С леки стъпки по росата
-
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 227 пъти
- Получил благодарност: 152 пъти
Re: С леки стъпки по росата
Класически омагьосан кръг. Винаги първо е 'грехът' (изяждането), после разкаянието (осъзнаването, че можело и без него). Обаче разкаянието ни спохожда на пълно стомахче, задължително.

- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 3382 пъти
- Получил благодарност: 3839 пъти
Някои приличаме на онази дебела пациентка, която посетила лекаря си с оплакване, че е дебела. Той я попитал каква е причината според нея да стигне до тези килограми.
— Ами, докторе, като се родиха близнаците, все им дояждах яденето, че бяха злояди и аз да не се хвърля, че пари се е давало, почистват чиниите със залци.
После се родиха внуците и пак дояждам тяхната храна, мъжа ми също е злояд, все му остава и аз да не се хвърля, пак дояждам. Вече не знам какво да правя. Какъв съвет ще ми дадете, докторе?
—Мога да Ви препоръчам само едно, госпожо. Няма друго спасение, спешно си купете свиня да дояжда.
— Ами, докторе, като се родиха близнаците, все им дояждах яденето, че бяха злояди и аз да не се хвърля, че пари се е давало, почистват чиниите със залци.
После се родиха внуците и пак дояждам тяхната храна, мъжа ми също е злояд, все му остава и аз да не се хвърля, пак дояждам. Вече не знам какво да правя. Какъв съвет ще ми дадете, докторе?
—Мога да Ви препоръчам само едно, госпожо. Няма друго спасение, спешно си купете свиня да дояжда.
-
- Кафе с мляко
- Дал благодарност: 227 пъти
- Получил благодарност: 152 пъти
Тути, аз този виц съм го чувала с друг финал:
Докторът казва: Купете си свиня, госпожо.
Дамата, възмутена: Докторе, в никаъв случай няма да дояждам и на прасето!
Докторът казва: Купете си свиня, госпожо.
Дамата, възмутена: Докторе, в никаъв случай няма да дояждам и на прасето!
- Тутти
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 3382 пъти
- Получил благодарност: 3839 пъти
Точно така, Nastenka, просто бях забравила още по-смешния финал. Благодаря за напомнянето. Този е от любимите вицове.
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1681 пъти
- Получил благодарност: 1199 пъти
Е какво гледах от предаването„Живот на кантар“,почти нищо.Слагах вечерята и хванах откъслечни моменти.Ма то майче не е имало нищо кой знае какво за гледане.Първоначално се представят участниците и екипа.Ще видим в следващите епизоди какво ще покажат.
Днес съм на 1400кл вече.
Много ми е интересно какво ще им предложат като начало в пътя към отслабване.
Днес съм на 1400кл вече.
Много ми е интересно какво ще им предложат като начало в пътя към отслабване.
- ljuboznatelna
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1409 пъти
- Получил благодарност: 3097 пъти
Ох, мъка мъкаа... Пред мен се мъдри фруктиера с мандарини, и правих тирамису. Не мога да устоя на товааааа!!!!
Днес с тирамисуто се запознах само на бъркалки, обаче утре няма да му простя! И на мандарините не им простих 3-4 пъти. От това , не знам инсулина ли, обаче мозъкът се задейства и иска да яде! Вече сменям постоянно чашите с вода пред мен с пълни
Утре мъката ще е по-голяма, но е празник, ще има хубав сервиз, сатленки, опечени в камината, и тирамису. Че и вино!
Ще отложа решаващото теглене за неделя
Да се надяваме, че ще е нещо много близко до 68.
Не смея да питам Зен колко калории съм изяла.
Днес с тирамисуто се запознах само на бъркалки, обаче утре няма да му простя! И на мандарините не им простих 3-4 пъти. От това , не знам инсулина ли, обаче мозъкът се задейства и иска да яде! Вече сменям постоянно чашите с вода пред мен с пълни

Ще отложа решаващото теглене за неделя

Не смея да питам Зен колко калории съм изяла.
- Shami
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 1681 пъти
- Получил благодарност: 1199 пъти
То и аз така,вместо да съм заспала вече ,аз съм се ококорила и за кой ли път надничам в хладилника.
Сплетохме се преди малко с децата пред него,търсят кекса.
Утре ще купя нов.
Съвсем бях забравила за празника утре.
Сплетохме се преди малко с децата пред него,търсят кекса.

Съвсем бях забравила за празника утре.
- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3397 пъти
- Получил благодарност: 1019 пъти
Лягайте си вечер по-рано, за да избегнете нощното тършуване из хладилника.
Когато огладнея след вечеря, защото ние вечеряме към 18-18.30, или си правя чай, обаче без мед, или взимам да хрупам моркови, или в краен случай хапвам един банан, но не презрял, защото съдържа повече захар.
Започнах да закусвам с овесена каша. Много добре ми се отразява на стомаха и до обед не усещам глад. Сварявам си овесените ядки, добавям половин банан, 1 чаена лъжичка мед и на око извара, от по-нискомаслената.
Разбира се трябва да се внимава с количеството, защото от него зависи колко калории ще станат, но поне аз си намерих закуската, която ми се отразява добре на стомаха (с гастрит съм).

Когато огладнея след вечеря, защото ние вечеряме към 18-18.30, или си правя чай, обаче без мед, или взимам да хрупам моркови, или в краен случай хапвам един банан, но не презрял, защото съдържа повече захар.
Започнах да закусвам с овесена каша. Много добре ми се отразява на стомаха и до обед не усещам глад. Сварявам си овесените ядки, добавям половин банан, 1 чаена лъжичка мед и на око извара, от по-нискомаслената.
Разбира се трябва да се внимава с количеството, защото от него зависи колко калории ще станат, но поне аз си намерих закуската, която ми се отразява добре на стомаха (с гастрит съм).
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
- ln_none
- Кафеджия/Кафеджийка
- Дал благодарност: 55 пъти
- Получил благодарност: 996 пъти
Не си пропуснала много от шоуто, Шами, аз го гледах почти цялото и беше общо взето представяне на участниците. Всички повтаряха като един как обичали да си похапват
Това с изяждането да не се хвърля и аз го правя, макар че няма след кого да дояждам, всъщност мъжа ми дояжда след мен. Но храна не хвърлям, освен ако е нещо развалено. Оф, трябва повече уважение да имаме към телата си, не са кофи за боклук и би трябвало да са по-важни от паница манджа
Емили, браво, че държиш количествата под контрол
За мен сладките храни са много коварни, включително плодовете, много лесно се увличам с тях. По-лесно ми е хич да не ям сладко, отколкото да е малко
Не знам как някои хора изяждат квадратче шоколад и спират. Точно от закуски със сладички овесени ядки се окръглих след спирането на цигарите, щото нали не са нещо вредно и си лапках смело 

Това с изяждането да не се хвърля и аз го правя, макар че няма след кого да дояждам, всъщност мъжа ми дояжда след мен. Но храна не хвърлям, освен ако е нещо развалено. Оф, трябва повече уважение да имаме към телата си, не са кофи за боклук и би трябвало да са по-важни от паница манджа

Емили, браво, че държиш количествата под контрол