Там , на Балкана !
- МГХ
- Наркоман
- Дал благодарност: 674 пъти
- Получил благодарност: 1959 пъти
Re: Там , на Балкана !
Имам си нов телефон и експериментирам с него разни неща:
последната е оригинала. Останалите са филтри. Иначе този олеандър цъфти сега зад прозореца на вратата в стаята ми на работа. Цяло лято му беше прекалено горещо, нападаха го бели памукови въшки и какво ли не още.

- МГХ
- Наркоман
Голям студ тези дни. Във вторник сутринта при минус 9 градуса всичко в градината беше полегнало, заскрежено и някак притихнало в очакване на топлото. Дори чешмата на двора замръзна, което не се е случвало през последните пет години. Едва в ранния след обяд потече вода и слънцето посмекчи леденото усещане.
Ето малко от ледената сутрин

Ето малко от ледената сутрин

- МГХ
- Наркоман
Не бяхме ходили на балкана повече от две седмици. И вече мирише на пролет. Въпреки дъжда всичко се събужда.

- Emilly1212
- Кафе машина
- Дал благодарност: 3455 пъти
- Получил благодарност: 1034 пъти
Ех, че е слънчево и цветно на Балкана, Миленче! Прекрасни и така чакани пролетни цветове! 

Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Нашето любимо място - Emilly1212
Нашето любимо място - Emilly1212
- МГХ
- Наркоман
Тази събота и неделя беше слънчево и цветно, но толкова работа ми се събра или по-скоро си бях наумила, че до тръгването не бях фотнала нито една снимка.
После притъмня като пред буря и не ставаше много за снимки.
Това, което направих, не е много читаво и се наложи да си помогна малко с редактора.
Виждат се листата на лалетата опасани от предното влизане на козите. Този път са се вихрили в другата част на градината и доста са опасли. Доколкото разбрах от другите съседи са прескочили оградата. Започвам да търся електропастир , с който да се оградим, че като гледам как са опасли точно цветовете на лалетата, фритилариите ... направо ми идва да ги направя на ...пастърма, въпреки че пак не ям месо
После притъмня като пред буря и не ставаше много за снимки.
Това, което направих, не е много читаво и се наложи да си помогна малко с редактора.

Виждат се листата на лалетата опасани от предното влизане на козите. Този път са се вихрили в другата част на градината и доста са опасли. Доколкото разбрах от другите съседи са прескочили оградата. Започвам да търся електропастир , с който да се оградим, че като гледам как са опасли точно цветовете на лалетата, фритилариите ... направо ми идва да ги направя на ...пастърма, въпреки че пак не ям месо