно, но за 2021 имам писмени доказателства

- ljuboznatelna
- Чист кофеин
Някъде сте се покрили да хапвате тайничко бонбони Пияна вишна във формата на сърчице, сигурна съм!
Затова трети пореден пост.
ММ дойде зареден за моята диета. Погрижил се човека!

Затова трети пореден пост.
ММ дойде зареден за моята диета. Погрижил се човека!

- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 57 пъти
- Получил благодарност: 998 пъти
Малей. Напомни ми за оня виц "на три диети съм - от две не се наяждам"
Абе важното е, че те поддържа 

- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Shami
- Чист кофеин
Аз сега се прибрах.Цял ден нищо не съм яла.
Ходих до пазара ,извървях си километража-8 спирки .Сега съм хем гладна ,хем изморена , като утрепано куче се чувствам.
Първо ще почина малко.После ще видя какво ще ям.
Краката ме болят,задните мускули също.Катерих яко стълби 8 етажа.Сега като,че по-лесно се качвах.
Може и да си въобразявам.Едва ли от два свалени килограми ще полетя.
Имам малки подаръци за празника,които си самоподарих.
Но за тях в другата тема 
Ходих до пазара ,извървях си километража-8 спирки .Сега съм хем гладна ,хем изморена , като утрепано куче се чувствам.
Първо ще почина малко.После ще видя какво ще ям.
Краката ме болят,задните мускули също.Катерих яко стълби 8 етажа.Сега като,че по-лесно се качвах.
Може и да си въобразявам.Едва ли от два свалени килограми ще полетя.
Имам малки подаръци за празника,които си самоподарих.