Копривка, Колеус (Coleus)
-
- Чист кофеин
- Дал благодарност: 611 пъти
- Получил благодарност: 2669 пъти
Re: Копривка, Колеус (Coleus)
В това мръчкаво мъгливо и студено време, само колеусите ни радват с цветно присъствие - малко попрораснали, малко обезцветени , но пазят потенциала, по който ще припадаме през лятото

- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 677 пъти
- Получил благодарност: 1962 пъти
Лили, всички са красиви, но втората направо ми взе очите. Като бижу е. Прекрасни. 

- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2790 пъти
- Получил благодарност: 2562 пъти
Ето ги и моите плантации , започвам да готвя супа от копривки вече .

Казвам ви , само на главата ми няма настанени .
Все още има място в тоалетната на поличката пред огледалцето . Да взема и там ли да сложа , да е по- приятно на посетителите , тъкмо лампата ще свети отгоре им , а чешмата отдолу , лесно ще ги поливам . Ами да , как не бях се сетила по- рано .

Казвам ви , само на главата ми няма настанени .
Все още има място в тоалетната на поличката пред огледалцето . Да взема и там ли да сложа , да е по- приятно на посетителите , тъкмо лампата ще свети отгоре им , а чешмата отдолу , лесно ще ги поливам . Ами да , как не бях се сетила по- рано .
- polyabs
- Кафе машина
- Дал благодарност: 418 пъти
- Получил благодарност: 200 пъти
Прекрасни са Клеър и в банята ще им е супер и на тях и на посетителите
А аз ще помоля за някое стръкче напролет да си ги завъдя отново. Гледам че и в градината си насадила и ми даде идея, аз там съм с капково и ще оцелеят, а есента ще си прибирам от всяко за в къщи зимата.

- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 677 пъти
- Получил благодарност: 1962 пъти
А иначе саксията с най-обикновени копривки от лятото, прибрана пред бюрото ми на работа, усети идващата пролет и набра сили, което ме кара да се чувствам почти като вълшебник 

- Polin
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3928 пъти
- Получил благодарност: 1841 пъти
- Клеър
- Кафе машина
- Дал благодарност: 2790 пъти
- Получил благодарност: 2562 пъти
Поокастрих копривките си . Направих снимки на семеначетата , само тях не съм рязала защото са малки , а пък иначе имат огромни листа и трудно се побират на первазите . Всичко щеше да е много по- лесно ако не бях залитнала с двата крака . Нооо , не се оплаквам , забавлявам се , то да си играя с тях и разни други занимавки пухкави , не остава време да снимам и сега ме е яд , че не ги снимах преди да ги орежа , каква красота , колко пищни бяха само , тюх , да не си помислите , че ви лъжа , истина е , ако намеря някоя единично щракната снимка ще покажа и нея .

Това бяха семеначетата .
Не знам какво стана на телефона , след някаква актоализация и прави едни глупави разтеглени снимки ,вертикалните пък са просто ужасни . Дали аз бутнах нещо , нямам пррдстава .

Това бяха семеначетата .
Не знам какво стана на телефона , след някаква актоализация и прави едни глупави разтеглени снимки ,вертикалните пък са просто ужасни . Дали аз бутнах нещо , нямам пррдстава .